Dodaj do ulubionych

Rozkminy koncertowe

09.01.16, 18:28
Odkryłam niedawno zespół, który mnie zauroczył, i tak się składa, że podczas tegorocznej trasy koncertowej wystąpią w maju w Krakowie. Najpierw się zapaliłam, teraz się waham. Bilety drogie, a koncert na drugim końcu Polski, więc spora inwestycja finansowa i czasowa. Nie żałowałabym, gdybym miała gwarancję, że będzie super, ale nie mam. Przejrzałam na YT zapisy ich wielu koncertów z 11 lat i zauważyłam, że te do 2009 roku były rewelacyjne, a późniejsze dość nierówne (te z trasy promującej poprzednią płytę wręcz marne). No i tak rozkminiam, czy zainwestować w samą możliwość zobaczenia i usłyszenia idoli wink na żywo czy zaryzykować i poczekać do kwietnia, kiedy ludzie zaczną wrzucać materiały z pierwszych koncertów i na ich podstawie ocenić, czy warto. Co by zrobiła ematka? smile
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Rozkminy koncertowe 09.01.16, 19:07
      Pytanie czy w kwietniu będą jeszcze bilety wink Tym bardziej jak zespół okaże się dobry.
    • joa66 Re: Rozkminy koncertowe 09.01.16, 19:14
      Ja chyba kupiłabym bilet. (ale ja jestem nienormalna pod tym względem big_grin)
      • joa66 Re: Rozkminy koncertowe 09.01.16, 19:21
        bilet na koncert to pikuś - ja w lipcu kupiłam bilet do Kanady , z ryzykiem, że koncert może się nie odbyć big_grin
    • morgen_stern Re: Rozkminy koncertowe 09.01.16, 19:14
      O rany, przede wszystkim napisz co to za zespół smile
      • echtom Re: Rozkminy koncertowe 09.01.16, 23:29
        Tego chciałam uniknąć, żeby nie utrudniać obiektywnej oceny sytuacji, ale Latarnia odgadła wink
        • latarnia_umarlych Re: Rozkminy koncertowe 10.01.16, 01:08
          Kurdę, sorki. Nie załapałam, że celowo nie podajesz.

Ale znam odpowiedź na Twoje pytanie, powinnaś pojechać. Oto czemu:
          1. To ja zgadłam smile
          2. A ten koncert jest w moje urodziny.
          3. I w moim mieście.
          To znak.

P.S. Nigdy nie słyszałam o tym zespole.
          • echtom Re: Rozkminy koncertowe 10.01.16, 13:42
            Skoro jesteś z Krakowa, to pewnie znasz Tauron Arenę i może mi podpowiesz, gdzie są najlepsze miejsca?
    • latarnia_umarlych Re: Rozkminy koncertowe 09.01.16, 19:52
      Il Divo?
      • echtom Re: Rozkminy koncertowe 09.01.16, 23:29
        Jak zgadłaś? smile
        • aka10 Re: Rozkminy koncertowe 09.01.16, 23:36
          Ja ich uwielbiam smile
          • echtom Re: Rozkminy koncertowe 09.01.16, 23:46
            Ja też, ale porównując nowe koncerty ze starymi widzę, że się trochę zblazowane gwiazdy z nich zrobiły i opieprzają się na scenie, zamiast dawać z siebie wszystko wink A bilety coraz droższe.
            • bi_scotti Re: Rozkminy koncertowe 10.01.16, 01:56
              Szczerze? Bedzie wiec szczerze ale tez i przy okazji wybitnie subiektywnie wink Jakies poltora roku temu (pewnie mozna sprawdzic w archiwach ich tras koncertowych kiedy dokladnie), znajomi zawlekli nas do Hamilton (miejscowosc jakies 60 km na zachod od Toronto) na concert Il Divo. Well ... dalam sie zaciagnac, bo lubie tych znajomych i bylismy razem juz na wielu fajnych koncertach wiec byla szansa na fajny wieczor. Hmmm ... powiem tak: gdyby znow ciagneli to i 6 km by mi sie nie chcialo jechac a coz dopiero z Gdanska do Krakowa tongue_out Ale ja sie pewnie czepiam i zapewne czegos tam nie czuje (BTW, znajomym nie pisnelam ani slowa o swoim disappointment, bo im sie podobalo albo przynajmniej takie dawali sygnaly) big_grin Life.
              PS. Do Krakowa na wiosne zawsze sie mozna przejechac ot tak ... just for fun, why not? wink
    • zuleyka.z.talgaru Re: Rozkminy koncertowe 10.01.16, 08:34
      Ja bym jechała bez rozkmin. Jestem pożeraczem koncertowym smile
    • millitta Re: Rozkminy koncertowe 10.01.16, 11:05
      Oj tam, o ile ten wypad jakiejś wyrwa w budżecie domowym nie zrobi to bym jechała. Zobaczysz swoich idoli, przyjedziesz się pendolino, odwiedzisz Kraków na wiosnę taki fajny weekend dla siebie. smile
    • kaz_nodzieja Re: Rozkminy koncertowe 10.01.16, 16:34
      W Twoim wieku siedzi się na zapiecku, a nie jeździ na koncerty.
      • aandzia43 Re: Rozkminy koncertowe 10.01.16, 17:03
        > W Twoim wieku siedzi się na zapiecku, a nie jeździ na koncerty

A tobie spod twojego zapiecka wnuki stołeczek zabrały i zleźć nie możesz, że tak złośliwie dziarskie i żywotne kobity na niego zapędzasz, hę? tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka