24.09.04, 12:55
w Tesco są Jumbo po 48.99 .Nawet dobra cena!
Obserwuj wątek
    • jktasp Re: Pampersy 24.09.04, 14:40
      smile)), może kupię, dzięki.Pozdr.
      • asiaasia1 Re: Pampersy 24.09.04, 14:44
        a w jakim miescie ?
        w Wawie może ?
        aż podejrzanie tanio !
        • skarolina Re: Pampersy 24.09.04, 14:45
          Chyba w każdym, w którym jest Tesco.
    • oyate Katalog promocji w TESCO 24.09.04, 15:10
      www.tesco.pl/promocje/0,0.php
      • lunis Re: Katalog promocji w TESCO 24.09.04, 15:46
        w warszawie na Górczewskiej!
        • mayessa w realu też promaocja 24.09.04, 16:14
          Te duże paki pampersów po 48.95
          • penelina Re: w realu też promaocja 24.09.04, 16:19
            Tak,jest ta promocja,ale uważajcie-to kolejna nowość Pampersa,znacznie węższy
            wkład,zdecydowanie cieńsza warstwa i pampersy mniejsze!Dziś widziałam,była
            hostessa z promocją,jak te pampersy wyglądają-nowa 4 wygląda jak stara 3!Poza
            tym,są kolorowe,mają ładniejszy pasek z rzepami-ale chyba nie to w pieluszkach
            jest najważniejsze...Ja kupiłam zwykłą,starą paczkę szerokich,dobrych Pampersów.
            Pozdrawiam serdecznie.
            • girlie73 Re: w realu też promaocja 24.09.04, 17:37
              Kupiłam "nowe" 3 i nie uważam, żeby były gorsze od poprzedniej wersji.
              Sprawdzają się w 100%, a na dodatek ładniej się prezentują i jeszcze bardziej
              podobają się mojej dzidzi.

• skarolina Re: w realu też promaocja 24.09.04, 17:52
              penelina napisała:

> i pampersy mniejsze!Dziś widziałam,była
              > hostessa z promocją,jak te pampersy wyglądają-nowa 4 wygląda jak stara 3!

Ciekawe...
              Mam w domu jedne i drugie, więc po przeczytaniu Twojego posta poszłam i
              przymierzyłam. Te nowe są na górze o prawie centymetr szersze, na długość
              dokładnie takie same, a rzepy są szersze o 2 mm.
              Tak więc nie wprowadzaj w błąd, bo masz złudzenie optyczne.
              • penelina Re: w realu też promaocja 24.09.04, 18:29
                skarolina napisała:

> penelina napisała:
                >
                >
                > > i pampersy mniejsze!Dziś widziałam,była
                > > hostessa z promocją,jak te pampersy wyglądają-nowa 4 wygląda jak stara 3!
                >
                > Ciekawe...
                > Mam w domu jedne i drugie, więc po przeczytaniu Twojego posta poszłam i
                > przymierzyłam. Te nowe są na górze o prawie centymetr szersze, na długość
                > dokładnie takie same, a rzepy są szersze o 2 mm.
                > Tak więc nie wprowadzaj w błąd, bo masz złudzenie optyczne.
                >

Hmm,nie rozumiem tylko,skąd tyle jadu w Twoim poście...
                Ja mam na myśli STARE pampersy,jeszcze bez żadnych zwężeń i udziwnień-te były
                MOIM zdaniem najlepsze.Miałam również do czynienia z pampersem ze zwężeniem w
                kroku i jestem pewna,że to co pewnego pięknego poranka ujrzałam w śpiworku
                mojej Córci-nie było złudzeniem,niestety;było zawartością z pękniętej pieluszki.
                Nigdy natomiast nie miałam najmniejszych zastrzeżeń do wspomnianych
                wyżej,szerokich,zwykłych pampersów.
                Pozdrawiam.
                • skarolina Re: w realu też promaocja 24.09.04, 18:46
                  penelina napisała:

> Ja mam na myśli STARE pampersy,jeszcze bez żadnych zwężeń i udziwnień-te były
                  > MOIM zdaniem najlepsze.

Ja właśnie porównałam stare (Total Care) z nowymi (Active Baby) - te drugie nie
                  są ani mniejsze, ani węższe. Fakt, wkład cieńszy, ale to wcale nie znaczy, że
                  mniej chłonny. Tak więc nie wprowadzaj niepotrzebnie w błąd.
            • lunis penelina 24.09.04, 19:25
              posłuchaj wprowadziłabys mnie w bląd. Bo własnie kupilam te pampersy i mialam
              wziasc wiekszy rozmiar, bo niby są mniejsze.Naprawde masz złudzenie optyczne,
              j,w napisała kolezanka.
              dobrze ze hostessa mi wyjeła oba rozmiary i sobie obejrzalam i wzielam te
              mniejsze bo mam przynajmniej kilka sztuk wiecej za ta sama cene.Jak cos nie
              wiesz to nie pisz lepiej!
              • girlie73 Przestańcie się wyżywać na penelinie 24.09.04, 19:46
                Dziewczyna na pewno nikogo nie chciała nikogo wprowadzać w błąd. Jeśli się
                pomyliła, to jeszcze nie powód, żeby wylewać na nią swoje żale.

Zasada jest taka, że najlepiej zawsze wszystko sprawdzać samemu.
                Dzięki penelino za Twoje spostrzeżenia, nawet jeśli to był tylko fałszywy alarm.
                • ja275 a w Auchanie przecena chusteczek NIVEA 24.09.04, 21:54
                  dla dzieci z 9 zl lub 10 zl na 8.99 bodajze pozdrawiam
                • malilka Re: Przestańcie się wyżywać na penelinie 24.09.04, 22:49
                  Ja chyba wiem o co chodziło penelinie, bo właśnie mam przed sobą szerokie
                  pampersy i te zwężone w kroku- jedne i drugie z identycznych paczek Total Care.
                  Zmiana była gdzieś w lipcu/sierpniu i wtedy nie było żadnej informacji na
                  opakowaniu, tylko wewnątrz ulotka z informację, że oto nowe, ulepszone pampersy
                  i one rzeczywiście są węższe od tych starych, nie tylko w kroku, ale po całości.
                  Ale według mnie rozmiarówkę trzymają.
                  • penelina Re: Przestańcie się wyżywać na penelinie 25.09.04, 02:16
                    malilka napisała:

> Ja chyba wiem o co chodziło penelinie, bo właśnie mam przed sobą szerokie
                    > pampersy i te zwężone w kroku- jedne i drugie z identycznych paczek Total
                    Care.
                    >
                    > Zmiana była gdzieś w lipcu/sierpniu i wtedy nie było żadnej informacji na
                    > opakowaniu, tylko wewnątrz ulotka z informację, że oto nowe, ulepszone
                    pampersy
                    >
                    > i one rzeczywiście są węższe od tych starych, nie tylko w kroku, ale po
                    całości
                    > .
                    > Ale według mnie rozmiarówkę trzymają.

Dokładnie o tę różnicę mi chodziło-identyczne opakowanie,a pieluchy inne.Raz
                    udało mi się,niestety,kupić te zwężone-totalna katastrofa;od tej pory uważnie
                    badam paczkę(da się wyczuć nieszczęsne zwężenie),zanim włożę ją do koszyka.Na
                    szczęście-udaje mi się jeszcze kupić stare,szerokie pampersy.

Szkoda tylko,że po przeczytaniu kilku kolejnych postów następujących po moim-
                    poczułam się cokolwiek nieswojo...prawie tak,jakby ktoś mi wpychał do gardła
                    nowego pampersa active-baby...
                    Pozdrawiam serdecznie.
                    • dorotadu Re: Przestańcie się wyżywać na penelinie 25.09.04, 07:57
                      nie przejmuj sie
                      czasami aż sie nie chce wchodzic na to forum nawet czytać (nie mówiąc juz o
                      pisaniu)- wszyscy tacy złosliwi sad
    • mapta Nivea chusteczki... 24.09.04, 22:29
      no jak ta przecena jest z 9 zlotych na 8,99
      to chyba nie taka to atrakcja, na jaka wyglada smile
      no chyba, ze ktos zbiera grosiki, to zrozumiale!!!
      wink)
      • mgna Tesco 24.09.04, 22:31
        Tesco juz nawet w Polsce jest? Ta globalizacja!
        • skarolina Re: Tesco 25.09.04, 07:39
          mgna napisała:

> Tesco juz nawet w Polsce jest? Ta globalizacja!

Od 6 lat smile
      • ja275 zalezy kto co lubi .... 24.09.04, 23:46
        zwazywszy na to ze widzialam te chusteczki po 15 zl - dla mnie kazdy grosz sie liczy
        • lunis Re: zalezy kto co lubi .... 25.09.04, 07:54
          a ja używałam rózne pampersy , cieńsze paski, grubsze i żadnej róznicy nie
          widziałam, czy możecie mi powiedzieć co to za różnica? w czym?
    • jktasp Re: Pampersy 24.09.04, 22:40
      Dzieki lunis kupiłam te pampersy, nawet hostessa mi zademonstrowała jak
      działająsmile)), miała urządzenie do demonstracjismile))), faktem jest, że podczas
      doświadczenia te nowe pampersy lepiej chłonęły od huggies, bo poprosiłam, żeby
      mi pokazała do których porównuje.
      • lunis Re: Pampersy 24.09.04, 23:33
        ja tez kupilam i nawet są nieco wieksze od poprzednich,lepsze o wiele, szersze.
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka