Dodaj do ulubionych

cholera,czy na tym forum już nic nie można napisać

14.09.04, 17:09
nie narazając się na głupie zaczepki idiotek,czy jak sie ich teraz
nazywa.to ,że jestem tu nowa nie oznacza ,że inni mogą mnie tak traktować.czy
to jest tu na dziennym miejscu ?>
zapraszam do postu"szlaczki dla
pierwszaka"forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=15757565&v=2&s=0

beata
Obserwuj wątek
    • ciezarowka1 Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 17:12

Ups. Chyba nie zrozumiałaś dobrych intencji Miki.
      • beata985 Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 17:18
        być może trochę mnie poniosło,ale to niestety dzieci same wymyslaja szlaczki-
        pani ich nie zadaje a naprawde skończyły mi sie pomysły.
        a tak w ogole jaki szybki odzew i jakie poruszeniesmile))))
        • wegatka Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 17:20
          No masz racje, widze ze strasznie jestes poruszona .
          • grzalka Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 17:20
            A synek, moze on ma jakies pomysly?
            • allaxx1 ?????????????? 14.09.04, 17:27
              Beata ledwo weszłaś na to forum i już widzisz pomówienia i obrażasz dziewczyny.
              Trochę zimnej wody na głowę niż coś napiszesz----mika na forum o szlaczkach
              odpowiedziała w żartobliwy sposób a ty ją wyzwałaś.Chyba trochę za ostry masz
              język..........
            • beata985 Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 17:27
              prawde mówiąc wymyśla sam
              ale niektóre sa niestety zbyt proste i banalne,jak na niego,no i jak to chłopak
              chciałby jak najłatwiej i jak najszybciej.
              rany komp mi sie zagrzał.
              sorry jeżeli kogoś uraziłam być może faktycznie żle zrozumiałam ,ale tak to
              niestety odebrałam jako kolejną zaczepkę.
              no i o głupie szlaczki awantura wynikła,a szlaczkow ani na lekarstwo.
              ale poruszeniesmile))
            • marianka15 Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 17:32
              Beatka, mi też się wydaje, że zbyt gwałtownie się uniosłaś. Tutaj panuje
              zasada: reakcja wzbudza reakcję. Kiedy coś mnie wzburzy, to piszę szybko, a
              potem kasuję - nie wysyłam. Bo za chwilę mi przejdzie. Natomiast zbyt
              pospiesznie wysłana w eter odpowiedź, zbyt gwałtowna, spowodować może lawinę
              postów prowadzących do zwyczajnej pyskówki, gdzie nieodłącznym elementem stanie
              się m.in. pouczanie o ortografii, ocenianie poziomu wykształcenia itd. To już
              jest schemat, niestety smile
              Podpowiadam - uznaj to dziesiejsze wydarzenie za "wypadek przy pracy".
              Pozdrawiam
              • beata985 Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 17:34
                no dzięki
                • allaxx1 szlaczki 14.09.04, 17:45
                  narysowac się nie da ale spróbuj sposobem matematycznym czyli:kółko,kwadrat,itd
                  albo kolorowe trójkąty albo kreski pionowe i poziome,jabłko-gruszka,fale,kropki-
                  kreski,duże kółko-małe kółko.........
                  Mnóstwo możliwości i kolorów.
              • penelina Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 21:23
                marianka15 napisała:

> Beatka, mi też się wydaje, że zbyt gwałtownie się uniosłaś. Tutaj panuje
                > zasada: reakcja wzbudza reakcję. Kiedy coś mnie wzburzy, to piszę szybko, a
                > potem kasuję - nie wysyłam. Bo za chwilę mi przejdzie. Natomiast zbyt
                > pospiesznie wysłana w eter odpowiedź, zbyt gwałtowna, spowodować może lawinę
                > postów prowadzących do zwyczajnej pyskówki, gdzie nieodłącznym elementem
                stanie
                >
                > się m.in. pouczanie o ortografii, ocenianie poziomu wykształcenia itd. To już
                > jest schemat, niestety smile
                > Podpowiadam - uznaj to dziesiejsze wydarzenie za "wypadek przy pracy".
                > Pozdrawiam
                Hi,hi,Marianko!Nawet wiem,który wątek masz na myślismile))))
    • i2h2 Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 18:02
      Beatko, wrzuć swój post na podforum eZabawy. Dziewczyny na pewno coś Ci
      znajdą smile I nie przejmuj się dziwnymi uwagami- szlaczki wbrew pozorom to
      bardzo poważna sprawa: dobrze pomyślane (lub zasugerowane) stanowią podstawę w
      wyrabianiu ręki dziecka do pisania liter, połączeń między literami i całych
      słów. Ciesz się, że Twoje dziecko uważa je za fajną zabawę- może dzięki temu w
      późniejszych klasach nie będzie miało uwag, że brzydko i nieczytelnie pisze.
      Pozdrawiam smile
      • beata985 Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 18:10
        napisałam i tam i tu z tego względu ,że zauważyłam ,że to forum jest czesciej
        odwiedzane
    • libra.alicja Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 19:50
      beata985 napisała:
      > nie narazając się na głupie zaczepki idiotek,czy jak sie ich teraz
      > nazywa.to ,że jestem tu nowa nie oznacza ,że inni mogą mnie tak traktować.czy
      > to jest tu na dziennym miejscu ?>

Po pierwsze, to nie sądzę, żeby mika cię głupio zaczepiła, po drugie, to ty ww.
      słowami obrażasz inne forumowiczki i niepotrzebnie wprowadzasz nerwową
      atmosferę. Postaraj się spokojnieć reagowac na odpowiedzi i zastanawiać się
      przed wysłaniem takiego postu jak ten.
      • yenna_m Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 20:33
        Ja tylko dodam, ze jak dlugo Mike znam (a znam z dawien dawna, bo jeszcze z
        czasow, gdy pisalam na forum tenbitu) Mika nigdy do zaczepki skora nie byla.
        To jedna z najbardziej zrownowazonych emocjonalnie osob, ktore spotkalam w
        necie.

Mikus, pozdrawiam serdecznie smile
    • anek.anek Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 23:00
      uniosłaś się zupełnie bez powodusmile a co do szlaczków, to synek sam sobie powien
      je wymyślać. I nie ma pojęcia, ze wymyśla "za proste" dla siebie. wymyśla takie
      na jakie stać w danym momencie jego wyobraxnię. Możesz mu pomóc ale nie
      rysując, ale mówiąc np. rozejrzyj się dookała, czy widzisz coś ciekawego, czy
      jest jakiś kształ, który podoba ci się najbardziej? i niech rysuje szlaczki na
      podstawie kształtu lampy albo samochodu. Albo zaproponuj żeby wziął książeczki,
      przejrzał rysunki i znalazł coś na czym mógłby się wzrorować, ale tak czy
      inaczej w szlaczkach chodzi przecież o to żeby ćwiczyć wyobraźnię i umysł.
      Niech sam znajduje rozwiązaniasmile Na pewno się uda.
    • lideczka_27 Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 23:13
      na szlaczkach wrzuciłam Ci linki do internetowych księgarń; myślę, że w każdej
      księgarni w Twoim mieście znajdziesz coś podobnego. Zawsze można się
      zasugerować wzorem, udoskonalić go lub zubożyć - wedle uznania. Jeśli masz
      problem z wymyślaniem, to jest to jakiś sposób.

pozdrawiam
      lidka
      • beata985 Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 14.09.04, 23:18
        dzięki serdeczne za podpowiedzi
        beata
    • agapolo Re: cholera,czy na tym forum już nic nie można na 18.09.04, 09:18
      Wszystkich chcących porozmawiać bez zaczepek, zapraszam na nasze forum
      Mamy mądre i sympatyczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka