beatrycja.30 26.05.15, 18:58 Skuteczne to? Trwale działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronka2012 Re: Depilacja laserowa 26.05.15, 19:07 Trwałość efektu trudno przewidzieć. U mnie dobre efekty dała na nogach, po wielu zabiegach różnica kolosalna, ale chodziłam dość systematycznie ponad rok, teraz mam tylko pojedyńcze włoski, na które z kolei kolejne zabiegi już nie pomagają (może zrobiły się za jasne). Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Depilacja laserowa 26.05.15, 19:18 Ja byłam dopiero na 3 zabiegach (ostatni dopiero co) a chodzę co 4-5 tygodni, tak mi zalecono. Miałam robione całe nogi i bikini laserem diodowym Depi Light. Na razie trudno powiedzieć jakie efekty będą za rok czy 5 lat ale już po 2 zabiegach jest naprawdę nieźle. Pod koniec czerwca zrobię jeszcze raz. Miałam bardzo ciemne włosy a teraz odrasta ich mniej niż połowa i są cienkie. Laser ma jakąś chłodzącą końcówkę i zabieg prawie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
baarba Re: Depilacja laserowa 16.06.15, 19:31 Cześć, ja robiłam sobie serię zabiegów w Skin Concept na Branickiego w wwie, miejsce super, efekty są bardzo duże, w końcu nie mam problemów z goleniem nóg... moim zdaniem na pewno warto sobie zrobic taka depilację, nie będzie czego żałować Odpowiedz Link Zgłoś
just_do_not Re: Depilacja laserowa 17.06.15, 15:49 Skuteczność depilacji laserowej zależy również od samego urządzenia. Warto zebrać informacje na jakiej maszynie pracuje dany salon urody. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Depilacja laserowa 28.06.15, 08:54 Ja bym chętnie poczytała prawdziwe opinie ematek, bez jakichś dziwnych reklam. U mnie po 4 zabiegach na nogi i bikini jest w miarę ale chyba jeszcze daleka droga do ładnych nóg bez włosów Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Depilacja laserowa 28.06.15, 10:44 Ja zrobilam sobie nogi. Mam ciemne wlosy i na nie laser dobrze dziala. Potrzebowalam okolo 11-12 zabiegow. Zostaly mi wloski gdzie niegdzie, ale te moge szybko maszynka nawet na sucho ciachnac jak potrzebuje. Rezultatem jestem zachwycona. Dol nog zrobilam 3 lata temu, niedawno skonczylam gore nog. Co dwa lata zamierzam robic kilka (3-4) zabiegi podtrzymujace. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Depilacja laserowa 14.07.19, 18:20 W moim przypadku bardzo skuteczne. Cztery lata temu miałam trzy zabiegi (na więcej nie było mnie stać) na dolnej części nóg odrasta mi po kilka włosów, uda idealnie gładkie, bikini również. Z tym, że moje włosy były super grube i czarne. Poszłam na laser, bo nie dawałam rady z goleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Depilacja laserowa 24.07.19, 14:31 Wąteczek reklamowy ! Precz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś