mariola233 25.05.16, 09:57 witam,jakiej firmy polecacie pomadke matowa?zeby tez byla w rozsadnej cenie i dlugo trzymala sie na ustach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burina Re: pomadka matowa 25.05.16, 10:54 www.sephora.com/cream-lip-stain-P281411?skuId=1296060 Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: pomadka matowa 25.05.16, 11:15 Golden Rose - PRZEGENIALNA! Trwała, mocno napigmentowana, tania i do tego znalazłam kolor nr 10 podobny do szminki MACa niedostępnej w Polsce (Study in Sepia). Mój kosmetykowy hit. goldenrose.pl/produkty/usta/pomadki/longstay-liquid-matte-lipstick---matowa-pomadka-do-ust-w-plynie---golden-rose.html Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: pomadka matowa 25.05.16, 11:18 Potwierdzam- fajna jest. Ale trzeba się do niej przekonać bo to zupełnie inne uczucie na ustach. Po pierwsze maluje się nią usta jak błyszczykiem potem ona zasycha i zostaje na długie godziny. Tyle że nie czuć jej na ustach jak zwykła pomadkę - a to dla niektórych jest nie do przejścia. Ja lubię ale kumpela np nie mogła jej znieść na ustach. Na szczęście jest tania zatem jak się nie spodoba mała strata. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: pomadka matowa 25.05.16, 11:21 Potwierdzam- golden rose. Ale ale, wczoraj nabyłam nowosc, matową pomadke w płynie ( cos jak bourjois, tylko za 2 dychy, a nie za 5 ) i jest chyba jeszcze fajniejsza! Ma swietny zapach i jest naprawdę trwała. Aaaa widze, ze to ta co Barefoot wkleiła. Są super, ale znikają w okamgnieniu. Znaczy ze sklepu, nie z ust. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: pomadka matowa 25.05.16, 17:05 Mam taką: goldenrose.pl/produkty/usta/pomadki/vision-lipstick---trwala-pomadka-do-ust---golden-rose.html Potwierdzam- bardzo dobrze napigmentowana. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: pomadka matowa 25.05.16, 11:51 Golden Rose, w płynie, albo "zwykła", albo w kredce. Mega Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: pomadka matowa 25.05.16, 15:35 Nie. Są w centrach handlowych na pasażu albo jako osbne sklepiki. Możesz popatrzeć też w lokalnych sklepach z kosmetykami. Ja tak na nią trafiłam pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: pomadka matowa 25.05.16, 14:36 Tylko Bourjois Rouge Velvet Edition. Kazda inna wysusza usta, walkuje sie na ustach. Mam kolor 10 i 07 i kochaaam Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: pomadka matowa 25.05.16, 16:49 mam trzy - Golden Rose, Bourjois Rouge Velvet i MACa i w sumie chyba bourjois najlepsza. Golden Rose i MAC nie są tak trwałe, dodatkowo golden rose trochę wysusza. Przy MACu z uwagi na cenę spodziewałam się mega trwałości ale niestety jest z tym tak średnio, po 2 godzinach już jej nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś