rozaly 01.06.15, 15:28 No dobra to jednak nie o teściowej, ani Horodyńskiej. Nie mogłam się powstrzymać od podzielenia się taką oto recenzją modową: klopotowski.salon24.pl/651842,najpierwsze-damy Niezmierzone podkłady wazeliny, tkwią w tym blogerze) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: recenzja modowa 01.06.15, 15:30 A to nie jest z przymrużeniem oka? Na początku tak pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś
rozaly Re: recenzja modowa 01.06.15, 15:31 No właśnie obawiam się, że to na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: recenzja modowa 01.06.15, 15:40 Niezmierzone podkłady wazeliny, tkwią w tym blogerze) > No wlasnie, zemdliło mnie. Wazeliniarz, a do tego chamski. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: recenzja modowa 01.06.15, 15:58 "Z pełnym przekonaniem i spokojem sumienia można do nich mówić Wasza Ekscelencjo. KUNGALU" Odpowiedz Link Zgłoś
rozaly Re: recenzja modowa 01.06.15, 16:01 To jest piękne 'Pierwsza Para doskonale pasowała do wnętrz rezydencji króla Jana III Sobieskiego, ostatniego władcy, za którego Polska była jeszcze w pełni niepodległym państwem, ba! niemal mocarstwem. Tu mieszkała także jego ukochana Marysieńka, do której pisał sławne listy erotyczne. Nie, żebym wyciągał zbyt daleko idące wnioski, jednak na zdjęciu widać, że Pan Prezydent elekt i Pierwsza Dama trzymają się za ręce, jak młodzi. Miłość a powściągliwość w najlepszym wydaniu.' Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: recenzja modowa 01.06.15, 16:57 O matko, albo to jest parodia, albo ten bloger jest mocno zakochany w Dudzie, względnie w Dudowej. Takie teksty wali się tylko pod wpływem świeżutkiego ogłuszenia miłosnego. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: recenzja modowa 01.06.15, 17:33 Wszystko jedni - parodia czy panegiryk - pisze jak gimnazjalista. Swoją drogą, jak zobaczylam te zdjęcia z wilanowa, to bynajmniej nie Sobieski mi sie przypomniał, a Putin. Żalosne Odpowiedz Link Zgłoś