Dodaj do ulubionych

Przystojny pan

08.07.15, 15:53
Czujecie zawstydzenie w obecności wyjątkowo przystojnych panów? Już po raz kolejny mnie dopada i nie wiem jak sobie radzić. ... Za parę minut znów będą musiała stanąć twarzą w twarz😕
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: Przystojny pan 08.07.15, 16:04
      Nie znam smile
    • mynia_pynia Re: Przystojny pan 08.07.15, 16:08
      Może nie tyle przystojnych co elektryzujących, mam problem z jednym takim - ogólnie straszne uczucie, gdy stoi przed tobą FACET na którego chcesz się rzucić i jeszcze puszcza do ciebie oko wink. Na szczęście widzę go tylko kilka razy w roku a może trochę nawet żal ;P że tak rzadko.
    • kadfael Re: Przystojny pan 08.07.15, 17:13
      Nie... a dlaczego miałabym się wstydzić i czego?
    • cosmetic.wipes Re: Przystojny pan 08.07.15, 17:18
      Nigdy nie doświadczyłam podobnej sensacji wink
    • daisy Re: Przystojny pan 08.07.15, 18:01
      Zawstydzenie to nie, ale czasem czuję się zmieszana, kiedy pan jest wyjątkowo w moim typie i boję się, że nie potrafię dostatecznie zapanować nad twarzą i mową ciała, a przy tym IQ spada mi gdzieś na podłogę i nie mogę przestać się uśmiechać, ze zmieszania i sama z siebie. Pomaga poczucie humoru, ale pewnie parę razy na idiotkę wyszłam, bez wątpienia.
      Trzymaj się, jak pan takie ciacho, to na pewno przyzwyczajony. wink
    • marychna31 Re: Przystojny pan 08.07.15, 18:59
      Oczywiście, że tak!

To takie uczucie, kiedy trzeba bardzo nad sobą panować, żeby nie pokazać, pod jakim się jest wrażeniem. I ma się świadomość, że słabo to wychodzi.

Jak pierwszy raz zobaczyłam swojego męża (na egzaminach wstępnych na studia) to właśnie coś takiego przeżyłam.

Dodam, ze zupełnie niepotrzebnie bo on mnie z tego dnia w ogóle nie pamięta...wink
    • klubgogo Re: Przystojny pan 08.07.15, 19:01
      Odczułam dzisiaj coś takiego, kurcze, przystojny był, młodszy i jak tak za drugim razem spojrzeliśmy na siebie, zawstydziłam się, nie wiem czemu, wcześniej mi się to nie zdarzało big_grin
    • beataj1 Re: Przystojny pan 08.07.15, 19:05
      Jak ja bym chciała w takich sytuacjach być zawstydzona i tajemniczo milczeć.
      Ja niestety zaczynam głupkowato trajkotać - zwykle za szybko i za dużo.

Potem jedyne co mogę zrobić to wykonać strategiczny odwrót i postarac się szybko zapomnieć co naopowiadałm...

Dobrze że rzadko mi się to trafia.
    • tryggia Re: Przystojny pan 08.07.15, 19:45
      Nie, czuję raczej przyjemność, jak w ladnym miejscu czy podczas sluchania dobrej muzyki. Uroda ladnych mezczyzn i kobiet poprawia mi nastroj. To pewnie dziwne?
    • singut Re: Przystojny pan 08.07.15, 20:32
      Zawstydzenie nie, ale takie ciepełko przyjemności tak big_grin No i ślinotok... tongue_out
      • aquella Re: Przystojny pan 08.07.15, 20:52
        a nie kisiel wink ?
    • anorektycznazdzira Re: Przystojny pan 08.07.15, 20:47
      chyba tylko jeśli pan wyjątkowo trafia w mój gust i boję się, że ekscytacja będzie zbyt widoczna
    • panidemonka Re: Przystojny pan 08.07.15, 20:52
      Nie, dlaczego miałbym się tak czuć? Przecież widuje się dużo przystojnych panów i ładnych kobiet. Mija się takich ludzi na ulicy, widuje w sklepie, załatwia się u nich/z nimi sprawy urzędowe. Chyba, że w towarzystwie przystojnego mężczyzny czujesz się onieśmielona, albo włącza ci się myślenie pt: "ale ciacho", z takim to... tongue_out
    • angeika89 Re: Przystojny pan 08.07.15, 21:00
      Kiedyś tak miałam,zawstydzenia i taki dziwny stres,od kiedy jestem mężatką już mi się nie zdarza...

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png
    • default Re: Przystojny pan 09.07.15, 07:13
      Nie, w ogółe nie przypominam sobie takiej sytuacji. Kiedyś, za młodu wink przystojni panowie stanowili dla mnie raczej wyzwanie, a nie powód do zawstydzenia smile Może dlatego, że byłam przyzwyczajona, że to ja robię wrażenie na mężczyznach, a nie oni na mnie.
      Obecnie mogę sobie na nich popatrzeć na spokojnie, "bez zobowiązań" - jak na ładny obrazek po prostu.
    • tatrofanka Re: Przystojny pan 09.07.15, 07:57
      Nie, wychodzę z założenia. , że to oni czują się zawstydzeni przebywając z tak piękną kobietą jak ja smile
    • lilly_about Re: Przystojny pan 09.07.15, 08:01
      Nie. Lubię przystojnych facetów. W domu mam jednego, więc jakos się ogarniam w ich towarzystwie wink
    • goodnightmoon Re: Przystojny pan 09.07.15, 08:20
      Nie, nie czuje sie. Lubie towarzystwo ladnych ludzi - zarowno kobiet jak i mezczyzn tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka