Dodaj do ulubionych

Na poprawę humoru

04.04.16, 13:30
https://e5.pudelek.pl/26659dfbfded3021f1551424490240c889dc22ac.jpg

Ponoć feministki i lewaki popadaja w histerię. To ja juz sama nie wiem co mysleć o stanie psychicznym nadpapieża Tomasza big_grin

www.pudelek.pl/artykul/91123/terlikowski_o_protestach_przeciwko_zaostrzeniu_ustawy_aborcyjnej_szatan_szaleje_zwyciezymy_z_zabijaniem/#
Obserwuj wątek
    • mamma_2012 Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:34
      Widać nawet komunię można przedawkować, chociaż to już chyba nawet wskazuje na odurzenie zapachami z kadzidłasmile
      • jan.kran Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:11
        mamma_2012 napisała:

> Widać nawet komunię można przedawkować, chociaż to już chyba nawet wskazuje na
        > odurzenie zapachami z kadzidłasmile

www.polishexpress.co.uk/zakaza-kadzidla-w-kosciele-ksiadz-na-rowni-z-dilerem-dopalaczy/
    • morgen_stern Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:34
      Mnie to jakoś nie śmieszy. Po co robić temu obłąkańcowi reklamę?
      • cosmetic.wipes Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:40
        Pokazywanie, ze komus lotnisko odleciało to reklama?
        Chyba przestroga big_grin
        • morgen_stern Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:57
          Przecież chyba każdy, kto kojarzy jego nazwisko wie, kim jest i jakie ma poglądy? A reklama owszem, facet ma potem tysiące obserwujących, z czego spora część obserwuje "dla beki" i potem zdziwienie, że gość ma przeświadczenie o własnej nieomylności i o tym, że pół Polski spija słowa z jego ust.
          • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:00
            morgen_stern napisała:

> z czego spora część obserwuje "dla beki"

Spora część!? Dobry żart!

Wszyscy!!!
    • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:43
      Serio ciebie smieszy temat aborcji i poprawia ci humor???
      Wiedzialam ze jestes postrzelona, ale ze do tego stopnia????
      Ty jako kobieta NIE WIESZ CO MYSLEC i rechoczesz z tego powodu?????????
      • cosmetic.wipes Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:54
        Ty to byś se z Terlikiem pogadała jak równy z równym big_grin
        • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:58
          cosmetic.wipes napisała:

> Ty to byś se z Terlikiem pogadała jak równy z równym big_grin

Myślisz, że amarabis naprodukowała dzieciaczków jak Tomek?
        • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:07
          ja ci tez poprawiam humor tak samo jak zakaz aborcji?
          • cosmetic.wipes Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:11
            Ty sama jesteś dla mnie mało istotna, natomiast twoje "rozumienie" rzeczywistości jest przekomiczne.
            • scher [...] 04.04.16, 14:18
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:22
                ało istotna
                >
                > Jeżeli ktoś spodziewał się uczuć ludzkich po elemencie animalnym..

Dlaczego obrazasz element animalny?
                Cosmetic jest poza ta grupa, ona w ogole nie rokuje
                • cosmetic.wipes Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 15:14
                  Pisałam, że będzie watek na poprawę humoru i proszę - dwa przypały sie spotkały i robią kabaret big_grin
                  • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 15:20
                    cosmetic.wipes napisała:

> Pisałam, że będzie watek na poprawę humoru i proszę - dwa przypały sie spotkały
                    > i robią kabaret big_grin

Tutaj jest kawał dobrej beki - świat oczami katolickiej rodziny:
                    -------------------
                    Pamiętam oburzony felieton Tomka o ''Reniferze Niko''. Na Facebooku to był hit!

Też pamiętam. Poszedł z dziećmi do kina i wrócił wkurzony.

Bo ''Renifer Niko'' miał dziecko z poprzedniego związku i zakładał nową rodzinę.

Dzieci obejrzały film i w ogóle tego nie zauważyły. Ale Tomek zauważył i od drzwi mówi, że to woła o pomstę do nieba. Gdybyśmy wiedzieli, że to taki film, tobyśmy dzieci do kina nie zaprowadzili. Chcemy im dawać świadectwo wierności.

------------------

Syn bawi się siusiakiem. Co robi katolicka rodzina?

Już się bawił, ręce same mu tam szły. Odwracaliśmy uwagę. Zabawką, książeczką, jakimś zajęciem. Udawało się.

-----------------------

I dlaczego tak jest w katolickiej Polsce?

Nie mam pojęcia.

W tej okropnej gejowskiej Szwecji jest inaczej.

I to boli. Dlatego uważam, że Kościół powinien więcej mówić o kobiecych problemach. Feministki zawłaszczyły temat, a to źle.

-------------------

cały kabaret:

www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,13607538,Malgorzata_Terlikowska__Maz_chce__dzieci_chca__a_ja.html?disableRedirects=true
              • ola766 Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 17:15
                Czy jestes w stanie uzywac innego języka?
                To, co piszesz, świadczy o Tobie, nie o kimś innym.
                Kliknęłam kosz, i będę to robić konsekwentnie przy wszystkich Twoich obrzydliwych wypowiedziach.
            • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:21
              to ty nic nie rozumiesz skoro poprawiasz sobie humor zakazem aborcji......
      • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:55
        asmarabis napisała:

> Serio ciebie smieszy temat aborcji i poprawia ci humor???
        > Wiedzialam ze jestes postrzelona, ale ze do tego stopnia????

Wpisz mnie na listę (listę hańby), mnie też śmieszy szatan profanujący mszę....
        • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:08
          smutne musisz miec zycie, skoro bawi cie szatan...
          • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:11
            asmarabis napisała:

> smutne musisz miec zycie, skoro bawi cie szatan...

Smutne życie to mają Ci co słyszą krzyki płodów czy jęki zarodków.

Szatan swój chłop!
            • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:24
              juz nie wiem komu sie bardziej w glowie pomieszalo tobie czy cosmetic....
    • beataj1 Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:45
      e, ja stawiam na haft "krzyżykowy" - też w konwencji a można ładny obrazek zrobić smile
    • konwalka Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 13:49
      nadpapież... cos w tym jest
    • migona Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:03
      eee no luz, typowy terlik wink
      Wykonał też potrójny tulup logiczny i tzw. prawicowe heheszki uznając, że skoro kobiety (tzn. tfu feministki, czyli no takie tam niepełne kobiety) mówią o prawie do własnych macic, to hehe gwałciciele mogą zgwałcenie tłumaczyć prawem do własnych ym członków.
      Najbardziej płaczę z tego, że ten jełop skończył filozofię.
    • scher Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:11
      Nie napisał nic, co nie byłoby zgodne z nauczaniem Kościoła. Właśnie tak ludzie wierzący to przestrzegają, powinnaś się starać choć trochę to zrozumieć i tolerować.

No chyba że uniwersalne zasady etyki też cię nie obowiązują.
      • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:16
        scher napisał:

> Nie napisał nic, co nie byłoby zgodne z nauczaniem Kościoła. Właśnie tak ludzie
        > wierzący to przestrzegają, powinnaś się starać choć trochę to zrozumieć i tole
        > rować.

Wydaje mi się, że czasy tolerancji dla katolickich zabobonów i katolickich zboków skończyły się definitywnie z wypowiedzeniem tzw. "kompromisu" przez ePiSkopat.
        • scher Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:24
          Jak lewactwo było u władzy i stanowiło prawo zgodne z ich pokręconym, neomarksistowskim systemem wartości, to katolicy nie popadali w taką histerię. Nauczyli się cierpliwie znosić.

Chrześcijański system wartości nie jest widzimisię jednego czy innego katolika albo członka Episkopatu. Od wieków wiadomo, w co wierzą chrześcijanie i jak głębokie ukorzenienie w tradycji ma ich światopogląd.

Co jesteście w stanie temu przeciwstawić? Lenina? Marksa? Wolne żarty.
          • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:34
            scher napisał:

> Jak lewactwo było u władzy i stanowiło prawo zgodne z ich pokręconym, neomarksi
            > stowskim systemem wartości,

Jak lewactwo było u władzy to szanowało tzw "kompromis' i nie dotykało tematu, choć mogło żyliśmy sobie wszyscy w słodkiej, uwielbianej przez katoli, hipokryzji.

Teraz, w wyniku rozpętanego przez ePiSkopat szaleństwa da władzy dojdzie skrajna, być może komunistyczna lewica, która nie tylko przywróci mordowanie nienarodzonych na życzenie, ale być może wywali religie ze szkół, przykręci śrubę podatkową kościołowi, a nawet zerwie konkordat. Będzie się działo!

Wyruszając na tę wojnę chyba nie zastanowiliście się, ile można stracić.....
            • scher Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 15:25
              dyzurny_troll_forum napisała:

> dojdzie skrajna, być może komunistyczna lewica, która nie tylko przywróci mordowanie
              > nienarodzonych na życzenie

Myślisz, że to aż taka dzicz? Obawiam się, że możesz mieć rację. Trzeba ich powstrzymać wszelkimi sposobami.
              • mamma_2012 Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 15:33
                Proponuję, żebyście walcząc ze światem skoncentrowali się na jednym sposobie walki- modlitwie.
                Tak będzie najlepiej dla wszystkich, a szczególnie dla waszego zbawienia, a przecież chyba o to chodzi. Bo to, co wyczyniają urzędnicy kk i część wyznawców, to raczej skończy się dla nich piekielnie źle.
      • beataj1 Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:18
        Uniwersalne zasady etyki mówią że nie gwalci się dzieci. A w kk gwalciciele kary nie mają.
        To by było na tyle o etyce
        • scher Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:26
          To nie gwałć. Stosuj się też do innych zasad etycznych. Naprawę świata zacznij od siebie.
          • beataj1 Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:27
            Czego i kk życzę. O ile świat byłby lepszy..
          • kropkacom Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 15:11
            Zawsze wydawało mi się, że to wierzący powinni dążyć do świętości. A już księża...
            • scher Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 15:22
              kropkacom napisała:

> Zawsze wydawało mi się, że to wierzący powinni dążyć do świętości.

A do czego ty dążysz? Chyba nie powiesz, że do niczego? Chyba nie żyjesz w jakiejś nihilistycznej pustce i bezsensie?
    • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:37
      Nie, oni maja swoj cel. A wy zamiast cos konkretnego zrobic 'poprawiacie sobie humor'...... zalosne to
      • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:39
        asmarabis napisała:

> Nie, oni maja swoj cel. A wy zamiast cos konkretnego zrobic

Dawaj te cele, te wybitne osiągnięcia ePiSkopatu. Pochylimy się z zadumą!
        • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:48
          No calkowity zakaz aborcji. A wasza odpowiedzia jest tylko zalozenie durnego watku na forum co do ktorego nie wiadomo czy smiac sie czy plakac?????
          • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 14:52
            asmarabis napisała:

> co do ktorego nie wiadomo czy smiac sie czy plakac?????

Przykro, że nawet tego nie jesteś w stanie ogarnąć. Ale spieszę z pomocą - celem tego wątku jest śmiech!
            • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 16:12
              A ty sie smiejesz tylko jak to jest podane w tytule watku?
              Jak by bylo 'na popsucie humoru' to byl bys smutny?
              Dlaczego potwierdzasz teze ze zwolennicy KOD nie umieja myslec samodzielnie?
              • hipinka Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 23:00
                asmarabis, skoro tak ci się całkowity zakaz aborcji podoba, to po co siedzisz jeszcze na tej zgniłej obczyźnie ? big_grin
                a gdybyś jednak nie wracała, to z łaski swojej nie wsadzaj swoich 3 groszy w NASZE sprawy
          • jan.kran Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 15:21
            asmarabis napisała:

> No calkowity zakaz aborcji. A wasza odpowiedzia jest tylko zalozenie durnego wa
            > tku na forum co do ktorego nie wiadomo czy smiac sie czy plakac?????

----------> Śmiech przez łzy.Bo tekst podany jest tak kuriozalny że można tylko parknąć śmiechem ale z drugiej strony autor i jemu podobni są , istnieją , funkcjonują w kraju i to jest przerażające bo do tego mają władzę niektórzy z nich.
            • asmarabis Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 16:14

> ----------> Śmiech przez łzy.Bo tekst podany jest tak kuriozalny że można t
              > ylko parknąć śmiechem

ale mnie to w ogole nie smieszy..

ale z drugiej strony autor i jemu podobni są , istnieją ,
              > funkcjonują w kraju i to jest przerażające bo do tego mają władzę niektórzy z
              > nich.

Przerazajace jest ze w kraju zostali tylko tacy ludzie ktorzy nie potrafia odroznic co dla nich wazne a co nie i co jest smieszne a co nie.....
              • jolunia01 Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 22:16
                Ja świetnie odróżniam, co jest dla mnie ważne, a co nie. Wiem też, co jest śmieszne, a co takie nie jest. A najbardziej wiem, kto chce mi narzucić SIŁĄ swoje przekonania i ich konsekwencje. Przerażające, że w XXI wieku tacy ludzie nie tylko istnieją, ale i wpływają na prawo.
    • wielceszanownypan Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 16:19
      cosmetic.wipes napisała:
      www.pudelek.pl/

Od czytania pudelka ematki mądrzeją czy głupieją?
      • cosmetic.wipes Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 17:18
        Pudel jest tylko pośrednikiem. Tu masz źródło krynicy wszelkiej mądrości:

twitter.com/tterlikowski?lang=pl
        • dyzurny_troll_forum Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 17:39
          cosmetic.wipes napisała:

> twitter.com/tterlikowski?lang=pl

Jak to czytam to nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to biedna ofiara. Ofiara beznadziejnego dostępu do opieki psychiatrycznej w Polsce..

Swoją drogę, może mi ktoś wyjaśnić co oznacza zwrot "być głęboko zjednoczonym z krzyżem". Czy to po prostu taki bełkot bez znacznie?
        • nangaparbat3 Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 18:44
          Tomasz Terlikowski ?@tterlikowski 3.04

Szatan szaleje! Obrona życia go rozwściecza. I posuwa się do profanowania mszy i wypędza na ulice tłumy ludzi. Koronka do MB konieczna.
          36 podanych dalej 85 polubionych

a ja myślalam, że to jest parodia
    • kozica111 Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 17:52
      www.youtube.com/watch?v=ecXMagpN1hY

do posłuchania
      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Na poprawę humoru 04.04.16, 22:49
        kozica111 napisała:

> www.youtube.com/watch?v=ecXMagpN1hY
        >
        > do posłuchania

Tam mówią, że diabeł chce, żeby człowiek był zniewolony. Kobiety zniewala właśnie episkopat. Episkopat to diabeł?

Xsionnc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka