Dodaj do ulubionych

Pani Kulczyk, lat 65 :)

11.03.15, 19:58
Pani Kulczyk - kurczę, wiem,że przy twarzy coś robiła, ale gdy patrzy się nią tak ubraną, taką szczupłą i zgrabną, no nie dałabym jej 65 lat. A wy?
Obserwuj wątek
    • asmarabis Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:01
      A ile bys dala?
      • marzeka1 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:03
        No własnie nie wiem, to taki trudny do określenia dla mnie wiek, a ma do tego świetną., szczupłą figurę. A jak miałabym podawać wiek: to takie "wieczne 40+".
    • thea19 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:03
      kazda kobieta z takimi pieniedzmi bedzie wygladac swietnie, jesli troche pocierpi.
      • marzeka1 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:05
        Pani Minge ma też pieniądze (fakt: nie takie jak pani Kulczyk), a dzięki tej kasie zrobiła z siebie dziwnego stora, a lat ma wieeeeele mniej, a wygląda źle.
        • evolene Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:08
          Kiedyś się zastanawiałam jak Minge wyglądała wcześniej. Wcześniej czyli przed tymi zabiegami, których wg sądu nie miaławink
          Musiała to być całkiem atrakcyjna kobieta. Jak pamiętam to zawsze te loczkowane fryzury i coraz bardziej skośne oczy
          • kota_marcowa Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:28
            włala, ewolucja pani Minge na przełomie lat
            • obrus_w_paski Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:38
              mnie sie wydaje, ze ten wyrok sadowy dotyczyl niuansu jezykowego- "oskarzano" ja o operacje plastyczne, a ona najpewniej miala szereg botoksowych interwencji, a to jednak nie to samo.

Na pewno od zawsze byla "nietypowa", zreszta zawsze mowila, ze dzieci sie z niej smialy w szkole. Pierwsze zdjecie z linku jest nawet ladne, sympatyczny usmiech.

a kulczykowa wyglada calkiem fajnie, na pewno nie wyglada jak typowa 65- latka. Typowe 65 latki maja baranka na glowie, wiecej zmarszczek (jesli pala/ palily to dodatkowe zmarszczki wokol ust), sa nieco grubsze i sorry, ale nie ubieraja sie w ten sposob.
              • evolene Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 21:04
                Nie wiem co jej się w sobie aż tak nie spodobało, faktycznie miała oryginalna urodę, a teraz od lat wygląda po prostu groteskowo.
                • kota_marcowa Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 21:31
                  Na pierwszym zdjęciu widać naprawdę ładną dziewczynę.

> Nie wiem co jej się w sobie aż tak nie spodobało,

Pewnie pojawiające się z wiekiem zmarszczki.

www.pudelek.pl/artykul/60911/nie_mialam_operacji_plastycznych/
                  A swoją drogą, bardzo ciekawa jestem jak ten proces wyglądał. Tzn czy sędzia sprawdzał czy pani Minge miała cięcia za uszami, czy to pan Sankowski musiał udowodnić, że miała, co oczywiście bez wglądu w dokumentację medyczną jest niemożliwe.
            • hana79 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 10:26
              O losie co ona z siebie zrobiła. Przed wyglądała ładnie!
              • falundafa Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 10:42
                serio nie rozumiem dlaczego kobieta sobie podbródek powiększa, ( na typ męski) o co chodz?i - co innego usta czy biust
        • thea19 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:22
          ze wszystkim mozna przegiac, malo to maszkar po pierdylionie operacji? chodzi o to, ze majac kase mozna wygladac szczuplo, zdrowo, bez widocznych naczynek, rozstepow, zylakow, zmarszczek, siwych wlosow itd. ma sie kase, ma sie masaze, zabiegi ujedrniajace, zastrzyki niekoniecznie z botoksu, trenera osobistego, stylistow i przede wszystkim zdrowa diete oraz czas na to wszystko.
    • a.va Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:05
      Hm, jak dla mnie ona właśnie dokładnie wygląda na swoje lata.
      • marzeka1 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:07
        Serio TAK wygląda przeciętna 65-latka, że uważasz, ze "wygląda na swoje lata"?
        • a.va Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:13
          Nie, przeciętna 65-latka jest grubsza. Ale gdybyś mnie spytała, ile lat ma p. Kulczyk, to bym odpowiedziała, że ok. 65, bo na mniej z twarzy nie wygląda. A już na pewno 40-latki tak nie wyglądają.
        • majenkir Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:14
          Tak bedzie wygladac kazda emama w wieku 65 lat wink
          A poki co, musi pokazywac dowod big_grin
        • lafiorka2 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 10:35
          marzeka1 napisała:

> Serio TAK wygląda przeciętna 65-latka, że uważasz, ze "wygląda na swoje lata"?

a gdzie napisali,że "przeciętna"??? i tak uważam, że teraz więcej kobiet po 60tce wygląda ładnie.
      • jagienka75 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 08:23
        a.va napisała:

> Hm, jak dla mnie ona właśnie dokładnie wygląda na swoje lata.

serio 65 latki tak wyglądają???
    • evolene Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:05
      W sumie elegancko zawsze wyglądająca kobieta. Jak dla mnie taki typ <w okolicach 50-tki od wielu lat>smile))

Ale na tym zdjęciu nie za bardzo mi się podoba, może takie niefortunne ujęcie
    • mamaemmy Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:05
      Niektóre moje rówiesniczki wyglądają GORZEJ tongue_out Mam 35 lat smile
      Mnie dali najwyzej 28 lat i to po informacji,że mam 10 letnią córkę,bo większosc daje mi 24-26 smile
      I teraz...ja używam-z racji zawodu kosmetykow profesjonalnych,w tygodniu 3 razy maseczki,1 piling,co jakis czas zabiegi medycyny estetycznej. Za to moja mama NIC oprócz tego,że uzywa kremów na twarz i serum z dobrych firm,aczkolwiek nie najwyzszej marki (np BIO OIL ,Vichy,Dermika ) i mimo,że ma 58 lat-to wszyscy jej dają najwyzej 50 ..
      • evolene Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:09
        Oj zaraz się zacznie licytacja kto wygląda o ile lat młodziej niż ma w rzeczywistości.
        • best_bej Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 21:12
          Albo kto fantazjuje. Akurat mamaemmy jest łatwa do zdekodowania.
          • mamaemmy Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 21:37
            best_bej napisała:

> Albo kto fantazjuje. Akurat mamaemmy jest łatwa do zdekodowania.

Oj naprawdę tyle osób z forum mnie zna ,że cięzko byłoby fantazjować smile I uwierz mi -od 11 lat prawie nie zniemiam nicka -i jak ktoś potrafi to latwo mnie namierzyć tongue_out -a na zdjęciach wyglądam jeszcze mlodziej tongue_out To kwestia genów i tyle,
            • best_bej Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 22:29
              No wlasnie nie wygladasz. mnie tez sie wydaje ze wgladam na 25, chlop niestety jest bezlitosny i mówi ze wygladam na tyle lat, ile mam.
              • gazeta_mi_placi Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:15
                Moim zdaniem spokojnie wygląda na trzy lata mniej.
            • pe.tronela Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 22:37
              > -od 11 lat prawie nie zniemiam nicka

Co to znaczy, ze p r a w i e nie zmieniasz nicka? big_grin
            • evolene Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:26
              Nie wiem jak wyglądasz, ale naprawdę większość osób myslących, że wyglądają na mniej lat niż mają zwyczajnie się myli.
              Niestetysmile
              A geny i dieta(zmieniająca rysy twarzy), to już brzmią jak oklepany dowcip.
              • gazeta_mi_placi Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:32
                Ciekawe, w moim wątku "Kasa w błoto" o tym, że wszelkie zabiegi odmładzające to kasa w błoto bo nawet najbogatsi na świecie, aktorki, modelki mimo dostępu do jeszcze lepszej jakości usług wyglądają góra (i to nie zawsze) do 5 lat mniej, nie mówiąc o przeciętnych Kowalskich to Panie się obruszały, że nieprawda.
                Link do wątku:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,154524193,154524193,Zabiegi_odmladzajace_kasa_w_bloto_.html

Niedawno był wątek o oszczędzaniu, na tym właśnie miłe Panie mogłybyście sporo zaoszczędzić bo te wszystkie kosmetyki i zabiegi odmładzające to kasa w błoto.
              • cosmetic.wipes Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 08:14
                Nie wiem jak dieta, ale geny maja wpływ na wygląd. Moja matka całe dorosłe życie wygladała na dekadę młodszą niż metryka wskazywała. Jej siostry i matka też.
                Ja niestety wdałam się w rodzinę ojca i wyglądam dokładnie na tyle ile mam big_grin
      • bei Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 08:25
        mamaemmy napisała:

> Niektóre moje rówiesniczki wyglądają GORZEJ tongue_out Mam 35 lat smile
        > Mnie dali najwyzej 28 lat i to po informacji,że mam 10 letnią córkę,bo większos
        > c daje mi 24-26 smile
        > I teraz...ja używam-z racji zawodu kosmetykow profesjonalnych,w tygodniu 3 ra
        > zy maseczki,1 piling,co jakis czas zabiegi medycyny estetycznej. Za to moja mam
        > a NIC oprócz tego,że uzywa kremów na twarz i serum z dobrych firm,aczkolwiek ni

> e najwyzszej marki (np BIO OIL ,Vichy,Dermika ) i mimo,że ma 58 lat-to wszyscy
        > jej dają najwyzej 50 ..

Wierzę Ci smile

Mialam 41 lat i nic nie robilam, nawet kremów nie stosowalam- dawano mi wówczas 27 lat ( nawet lekarki i pielęgniarki.
        Teraz ujmują mi 10 lat i wciąż nie mam nawyku by posmarować buzię kremem.
        Waga to też dar natury i charakteru, mimo czekoladożerstwa od trzydziestu paru lat trymana w ryzach, ja po prostu lubię ruch.
        Pani Kulczyk wygląda świetnie, moglaby lezeć i nic nie robić, tymczasem to sezam energii.
    • gazeta_mi_placi Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:09
      60 plus, ale z innych zdjęć, bardziej portretowych, tu widać głównie sylwetkę i niewiele twarzy.
    • anorektycznazdzira Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:09
      Uważam, że wygląda super.
      I nie o to chodzi, żeby się teraz licytować, że "na 50", "na 40-parę", a nie bo na "60+".
      Podejrzewam, że na żywo i nie z końca sali da się realnie ocenić, ile właściwie ma lat. No i co? Ni ewolno mieć 65? A może jest obowiązek wyglądania w tym wieku jak czołg z mopem na wieżyczce?
      Pani jest szczupła, kieckę dobrała do figury a nie do PESELu i jej wyszło, ma fajnie zrobione włosy, wygląda super- nawet jeśli jej nie odmłodzimy nagle o 20 lat (po jaką cholerę) .
      • marzeka1 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:11
        Ja tam chciałabym po pierwsze dożyć 65 roku życia (naprawdę,po tym, co przeszłam, każdy kolejny rok będzie mnie cieszył, że żyję), a zwyczajnie zgadzam się: wygląda świetnie. Tak, że trudno w prosty sposób określić wiek, za to ogólny odbiór jest dobry.
        • gazeta_mi_placi Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:10
          Skrzypiące drzwi najdłużej chodzą wink
    • olinka20 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:24
      Na twoim zdjęciu wyglada fantastycznie, ale duzo robią swietne nogi i przygaszone swiatło.
      Z reguły ta pani kojarzy mi sie z takim widokiem-
      https://d.polskatimes.pl/k/r/5/7a/ce/50dc5bae5f775_k27.jpg?1400634898

albo:
      www.pudelek.pl/artykul/72286/grazyna_i_dominika_kulczyk_na_jednej_imprezie_zdjecia/26/
      • obrus_w_paski Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:41
        na zdjeciach u pudla calkiem fajnie wyglada.
        irytuje mnie usmiech jej corki, wiecznie wyglada jak nerwowo-zadowolony podlotek, ktoremu po raz pierwszy robia zdjecia
        • olinka20 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:43
          Fajnie, ale jednak nie jak 40 stka, ale dobrze zakonserwowana 60tka wink
          • yenna_m Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 21:11
            Raczej dobrze naciągnięta i pozszywana wink
            • gazeta_mi_placi Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:11
              Mi się kojarzy ze starą lampucerą.
      • 71tosia Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:30
        ladna figura,eleganckie ubrania powoduja ze o pKulczyk mozna powiedziec zadbana kobieta.Jedno na co powinna jednak zwrocic uwage ze z pewnym wieku lepiej sie wyglada w dlugim rekawie, na tych zdjeciu z pudelka rece niestety zdradzaja wiek.
        Corka trudno powiedziec czy ladna na zdjeciach robi dziwne miny i w przeciwienstwie do mamy chyba nie najlepiej wybrala sukienke, udziwniona i bardzo kusa (wyglada jak po dekoracji szarfa na jakis zawoadach sportowych). Szczegolnie ostatnie zdjecie niebezpiecznie duzo odslania wink
    • kkalipso Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:24
      No no - elegancka babka.
      Ma fajny styl i super figurę, pozazdrościć.
    • antyideal Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:26
      Nie no, na 40 nie wyglada (wypraszam sobietongue_out), ale prezentuje sie swietnie i dobrze, ze nie poszla w te strone co wiele bogatych kobiet w jej wieku, tzn.nienaturalnego wygladu za cene
      wygladania niby mlodziej.
      Na pewno wiele robi przy twarzy ale nie straszy sztucznoscia, przynajmniej na tych zdjeciach.
    • mary_lu Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:29
      Chyba zmieniła lekarza, bo bywałych okresy, że wyglądała jak maszkara i antyreklama medycyny estetycznej. Do tego sprawia wrażenie wychudzonej. Na starość przypomniała sobie, że na studiach chwalili ją za nogi i zaczęła chodzić w kusych spódniczkach, szortach i na niebotycznych obcasach. Mnie się nie podoba.

Kasy zazdroszczę, klasy i gustu nie.
      • mary_lu Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:34
        I jeszcze kilka lat temu mocno powiększyła sobie biust, też to dziwnie wygląda.
      • aankaa Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 21:46
        Na starość przypomniała sobie, że na studiach chwalili ją za nogi i zaczęła chodzić w kusych spódniczkach, szortach i na niebotycznych obcasach

i chyba tu jest pies pogrzebany
    • mid.week Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:46
      Bardzo apetyczna pani, a nogi - marzenie wink
      • marzeka1 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:59
        No też chciałabym mieć takie szczupłe i zgrabne nogi smile
    • kadfael Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:55
      Ona od lat właściwie wygląda na ten sam wiek - tak pięćdziesiąt kilka. Jej słabym punktem jest szyja - niestety to efekt uboczny i pewnie niechciany szczupłości. A ja ją kojarzę sprzed lat - odrobinę mniej szczupłą - moim zdaniem wtedy wyglądała lepiej.
    • rosapulchra-0 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 20:57
      Musi mieć bardzo dobre geny. Większości kobiet nie udaje się zachować takiej figury, jaką ona posiada, a wygląda rewelacyjnie.
      • marzeka1 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 21:06
        No i to właśnie: jej sylwetka, figura jest chyba tym, co ją odmładza lub powoduje, że nie ma się od razu skojarzenia "o to pani lat 65".
    • lola211 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 21:44
      Mnie bolą oczy jak na nia patrze, najczesciej.Jest monstrualnie bogata, ale po prostu od zawsze nieładna i okropnie sie ubiera.Taki trans.
      Córka po niej tez uroda nie grzeszy.Coz- nie mozna miec wszystkiego.
      Ale - nogi obie maja fantastyczne i akurat w tej kreacji Kulczykowa wyglada swietnie- tak trzymac.
    • solejrolia Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 22:17
      na tych zdjęciach ma figurę nastolatki, dosłownie, i pozazdrościć. ubranie również.
      no ale to zdjęcie robione z odległości.
      bo gdyby światło było inne, i samo ujęcie- z bliska, to niestety wtedy widać, że twarz zdradza jej wiek. i szyja- wiadomo.
      ale tak czy siak, babka nieźle sie trzyma!
    • kamunyak Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 22:55
      ja taką miniówe nosiłam jak 18 lat miałam.
      nogi ma szczuple, nawet wychudzone, ale to jeszcze żaden powód żeby je pokazywać. Szczególnie przy twarzy, która zdradza jednak wiele, już o szyi nie mówiąc i wszystko razem jakos nie pasuje.
      Żeby klasę pokazać nie wystarczy obciąć spódnicę. Szczególnie to widać po takiej np. Tyszkiewicz, która nawet jak przeklnie to z klasą.
      • lola211 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:02
        Gadasz jak stara ciotka.
        Tyszkiewicz pozuje na dame, a Kulczyk ma inny styl.Tak lubi, moze sobie pozwolic ,bo ma na to warunki.Tyszkiewicz w mini wygladałaby karykaturalnie, a Kulczykowa wyglada ok.
        • kamunyak Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 01:51
          > Tyszkiewicz pozuje na dame, a Kulczyk ma inny styl

no, raczej chodziło mi o to, że ona jest damą, z powodu swojego arystokratycznego pochodzenia. Na nikogo więc pozowac nie musi.
          W przeciwieństwie do tych, którzy pozowac usiłują.
          Kulczykowa zapewne ma inny styl, pytanie jaki?
          Oczywiscie, 65 lat to nie powód zeby chodzic w worku pokutnym. Tak jak nie chodzą np. Kora, Laura łącz czy Kim Basinger. Wszystkie w podobnym wieku, szczuple i ze swoim stylem. Do którego pasuje fryzura, strój i figura.
          U p. Kulczykowej zaś wszystko jakby sie rozjeżdża, nic do siebie nie pasuje. Moim zdaniem.
          I tylko o to mi chodzilo w zasadzie.
      • gazeta_mi_placi Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:12
        Widziałam tak tłustą nastolatkę, że dopóki nie schudnie nie powinna nosić mini/szortów, natomiast starsza szczupła Pani o zgrabnych nogach czemu nie?
      • kkalipso Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:13
        Ta pani chyba nic nikomu nie musi pokazywać. Najprawdopodobniej żyje swoim życiem i ma gdzieś cudze komentarze. Akurat te jej nogi są pokazane w dość subtelny a nie wulgarny sposób więc jak dla mnie to duży plus. Jak na "artystyczną duszę" zarazem karierowiczkę/milionerkę, to i tak ubiera się zachowawczo. Lepsze to niż pani w garsonce albo klon "którejśtamcelebrytki". podkreśla swoje atuty i tyle ...
    • asia_i_p Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 11.03.15, 23:51
      Świetne nogi. Obstawiałabym między czterdziestką a pięćdziesiątką, bliżej czterdziestki. Natomiast nogi nastolatki.
    • wheels.of.steel Małżeństwa z esbecją zazwyczaj popłacają. 11.03.15, 23:57
      Ma się wszystko, czego dusza zapragnie. O ile się w stanie znieść, że małżonek ukradł (kupił za bezcen) mienie państwowe/donosił/ma krew na rękach.
    • esprit.ola Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 01:49
      Pani Kulczyk jest wyjatkowo nieurodziwa z twarzy, jednak swietna figura i elegancja tuszuja te mankamenty.

z kolei pani Kulcz\yk nr 2-tutaj to jestem zachwycona-uroda, figura, wiek tez-wyglada na 35-40 lat
    • atena12345 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 08:05
      chciałabym mieć taką figurę i nogi.
    • cosmetic.wipes Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 08:09
      Na 65 może i nie wyglada, ale lekka zwiędłość twarzy lekko mi się gryzie z fasonem i długoscia sukienki. Nie apeluję, że w pewnym wieku należy nosić szmaty do ziemi, jednak te 5 cm więcej z pewnościa dodałoby jej klasy.
      Poza tym deczko za chuda, zbyt krucha jak dla mnie.
      • marzeka1 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 08:21
        Bo nadmierna szczupłość w tzw. pewnym wieku nie jest zbyt korzystna dla kobiet. Lubię zdanie francuskiej aktorki Catherine Deneuve , że w pewnym wieku: "albo ładna twarz, albo tyłek" smile (i fakt, przy twarzy można parę rzeczy porobić, ale po latach wieeeele celebrytek, aktorek itd. jest wprost antyreklamą takich działań) .
    • jagienka75 Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 08:22
      ma babka kasę, to i młodo wygląda a raczej stać ją na "młody" wygląd".
    • lilly_about Re: Pani Kulczyk, lat 65 :) 12.03.15, 08:34
      Jak dla mnie za chuda, ale to pikuś, bo generalnie jest fajna, no i nie dałabym jej tylu lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka