Dodaj do ulubionych

pomadka matowa

25.05.16, 09:57
witam,jakiej firmy polecacie pomadke matowa?zeby tez byla w rozsadnej cenie i dlugo trzymala sie na ustach
Obserwuj wątek
    • burina Re: pomadka matowa 25.05.16, 10:54
      www.sephora.com/cream-lip-stain-P281411?skuId=1296060
    • barefoot_duck Re: pomadka matowa 25.05.16, 11:15
      Golden Rose - PRZEGENIALNA! Trwała, mocno napigmentowana, tania i do tego znalazłam kolor nr 10 podobny do szminki MACa niedostępnej w Polsce (Study in Sepia). Mój kosmetykowy hit.
      goldenrose.pl/produkty/usta/pomadki/longstay-liquid-matte-lipstick---matowa-pomadka-do-ust-w-plynie---golden-rose.html
      • beataj1 Re: pomadka matowa 25.05.16, 11:18
        Potwierdzam- fajna jest.
        Ale trzeba się do niej przekonać bo to zupełnie inne uczucie na ustach. Po pierwsze maluje się nią usta jak błyszczykiem potem ona zasycha i zostaje na długie godziny. Tyle że nie czuć jej na ustach jak zwykła pomadkę - a to dla niektórych jest nie do przejścia.
        Ja lubię ale kumpela np nie mogła jej znieść na ustach.
        Na szczęście jest tania zatem jak się nie spodoba mała strata.
        • olinka20 Re: pomadka matowa 25.05.16, 11:21
          Potwierdzam- golden rose.
          Ale ale, wczoraj nabyłam nowosc, matową pomadke w płynie ( cos jak bourjois, tylko za 2 dychy, a nie za 5 wink ) i jest chyba jeszcze fajniejsza! Ma swietny zapach i jest naprawdę trwała.
          Aaaa widze, ze to ta co Barefoot wkleiła. Są super, ale znikają w okamgnieniu. Znaczy ze sklepu, nie z ust.
      • kira02 Re: pomadka matowa 25.05.16, 17:05
        Mam taką: goldenrose.pl/produkty/usta/pomadki/vision-lipstick---trwala-pomadka-do-ust---golden-rose.html Potwierdzam- bardzo dobrze napigmentowana.
    • madzioreck Re: pomadka matowa 25.05.16, 11:51
      Golden Rose, w płynie, albo "zwykła", albo w kredce. Mega smile
      • mariola233 Re: pomadka matowa 25.05.16, 14:24
        Golden Rose kupię w Rossmanie?
        • olinka20 Re: pomadka matowa 25.05.16, 15:35
          Nie. Są w centrach handlowych na pasażu albo jako osbne sklepiki. Możesz popatrzeć też w lokalnych sklepach z kosmetykami. Ja tak na nią trafiłam pierwszy raz.
    • ofelia1982 Re: pomadka matowa 25.05.16, 14:36
      Tylko Bourjois Rouge Velvet Edition. Kazda inna wysusza usta, walkuje sie na ustach. Mam kolor 10 i 07 i kochaaam
    • crea.tura Re: pomadka matowa 25.05.16, 16:49
      mam trzy - Golden Rose, Bourjois Rouge Velvet i MACa i w sumie chyba bourjois najlepsza. Golden Rose i MAC nie są tak trwałe, dodatkowo golden rose trochę wysusza. Przy MACu z uwagi na cenę spodziewałam się mega trwałości ale niestety jest z tym tak średnio, po 2 godzinach już jej nie widać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka