Dodaj do ulubionych

Monika Borys vs Natalia Kukulska

06.02.16, 20:22
Przypadkiem znałazłam na youtube stary przebój Moniki Borys i tak jakoś zainteresowałam się jej osobą. Jak wiecie była drugą żoną ojca Natalii i przez lata była uważana za niedobrą macochę, która próbowała lansować się dzięki Kukulskiemu i swemu małżeństwu. Jakieś 2-3 lata temu ona udzieliła wywiadu, mówiąc, że to nieprawda, że od początku małżeństwa z Kukulskim jego rodzina jej nie akceptowała i że nie rozumie tej nagonki na jej osobę, która prześladowala ją ponoć nawet po rozwodzie. Czytałam też, że Natalia ponoć chciała ją do sądu podać za nieprawdziwe informacje na temat jej rodziny. Jak myślicie po czyjej stronie jest racja?
Obserwuj wątek
    • solejrolia Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 06.02.16, 20:25
      Prawda jest zawsze po środku.
      • wioskowy_glupek Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 06.02.16, 23:59
        nie zawsze ale faktem jest że jest jak dupa i każdy ma swoją smile
      • misterni Nie zawsze. 07.02.16, 11:09
        solejrolia napisała:

Prawda jest zawsze po środku.
    • moni_kaw Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 06.02.16, 21:01
      jak patrze na dziecko, które wychowała Pani Monika to jakoś skłaniam się ku opcji Kukulskichsmile
    • rosapulchra-0 Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 07.02.16, 00:14
      No syna najlepiej nie wychowała, do spółki z Kukulskim ofkors. Natalię wychowywała babcia ze strony matki. Nie najlepiej to świadczy o ich stosunkach rodzinnych.
      • karme-lowa Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 07.02.16, 00:47
        A co z synem jest nie tak? Serio pytam.
        • antypomidorowa Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 07.02.16, 10:07
          Serio pytasz, bo nigdy go nie widziałaś czy serio pytasz, bo widziałaś i nadal nie wiesz?
          • magata.d Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 07.02.16, 10:17
            Ja nie wiem, bo nigdy go nie widziałam i nic o nim nie słyszałam. Możesz przybliżyć?
            • heca7 Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 07.02.16, 11:01
              Wybrane na szybko.
              www.pudelek.pl/artykul/78812/kukulski_namawia_do_glosowania_na_korwin-mikkego_quotbedziemy_rajem_podatkowymquot/

pudelekx.pl/kukulski-chwali-sie-porsche-i-nowym-lancuchem-30645

pudelekx.pl/piotr-kukulski-pedzi-214-km-h-30108

www.pudelek.pl/artykul/61667/kukulski_zablokowal_swoj_profil_polakom_chce_tylko_fanow_z_zagranicy/
          • karme-lowa Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 07.02.16, 11:06
            A to jest jakiś obowiązek znać wszystkich pseudocelebrytów?
        • babcia.stefa Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 08.02.16, 10:19
          Jest inteligenty jak pół kilo gwoździ:

pekaylifestyle.com/chemtrails-zabojcze-toksyny-na-niebie/
    • riki_i Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 08.02.16, 00:57
      arista80 , temat Pani Moniki Borys , jak i również jej relacji z N Kukulską na forum poświęconym muzyce lat 80-tych zajmuje bite 32 strony ! Do tego w wątku tym udzielała się sama Pani Borys. Jak masz parę wolnych godzin na czytanie, to znajdziesz tam ten wiekopomny problem rozwalony na cząstki elementarne.
      forum.80s.pl/viewtopic.php?t=11751
      • arista80 Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 08.02.16, 09:47
        Dzięki riki. Zajrzałam na to forum i całkiem ciekawe. Borys zainteresowała mnie w kontekście bycia 'next' Kukulskiego. Media zrobiły z niej potwora i zresztą nawet na kochanej emamie jak pojawi się jakiś wątek, na którym pisza kobieta biorącego sobie faceta z dziećmi, to bardzo często szybko sprowadzana jest do parteru jako 'ta zła', 'roszczeniowa', która jak w ogóle śmie się na coś użalać - np. właśnie w przypadku konflkty z potomstwem faceta. I tutaj dokładnie tak samo, do tego dochodzi mit Anny Jantar, bardzo młody wiek Borys gdy wiązała się z Kukulskim. Ktoś na poleconym przez riki forum zauwałył też jak bardzo różniła się od Natalii, a że Natalia inteligentna, umiała wykorzystać to na swoją korzyść. Oczywiście jak było naprawdę nikt nie wie, bo każdy ma swoje rację, ale ciekawa jestem właśnie punktu widzenia emamysmile)
    • czar_bajry Re: Monika Borys vs Natalia Kukulska 08.02.16, 02:36
      Obstawiam Monikę Borys.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka