Dodaj do ulubionych

nie będę z moim mężczyzna w walentynki

12.02.15, 21:09
jakos mi przykro z tego powodu chociaz do walentynek nigdy zbyt duzej wagi nie przywiazywalam. Wypadlo cos i bedzie nas dzielic 1200km sad. Zaplanowalismy ze wspolnie bedziemy ogladac romantyczny film i komentowac go telefonicznie czyli telefony wlaczone i wspolny film. Prezent walentynkowy dostalam dzisiaj przed wyjazdem no ale i tak mi smutno smile. Nie, na szczecie nie mam obecnie wiekszych problemow.
Obserwuj wątek
    • niktmadry Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 21:18
      Daj namiary na Twojego męża. Emama nigdy nie zawodzi - zaopiekujemy się Nim smile
      • slodkoslodka3 Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 21:21
        hahaha big_grin chciałybyście zołzy smile
        • slodkoslodka3 Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 22:37
          buuu nikt wiecej nie skomentuje? a moze jakies propozycje co mazna robic w walentynki na odleglosc zeby poczuc sie razem wink
          • thea19 Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 22:41
            kup sobie wibrator. 17lat masz, ze tak przezywasz te walentynki?
            • slodkoslodka3 Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 22:43
              mam wibrator wink nie mam 17lat
              • thea19 Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 22:49
                to go uzyj jak zaswedzi. nie umiesz sobie czasu zorganizowac bez chlopa? on tam sobie poradzi na pewno.
          • klamkas Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 22:44
            Dbać o związek na co dzień - walentynki nie będą aż tak potrzebne. Zrobić sobie własne walentynki po powrocie męża. Jak musisz - obejrzeć greya z włączonym skypem w tle. Obejrzeć greya, zadzwonić do męża i miziać się przez telefon. Albo przeciwnie - nie dzwonić do męża i sam na sam wyobrazić sobie, że mąż jest greyem.

Serio? Masz 15 lat?
    • landora Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 23:01
      My też będziemy osobno. Jakie to ma znaczenie? Data jak każda inna.
      • maltry Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 23:20
        Mój mąż też wyjechał - a że w walentynki? Bez przesady, chyba smutniej by mi było gdyby to było Boże Narodzenie na przykład
      • slodkoslodka3 Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 23:48
        wiem, ze data jak kazda inna tak sobie pisze bo nie mam innych problemow to wymyslam ze fajn ie byloby w walentynki byc razem smile
        • klamkas Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 12.02.15, 23:52
          Jeszcze fajniej będzie zrobić własne, w alternatywnym terminie - sami go wybierzecie, wtedy kiedy chcecie, a nie kiedy kalendarz każe, zdecydujecie co robić (nikt wam nie narzuci, że to akurat musi być Grey, albo kolacja dla dwojga z deserem w kształcie serca, albo cokolwiek). Fajnie jest chcieć być razem smile.
    • majenkir Re: 13.02.15, 00:28
      slodkoslodka3 napisała:
      > Nie, na szczecie nie mam obecnie wiekszych problemow.

to tylko pozazdroscic
    • lily-evans01 Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 13.02.15, 05:11
      Macie po 16 lat? wink
    • default Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 13.02.15, 08:30
      To straszne.
      A ja nie będę ze swoim mężczyzną 23 maja...
      • bei Re: nie będę z moim mężczyzna w walentynki 13.02.15, 09:00
        Też mam fajnego faceta i uwielbiam z nim przebywać, tęsknię już w momencie gdy wyjeżdża rano do pracy- dlatego rozumiem Cię.
        W dobie komunikatorów trochę lżej smile
        A walentynki.....będziecie mieli cały jego urlop walentynkowy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka