Dodaj do ulubionych

Zimowy Narodowy

22.01.15, 00:27
Nie wiem jak to wygląda bo nigdy nie byłam a bilety chyba warto kupić przez internet(zaglądalam ale zglupialam-disco,poranki i inne cudawink)...no to doradźcie na co warto kupic te bilety idąc tam z trójką dzieci w wieku 6 i 9 lat. I jaką formę mają bilety kupione przez internet?
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: Zimowy Narodowy 22.01.15, 00:49
      Bilety trzeba wydrukować. Bilet na największy wypas, czyli zjeżdżalnię można kupić już w środku big_grin Jak dzieci słabo jeżdżą, to chyba lepiej na to lodowisko złożone z dwóch mniejszych, jeśli sobie radzą. Może wybierz poranki dla dzieci? Generalnie w zeszłym roku nienabycie biletu przez net oznaczało odbicie się od drzwi, nie wiem czy w tym też jest takie obłożenie, ale chyba nie.
      • martishia7 Re: Zimowy Narodowy 22.01.15, 00:51
        Wróć. Chodziło mi o to, że jak sobie radzą słabo, to chyba lepiej to podwójne lodowisko (jedno małe jest odseparowane od trochę większego i jest jak raz dla dzieci), a jak sobie radzą lepiej, to na pojedyncze.
      • slonko1335 Re: Zimowy Narodowy 22.01.15, 09:13
        Z wydrukowaniem biletu bedę mieć problem łudizłam się, że jakis kod przysyłają albo na komórkę, no i czytam, że do wypozyczalni masakryczne kolejki a chyba przez net nie można łyżew zarezerwować i kasków? Młodziez pewnie będzie chciala pojeździć(cala trójka umie) jak zoabczy takie wielkie lodowisko ale wypożyczenie trzech par odpowiednich łyżew może być kłopotliwe?
        • martishia7 Re: Zimowy Narodowy 22.01.15, 10:24
          Do wypożyczalni jest trochę kolejek, ale bez przesady. 10 minut. Żeby miało jakiegoś rozmiaru zabraknąć też mi się nie wydaje, bo mają naprawdę solidne zasoby. Ponoć da się bile kupić przez net a odebrać w kasie, ale tej opcji nie ćwiczyłam. Rzuciłam okiem na system rezerwacji i wychodzi mi, że jest o wiele mniejsze obłożenie niż rok temu - na oba lodowiska na dzisiaj na 13 jest pełno wolnych miejsc. Myślę, że spokojnie możesz zaryzykować kupno na miejscu w kasie, przychodząc tak z pół godziny przed początkiem danego slotu. Tylko w godzinach pacy bym taką akcję podejmowała, po południu bywa jednak więcej ludzi.
          Idźcie, generalnie warto zobaczyć stadion od środka i w ogóle. Ja się wybiorę jeszcze raz w tym roku i nie dam sobie wmówić, że zjeżdżanie na górce jest dziecinne tongue_out Ale jak chcecie sobie pojeździć w spokoju, to się wybierzcie na Stegny. Narodowy w tym roku to all inclusive w Egipcie wśród lodowisk big_grin
    • kocianna Re: Zimowy Narodowy 22.01.15, 10:32
      Bilety kupione przez net można wydrukować w kasie, ale... ale trzeba odstać kolejkę, więc lepiej od razu kupować w kasie smile Pół godziny przed slotem spokojnie wystarczy - byłam w niedzielę wieczorem i nie było tłumów. Z wypożyczeniem łyżew też nie ma żadnego problemu. Parkowanie masakrycznie drogie (15 pln), lepiej zostawić samochód gdzieś dalej. To podwójne lodowisko jest trochę ciekawsze - my np. poszliśmy sobie na mniejsze poćwiczyć przeplatankę i piruety, bo tam było mniej ludzi, na dużym można tylko jeździć w kółko, i trochę się ścigałyśmy po alejkach łączących obydwie tafle.

Ogólnie jestem rozczarowana. O wiele lepiej - a przy tym wielkokrotnie taniej - jest na naszym zwykłym dzielnicowym lodowisku.
      • dzidzia_ch Re: Zimowy Narodowy 22.01.15, 11:07
        Biletu wcale nie trzeba drukować
        Wystarczy kod na komórkę,pokazuje sie go przy wejściu
        Dla mnie dużą zaletą jest górka lodowa i bardzo fajny barek w ogrzewanym namiocie
        Mozna się tam napić czegoś ciepłego a nawet zjeść obiad
        Ja bardzo lubię to lodowisko,chodzimy co weekend
      • slonko1335 Re: Zimowy Narodowy 22.01.15, 15:35
        Jedziemy do Warszawy pociągiem więc nie będziemy zmotoryzowani ale mamy miejscówkę z widokiem na stadion narodowywink
        A ta górka-ile zjazdów wykupić, żebym nie musiała znowu sterczeć w tej kolejce-bo 3 to chyba mało?
        MOze jak podejdziemy z rana w któryś z dni powszednich to problemu nie będzie aż takiego, bo trudno mi na chwilę obecną przewidzieć pogodę i kiedy nam na ten stadion będzie po drodze najbardziej wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka