Dodaj do ulubionych

Jak sobie radzicie

19.03.15, 00:17
w życiowych sytuacjach? Jestem negatywnie nastawiona do ludzi, szczerze... nie nawidze ludzi. Cokolwiek bym chciała załatwić, zrobić to zawsze ludzie przeszkodzą. Ja wiem że nie z premedytacją ale... tak się układa, że zawsze nie mogę czegoś załatwić bo... ludzie. Zawsze jest tak że jak coś załatwiam ma być ok ale nie... ktoś się wpier... i to nie jest tak że zawsze co by nie było, KTOŚ się wpier... czy wy też tak macie? Czy wam tak wszystko gładko idzie?
Obserwuj wątek
    • srubokretka Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 01:19
      Oj dzisiaj lacze sie w ...nerwach. Najgorsze, ze jutro bedzie gorzej. Naprawiac to co ktos spier bede przez najbilizszych kilka tygodni sad i narazie brak mi dobrej woli. Musze ja znalezc, bo to mi tylko zaszkodzi, a ci inni tylko zyskaja. Wrrrrr
      • bi_scotti Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 01:33
        www.youtube.com/watch?v=_GdDoxWrFTE
        ... gnam do ludzi ... wink
    • minerallna Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 02:41
      Ale o jakie sytuacje konkretnie chodzi?
      W urzędzie wszelakim masz problemy?
      Jeśli tak podchodzisz do innych ludzi :
      hukop napisała: (...) Jestem negatywnie nastawiona do ludzi, szczerze... nienawidze ludzi. Cokolwiek bym chciała załatwić, zrobić to zawsze ludzie przeszkodzą. (...)
      To wcale nie dziwie się.
      Więcej wiary w siebie.
      Jak żyję to wszelakie urzędy są dla mnie a nie ja dla nich, nawet w US .Ale ja jestem zołza smile
      Wszystko miło i z uśmiechem, tam też pracują ludzie. Ty z góry zakładasz że człowiek człowiekowi wilkiem.
      Projektujesz emocje i masz tak jak masz.
    • atena12345 Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 06:13
      zmień nastawienie, to na prawdę pomaga smile
      może nie w 100%, ale w dużym stopniu
    • ichi51e Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 06:41
      Adaj jakis przyklad? Np chcesz wsiasc do autobusu ale zawsze cie ktos odpycha oddrzwi? Kupujesz bulke a baba przed toba wyrywa ci portfel ismiejac sie szyderczo sprzedaje kuksanca?
      No serio nie widze tego ciaglego w...sie ludzi...
    • cauliflowerpl Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 09:25
      Nie. Ale ja pozytywnie do świata jestem nastawiona i nie doszukuję się we wszystkim działania na moją szkodę, może to dlatego.
    • lafiorka2 Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 09:29
      nie no ja jestem zołza,ale nie żeby az tak...Jak idę do urzędu to z zamiarem ,że załatwię to co chcę, wq wiam się dopiero jak mi nie idzie i wtedy zaczyna się "akcja"...ale ja choleryk jestem...

Wrzuć na looz, i tak ci nic nie da negatywne nastawienie.Tylko sobie nerwów napsujesz.
    • nowi-jka Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 09:29
      no mi jakoś tez ludzie zawsze na drodze stoją
      idę na pocztę a tam kolejka
      jadę do domu a tu korek
      chce sie zapisać na kurs a tu juz nie ma miejsc

no normalnie na pustyni byłoby lżej
      big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • antyideal Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 09:31
      Nie zawsze gładko idzie, ale mało co jest w stanie mnie wkurzyc. Ostatnio jedynie
      kierowcy, a wlasciwie zwykle kierowczynie próbujace mnie rozjezdzać na pasach, za piekna
      jestem czy co <taki_żart>.
    • madame_edith Re: Jak sobie radzicie 19.03.15, 09:38
      A ja właśnie gdyby nie ludzie to bym zginęła, wiele dobrego zaznałam i od rodziny i od przyjaciół i nawet od zupełnie obcych osób.
      Odwdzięczam się tym samym smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka