Dodaj do ulubionych

Studia podyplomowe

14.01.16, 13:41
Hejsmile Wiem, że pewnie są bardziej odpowiednie fora na tego typu pytania, ale chciałam poznać zdanie e-mam w tej sprawie. Przypuśćmy, że chcecie zrobić studia podyplomowe z zakresu szeroko pojętej administracji-zarządzania-finansów. Studia mają Wam się przydać do prowadzenia Waszego biznesu (wiedza praktyczna), papier (jako taki) nie jest Wam potrzebny. Gdzie (w Warszawie) szukałybyście takich studiów? SGH/UW czy może jednak któraś z uczelni prywatnych?
Obserwuj wątek
    • best_bej Re: Studia podyplomowe 14.01.16, 13:47
      Nie jestem fanka podyplomowe mają niski poziom i dają tylko papier. Wolę kursy/szkolenia.
      • agata_abbott Re: Studia podyplomowe 14.01.16, 13:55
        No właśnie szukam miejsca, w którym będzie konkret, a nie takie nic nie wnoszące pitu-pitu, jakie mi serwowali w większości na studiachsmile Nie wiem, gdzie szukać, z doświadczenia wiem, że program kursu/studiów często nijak się ma do jakości przekazywanej wiedzy.
        • best_bej Re: Studia podyplomowe 14.01.16, 18:07
          Zastanów się nad kursami. Zrobiłam podyplomówkę która dała mi papier- to było mi potrzebne owszem, ale praktycznych umiejętności nauczyłam się na kursie. teraz nauczona doświadczeniem zamiast kolejnej podyplomówki idę na kurs.
          • best_bej Re: Studia podyplomowe 14.01.16, 18:11
            jeśli chodzi o tematykę biznesową robiłam kurs TU i byłam pod wrażeniem jakości i organizacji w porównaniu ze studiami podyplomowymi na UW.
            Teraz idę na kurs TU ale tu już mniej biznesowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka