04.04.16, 18:19
Potrzebuję piekarnika. I teraz zapytanie - czy teleskopowe prowadnice są wygodniejsze niż drabinka? Czy warto szukać sprzętu z opcją pyrolizy? Czy może czyszczenie katalityczne też jest ok? Na co jeszcze zwrócić uwagę przy wyborze?
Obserwuj wątek
    • yotsukaido Re: piekarnik 05.04.16, 11:20
      sad nikt nic nie podpowie... a jak dodam, że pieniądze na piekarnik będą z 500+?? ;p
    • asia-loi Re: piekarnik 05.04.16, 18:54
      Ja właśnie dzisiaj zamówiłam piekarnik (i nie tylko) do zabudowy, ponieważ robię remont kuchni.
      I tak jeśli chodzi o piekarniki, to te które mają samoczyszczenie pyrolizowe są najdroższe. Mój ma jakąś emalię samoczyszczącą. Ja wybrałam z termoobiegiem, bez rożna (nie potrzebny mi) i z dwoma prowadnicami teleskopowymi (1 brytfanka, 1 ruszt). Koszt mojego piekarnika to 1280 zł. Tylko ja z tych co nie pieką ciast.
    • kotagus Re: piekarnik 05.04.16, 22:06
      Ja nie doradzę. Ja się pożale wink po wielu latach normalnego piekarnika elektrycznego typu gora-dół plus termoobieg, nabyłam elektroluxa z opcją parowania, miliona różnych opcji itp. I od soboty czytam instrukcję, czytam, czytam i, kurcze, po prostu jej nie rozumiem. Coś tam próbowałam zrobić, ale efekt pierwszy średni. Mam te prowadnice, ale sumie na razie nie użyłam, choć moga mieć sens smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka