Dodaj do ulubionych

Co byście robiły

12.09.15, 23:30
w ten sobotni wieczór, gdyby nie ja?

Serio pytam.

Jak byście mnie nie krytykowały, to nie miałybyście o czym pisać (żaden inny wątek nie wzbudził tyle emocji i tak się nie rozrósł), więc co byście robiły, jeśli byście tu nie pisały?
Obserwuj wątek
    • moofka Re: Co byście robiły 12.09.15, 23:44
      Jaki wątek?
    • mika_p Re: Co byście robiły 13.09.15, 01:10
      Byśmy piły piwo, oglądały telewizję, grały w gry online i wymieniały z mężem czerstwymi dowcipami i plotkami lokalnymi. Tak do pierwszej, bo mąż skowronek i to jego graniczna godzina zazwyczaj.
    • yenna_m Re: Co byście robiły 13.09.15, 01:17
      To co robimy wink Przeglądały fejsika.
    • aankaa Re: Co byście robiły 13.09.15, 02:52
      udzielały w przerwach reklamowych
      żaden inny wątek nie wzbudził tyle emocji i tak się nie rozrósł

jakiś założyłaś ?
    • kaamilka Re: Co byście robiły 13.09.15, 04:07
      Nie przesadzaj. 200 postow to zaden wyczyn tutaj.
    • mid.week Re: Co byście robiły 13.09.15, 08:00
      gdzie ten wątek...?
    • naomi19 Re: Co byście robiły 13.09.15, 11:20
      W tamtym wątku wypowiadały się najlepsze specjalistki od biochemi mózgu, neurobiologi, anatomi, także podejrzewam, że siedziałyby w swoich labratoriach do późnej nocy dokonując skomplikowanych doświadczeń.
      • klamkas Re: Co byście robiły 13.09.15, 11:24
        Nie trzeba być żadnym specjalistą, żeby wiedzieć co to odruch. Podstawowa wiedza o sobie samym nie zabija (chociaż może czasami lepiej nie wiedzieć kim się jest big_grin).
        • landora Re: Co byście robiły 13.09.15, 12:03
          Właśnie, wystarczyło uważać na biologii w szkole podstawowej.

Czy ekasia to ta, która wszędzie widzi pasożyty?
          • e-kasia27 Re: Co byście robiły 13.09.15, 14:10
            Nie, nie pasożyty.
            Ja wszędzie widzę coś innego, ale Ci nie podpowiem co.
            Poszukaj, jak jesteś taka ciekawa, albo może ktoś inny zaspokoi Twoją ciekawość.
          • kalina_lin Re: Co byście robiły 13.09.15, 15:27
            Nie, alergię.
            Przyjmijmy, że tamta matka tez miała zachowanie zaburzone przez proces alergiczny j ekasia da jej spokój.
            • e-kasia27 Re: Co byście robiły 13.09.15, 18:41
              O widzisz, to jest jakiś pomysł!
            • landora Re: Co byście robiły 13.09.15, 19:36
              A, wiedziałam, że miała fizia na jakimś punkcie.
              Nie, kasiu, nie jesteś aż tak interesująca, żebym miała szukać. Cieszę się, że cie nie znam osobiście - musisz być wyjątkowo niesympatyczną osobą.
        • naomi19 Re: Co byście robiły 13.09.15, 19:04
          Nie trzeba być żadnym specjalistą, żeby wiedzieć co to odruch.
          No właśnie do tego zmierzam. Że jednak, żeby się stawiać w roli eksperta od odruchów, trzeba by jednak zerknąć w choć jedną książkę nt działania mózgu w ciągu ostatniego dziesięciolecia. Ten wątek obnażył jedną rzecz- im bardziej stawia się w roli ekspertki od odruchów, tym mniej wie. Ale ważne, że poszedł hejt w kogoś tam. Przynajmniej frustracja się mogła ulać, można było kogoś zmieszać z błotem, wykazać, jakim jest idiotą i podłym człowiekiem. Mam chociaż nadzieję, że hejerkom coś to dało.
    • pitupitt Re: Co byście robiły 13.09.15, 11:59
      Nie rozumiem tego samozachwytu. Po przeczytaniu twoich złotych myśli tym bardziej...
    • zona_mi Re: Co byście robiły 13.09.15, 13:35
      Oglądałam bardzo dobry serial Głęboka woda. I robiłam na szydełku, by mi sie w trakcie ręce nie nudziły.
      Bez świadomości, że założyłaś jakiś wątek w ogóle.

Nie widzę go na pierwszej stronie, więc chyba chyba nie był AŻ TAK szałowy?

A pytanie chyba powinnaś zadać właśnie w nim, zapytać dyskutantki biorące udział, nie nieświadomą "emocjonalnego wątku" resztę smile
      • kota_marcowa Re: Co byście robiły 13.09.15, 13:41
        > Bez świadomości, że założyłaś jakiś wątek w ogóle.
        >

Podobnie jak ja.
        Cały wieczór tańczyłam taniec pingwinów z młodym na rękach, bo jak tylko przestawałam wrzeszczał tak, ze bałam się, że sąsiedzi wezwą policję i opiekę społeczną wink

O ten:
        www.youtube.com/watch?v=YQLmX2hMlho
      • mika_p Re: Co byście robiły 13.09.15, 20:25
        > Bez świadomości, że założyłaś jakiś wątek w ogóle.

Dowcip polega na tym, że ktoś inny założył ów wątek big_grin big_grin big_grin
        • zona_mi Re: Co byście robiły 13.09.15, 21:40
          To jest jeszcze zabawniej smile
    • triss_merigold6 Re: Co byście robiły 13.09.15, 14:13
      Nie brałam udziału w tej dyskusji. Obejrzeliśmy film "Blue Jasmine", pogadaliśmy i poszliśmy do łóżka. big_grin
    • echtom Re: Co byście robiły 13.09.15, 14:59
      Ktoś inny by zagospodarował tę przestrzeń wink
      • e-kasia27 Re: Co byście robiły 13.09.15, 22:13
        Na tę akurat przestrzeń, jakoś nie było wielu chętnych(może dlatego, że była dość wredna?), więc pozostała by pusta, dlatego zadałam to pytanie wyżej, ale jak widać odpowiedziały głównie te nicki, których tam nie było.
        • cosmetic.wipes Re: Co byście robiły 14.09.15, 10:20
          > Na tę akurat przestrzeń, jakoś nie było wielu chętnych

A to akurat napawa nadzieja, że jednak w narodzie idiotów stosunkowo mało big_grin
    • dziennik-niecodziennik Re: Co byście robiły 14.09.15, 10:14
      a o czym mowa? big_grin
    • ola_dom Re: Co byście robiły 14.09.15, 10:38
      e-kasia27 napisała:

> w ten sobotni wieczór, gdyby nie ja?
      >
      > Serio pytam.

Serio radzę - poskrom troszkę swoje ego.
      • aandzia43 Re: Co byście robiły 14.09.15, 11:20
        Nie.da.się, dorosłego poważnie zaburzonego narcyza nie wyleczysz. Może, kiedyś, jakieś operacje mózgu, celowane elektrowstrząsy, ale póki.co pozostaje trzymać się z.daleka w realu wink
    • marychna31 znalazłam dla was :) 14.09.15, 10:55
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,158693373,158693373,Naturalne_zachowanie_czy_wyrodna_matka_.html
      No cóż kasiu, przeczytałam tylko jedną stronę i wniosek mam jeden: głupio i bezdusznie piszesz.
    • aandzia43 Re: Co byście robiły 14.09.15, 11:17
      Buhaha! big_grin A Kasia oczywiście znowu o sobie. Aż wątek na temat swojego istnienia na forum.założyła. Zajrzalam, bo myślałam, że znowu jakieś przykłady z życia wzięte i znowu Kasia chwali się co ona by w takiej sytuacji, a tu tylko takie bezpośrednie (prostackie, rzec.by.się.chciało) próby zwrócenia na siebie uwagi. Mało finezyjnie i przewidywalnie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka