dzikka 15.04.15, 08:41 jest genialna, piękna, zawsze wygląda na co najmniej 10 lat mniej, elegancka, bez grama tłuszczu...ma genialne dziecko i supersamca i boku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuleyka.z.talgaru Re: sama ematka.... 15.04.15, 08:47 Bez grama tłuszczu to już raczej trup.... Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: sama ematka.... 15.04.15, 08:49 No niestety, musisz żyć z tą wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: sama ematka.... 15.04.15, 08:52 nieprawda jest gruba i ma chorą tarczycę albo chwali się, że nie przywiązuje wagi do wyglądu, nie maluje się, nosi kucyk i dres po domu (poza domem też) a, jeszcze leginsy/rurki/mini, bez względu na rozmiar i wygląda w tym, rzecz jasna, zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: sama ematka.... 15.04.15, 08:55 I jeszcze jej dziecko jest przykładem modelowego wychowania XD Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: sama ematka.... 15.04.15, 08:55 Leginsy i mini noszą tylko te grubsze, nie zapominaj! Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: sama ematka.... 15.04.15, 08:57 A te grubsze to z masą powyżej 45kg. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: sama ematka.... 15.04.15, 09:17 O nie, nie, według ematki kobieta do rozmiaru 44 jest szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: sama ematka.... 15.04.15, 08:59 Z tego wszystkiego co wymieniłaś jestem tylko genialna Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: sama ematka.... 15.04.15, 09:04 a ja stwierdzam,że ematka " jak jej zawieje"... ale fakcik..."wonska specjallistka" to "una je". ") Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: sama ematka.... 15.04.15, 09:07 Znooowuuuu???? Znowu takie uogólniające stwierdzenie? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: sama ematka.... 15.04.15, 09:58 Ematka jest przede wszystkim niezwykle praworządna, przestrzega rygorystycznie wszystkich istniejących przepisów, od kodeksu drogowego do regulaminu porządkowego swojego osiedla. Gdy widzi że ktoś jakiekolwiek przepisy przekracza, nie waha się poinformować odpowiednich służb, o czym niezwłocznie z dumą informuje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hema14 Re: sama ematka.... 15.04.15, 10:31 Nie... ostatnio "weszła" do mojej rodziny szwagierka. Kurczę - jest młodsza ode mnie o 9 lat, śliczna buźka, figura (tu i ja nie mam kompleksów), inteligentna, wygadana - czuję się przy niej jak coraz starsza pani... bo widzę w niej podobieństwa do mnie, szanse, które ja zmarnowałam a ona nie i ona - młodsza ode mnie - ma to wszystko przed sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: sama ematka.... 15.04.15, 10:34 szanse, które ja zmarnowałam a ona nie i ona - młodsza ode mn > ie - ma to wszystko przed sobą... to i Ty myśl o tych, ktore masz przed sobą żebyś za kolejne 9 lat nie przezywała tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: sama ematka.... 15.04.15, 11:23 Chata powyżej 100 metrów; nie smaży, tylko poddaje produkty zdrowej alternatywnej obróbce termicznej; ma swojego dostawcę ekologicznych wędlin. Odpowiedz Link Zgłoś
awesome810 no i jest tą legendarną 15.04.15, 11:30 wąską specjalistką, o którą biją się pracodawcy. (ja naprawdę nie wiem co to jest, bo jedyny "wąski specjalista" z jakim się zetknęłam to pracujący dla ONZ ekspert ds. rozwoju rolnictwa w krajach afrykańskich.? Czy ematka jest kimś takim?). Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: sama ematka.... 15.04.15, 11:30 ha! tyle ze takie supermatki dosc sporadycznie widuje...oprocz tej w lustrze ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: sama ematka.... 15.04.15, 11:33 Witam Czyścioszka, na pewno. I prawie zespawana z pralką;-P Ręczniki zmieniane co drugi dzień, pościel co dwa,trzy dni. Dżinsy prane po jednym założeniu. Swetry też. I tak dalej i tak dalej. A przy okazji oczywiście ekolożka;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: sama ematka.... 16.04.15, 08:35 ematka nie nosi dżinsów. Dżinsy to strój dla farmera a nie dla ekskluzywnej ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
arleora Re: sama ematka.... 15.04.15, 21:50 W placówkach edukacyjnych zawsze robi dżihad (nie mylić z dżihardem, który jest zapewne bardziej wysublimowaną formą tego pierwszego Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: sama ematka.... 15.04.15, 22:01 E-matka jest dokładnie taka jak my wszystkie. Naśmiewanie się z e-matki to naśmiewanie się z samej siebie. W sumie cenna cecha, choć mam wrażenie, że autorkom takich wątków wydaje się, że one nie siebie mają na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś