Dodaj do ulubionych

Zgładzić

28.04.15, 13:56
Rozmowa przy obiedzie:
-mamo ,a co to znaczy zgładzić?
-hmm,ale np.smoka? głowę uciąć
-o matko! wyprasować przecież! taka duża jesteś i nie wiesz Emotikon smile
Obserwuj wątek
    • mildenhurst Re: Zgładzić 28.04.15, 14:02
      - mamo co to jest f..ut?
      - brzydkie określenie penisa
      inne dziecko obok pyta swojej matki: - mamo co to jest penis?
      • poppy_pi Re: Zgładzić 28.04.15, 14:15
        big_grin
      • barabelka Re: Zgładzić 28.04.15, 14:27
        Rzecz działa się w szkole specjalnej. Jeden chłopak woła na drugiego "ty kut.sie". Pani zwraca uwagę, że do kolegi trzeba się ładnie odzywać. Więc chłopak do kolegi: " ty penisie"
    • przystanek_tramwajowy Re: Zgładzić 28.04.15, 14:46
      A dlaczego to dziecko posługuje się rusycyzmem (??????? - prasować) i dlaczego to ma być śmieszne?
      • przystanek_tramwajowy Re: Zgładzić 28.04.15, 14:48
        Forum jest "gupie" i nie zna cyrylicy. "Gładit" to po rosyjsku prasować.
        • kk345 Re: Zgładzić 28.04.15, 18:27
          Jest na tyle mądre, zeby wiedzieć, ze cyrylica, to nie język
    • aquella Re: Zgładzić 28.04.15, 18:22
      kupiłam na megaszybko okulary przeciwsłoneczne, zakładam i jestem załamana bo mam wszystko na żółtopomarańczowobrązowo a wolę te czarne, głośno biadolę że muszę wymienić, a syn mówi" pokaż ja przymierzę zobaczę jak widać" po czym zakłada i mówi : "no co ty mamo narzekasz, masz zachód słońca cały czas "
      • rosapulchra-0 Re: Zgładzić 28.04.15, 18:30
        big_grinbig_grinbig_grin
        • aqua48 Re: Zgładzić 28.04.15, 20:41
          Zakleiłam sobie okienko kamerki w laptopie, bo mi diodka świeciła. Syn mnie wyśmiał, sądząc, że się boję, że ktoś mi zdjęcie zrobi. Ja na to - że nie, słońce mi się w diodce odbija, a poza tym przecież kto by chciał mnie podglądać np. rano jak siadam do laptopa przed śniadaniem w wersji - rozczochrana stara baba. Syn popatrzył uważnie i powiedział smutno - a ja tak mam codziennie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka