mallard 30.01.16, 00:02 że to ematki występują www.youtube.com/watch?v=tLFcvlFYYg4 Zielona fajna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkalipso Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 00:07 A ty to ten perkusista Dobra, zostaw ale dlaczego akurat ten kawałek same piękne kobiety tam są ... Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 00:43 kkalipso napisała: > A ty to ten perkusista Kurde coś w tym jest, - on też się dorobił okularów! Tu jeszcze bez: www.youtube.com/watch?v=U7ClMWAW_3A Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 21:42 w 2013 też jeszcze był bez okularów Clannad nie był tak reprezentatywny ale chyba bardziej pasujący do prawdziwych ematek ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 00:09 Zielona najbardziej bryka po scenie Emamy "wonskie" specjalistki Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 00:40 taaa wszystkie mamy po 20 lat, wszystkie mlode i szczuple. Mallard... zejdz na ziemie z tymi swoimi fantazjami Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 00:48 princesswhitewolf napisała: > taaa wszystkie mamy po 20 lat, wszystkie mlode i szczuple. Mallard... zejdz na > ziemie z tymi swoimi fantazjami No wiem, że nie wszystkie, ale te cztery, to by się chyba znalazły? O! Edel na przykład, ona młódka jest. Gorzej, jak zacznie śpiewać po niemiecku... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 00:55 O rany męża śpiącego na kanapie obudzę ze śmiechu .....Edel jutro wstanie to się zdziwi jakiego kawalera ma. I, najważniejsze co ma wiek do urody? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 01:17 no ale tu nie o zwiazku urody z wiekiem ale z tym ze na tym video sa mlode i piekne. Zapewne bezdzietne tez. Nie wygladaja na same Helgi. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 01:20 jak juz mamy spiewac czy tanczyc to moze wybierzmy uczciwie nasza reprezentacyjna czworke. Proponuje Rose. Uwazam ze jest zasluzona i charakterystyczna emama. Poza tym proponuje cos mlodego duzo myslacego o wygladzie i konsumpcji jak Edel albo Jola kotka ( wybrac jedna). Potem jakas bardzo waska specjalistke do tego jako trzecia A jako czwarta moze dla odmiany jakas ze wsi Polskiej nieskomplikowana osobe, matke czworga... Pasuje? No to w tany... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 02:26 princesswhitewolf napisała: > jak juz mamy spiewac czy tanczyc to moze wybierzmy uczciwie nasza reprezentacyj > na czworke. > > Proponuje Rose. Uwazam ze jest zasluzona i charakterystyczna emama. > Poza tym proponuje cos mlodego duzo myslacego o wygladzie i konsumpcji jak Edel > albo Jola kotka ( wybrac jedna). > Potem jakas bardzo waska specjalistke do tego jako trzecia > A jako czwarta moze dla odmiany jakas ze wsi Polskiej nieskomplikowana osobe, m > atke czworga... > > Pasuje? No to w tany... > Myślami mnie ściągnęłaś, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 21:29 Przepraszam ,że się wetnę ale jako wyjechana ajriszowa też tam powinnam pląsać (taki ematkowy odnóg na Zielonej Wyspie). Jak mnie weźmiecie to obiecuję,że nie zgolę głowy Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Przeciez to net! 30.01.16, 17:15 teatr wyobrażeń i marzeń Co sobie będziemy żałować?? Wszystkie i wszyscy jesteśmy piękni i młodzi Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 02:24 Celtic Woman - uwielbiam. A zielona to ja Odpowiedz Link Zgłoś
annitka30 Re: Wyobraziłem sobie, 30.01.16, 17:09 a czy macie linka do występu, gdzie by śpiewały rzeczywiście na żywo a nie z paybacku, bo tak to trudno ocenić czy potrafią ładnie śpiewać. wszędzie wydaje się, że payback, poza danny boy. ps czy to są różne kobiety, czy skład jest stały? nie mogę się połapać Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Jest Edel! ;-) 30.01.16, 23:35 To ta pierwsza: www.youtube.com/watch?v=9lIHKyYmWGU Odpowiedz Link Zgłoś