wielceszanownypan 29.03.16, 21:17 Fajny pasek w kolorze sraczkowym forum.gazeta.pl/forum/w,567,161025266,161025266,Ilu_facetow_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gama2003 Re: Fajny pasek 29.03.16, 21:19 Ale o co kaman ? Było i poszło ? Ja się pytam, kto znowu dopisał coś czego nie wolno pisać ?! Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Fajny pasek 29.03.16, 21:29 A bo ja wiem?? Ale taki objaw pierwszy raz widzę. Wątek jest a jakoby go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Fajny pasek 29.03.16, 22:04 przecież jest, odrobinę niżej. Albo piłeś, albo koniecznie chcesz być wywalony. Jeśli to drugie, to napisz wprost, pomożemy jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Fajny pasek 29.03.16, 22:49 ra-sowa napisał(a): pomożemy jakoś A ile(u) was jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Fajny pasek 29.03.16, 21:39 To nie moderatorzy, to forum szaleje. Wczesniej zniknela pierwsza strona watkow, teraz wrocila, a watek z facetami migal- raz byl odczytywalny, raz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Fajny pasek 29.03.16, 21:44 bei napisała: > To nie moderatorzy, to forum szaleje. > Wczesniej zniknela pierwsza strona watkow, teraz wrocila, a watek z facetami mi > gal- raz byl odczytywalny, raz nie... To jutro założę nowy wątek. Faceci - obecność obowiązkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Fajny pasek 29.03.16, 21:53 Chcialam dzisiaj zalozyc watek z pytaniem do panow ( emama wie wszystko, ale nie chce obdzierac dziewczyn z pierwiastka kobiecosci)- o wkretaki. Chcialam kupic takie PORZADNE- na prezent niespodzianke. Maja byc solidniejsze niz elektryczne, z pobijakami, z polke wyzej niz Wera... Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Fajny pasek 29.03.16, 22:03 bei napisała: > Chcialam dzisiaj zalozyc watek z pytaniem do panow ( emama wie wszystko, ale ni > e chce obdzierac dziewczyn z pierwiastka kobiecosci)- o wkretaki. To bardziej pytanie do chłopów a nie panów Ja nie doradzę. Jeśli coś potrzebuję z narzędzi, to kupuję w castoramie ze średniej półki cenowej. Do zastosowań domowych wystarczają. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Fajny pasek 29.03.16, 22:05 A tymczasem wątek o facetach się odblokował. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Fajny pasek 30.03.16, 11:31 nangaparbat3 napisała: > A jak się robi kolorowe literki??? Trzeba mieć kolorowe tusze do klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
tontonik Re: Fajny pasek 30.03.16, 14:57 Ja mam tylko niebieski . A nie, jeszcze czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Fajny pasek 30.03.16, 15:38 tontonik napisał(a): > Ja mam tylko niebieski . A nie, jeszcze czerwo > ny Jesteś wielka Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Fajny pasek 30.03.16, 20:57 tontonik napisał(a): > a czasem czuję się taka malutka A ja czasem jestem przeźroczysty Odpowiedz Link Zgłoś