Dodaj do ulubionych

Zebranie Klubu (3)

IP: *.ne.ch 08.03.02, 07:51
Szanowni Czlonkowie. Ahoj

Z tych samych przyczyn , co poprzednio - proponuje zmiane watku .

I od razu do rzeczy :
1) student : piekny pysio, piekny, ale Ty miales bac drobnym , eterycznym i
delikatnym blondynkiem ... co jest ?
2) student : kto i gdzie cie skrzywdzil ? zaraz tam wyslemy nasze speckommando
i bedziemy dziada nekac , az zniknie z foruma :o) A tak na marginesie, to
podpisuje sie pod odpowiedzia ro-berta
3) Dundee Girl : wszystko ladnie, pieknie, ale poniewaz jest to fan-club Dona,
to niestety , jak wszyscy , musisz spelnic jedyny i konieczny warunek : napisac
post pochwalny na czesc Dona, czyli Obiektu Uwielbienia... Niestety, nawet,
jesli juz Sam Obiekt Uwielbienia cie przyjal... Nie boj sie, to nie boli ...

4) Dzien Kobiet : chcialbym niniejszym, wicie rozumicie kolezanki, tego, no ,
zlozyc najserdeczniejsze i wyrazic, wicie rozumicie tym skromnym gozdzikiem,
nasze, wicie, poparcie, i tego, no , wyrazy... A tu, o tu wlasnie, kolezanki
pokwituja odbior gozdzika ...

Prezes
Obserwuj wątek
    • Gość: Troy Re: Zebranie Klubu (3) IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 10:01
      Liebe Damen,Ladys.
      Wszystkiego dobrego i duuuuuuuzo dobrego
      humorku,optymizmu oraz milego "forumowania".

@-->-->---

Troy
      • Gość: Cariño Re: Zebranie Klubu (3) IP: 193.133.143.* 08.03.02, 10:04
        Dziekuje! za gozdziki i pozdrowki wszystkim
        Donowi dodatkowo za przypomnienie mi o slowie 'safandula' . Bardzo mi sie
        podoba

Mrugam

Cariño
        • Gość: student no i moja kolej... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 10:37
          ja tam sie rozwodzic nie bede: ZDROWIA, SZCZESCIA i SLODYCZY TEGO WAM DROGIE i
          SEXOWNE PANIE ADAS-STUDENT ZYCZY :o)
          ____ ____
          *oooo* *oooo*
          *oooooooo oooooooo*
          OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
          @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
          *|||||||||||||||||*
          *|||||||||||||||*
          *|||||||||||||*
          *ooooooooooo*
          ---------
          WWWWWWW
          wwwww
          W

jesli to cos powyzej nie bedzie przypominalo SERCA to pamietajcie ze to mialo
          byc SERDUCHO ode mnie dla Was......... dziubdzialem to 15 minut hehehehe:o)

P.S. Nie wiem jak zareagowac na Twoje wyznanie o moim Teksanskim Pyszczku smile
          ale dzieki, milo uslyszec (pimimo zes CHOP z krwi i kosci) ze moj Teksanski
          PYSK jest cooool hehehehehehee........... dzis mam humor,,,, do czasu jak pojde
          wydac kase na prezenty sad

pozdrawiam
          • Gość: student no rzeczywiscie...serce po byku mi wyszlo!!!!:) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 10:38
        • Gość: narval A co to zmiana adresu?..to teraz przeprowadzka 3? IP: *.abo.wanadoo.fr 08.03.02, 10:38
          No co to jest! Tak sie rozpisalam, ze o zmianie tematu nic mi nie doniesiono/
          niniejszym wklejam tu bazgroly, ktore rano wykombinowalam: No!
          08-03-2002 10:29 adres: *.abo.wanadoo.fr
          1)Ach, Don! Przemowe okolicznosciowa przeczytalam, lze spod oka obtarlam, nosa
          wysmarkalam, gozdzika zelazkiem rozprasowalam i do flakonu
          wsadzilam...powiedzialam niech sie swieci 8 marca i poszlam do roboty! To jest
          dopiero przewodniczacy! O nas kobitkach, pod wezwaniem sekto-clubu nie
          zapomnial! Bog Ci wynagrodzi w klientach w Twej knajpie! Szyldu jeszcze nie
          znamy, ale niebawem....kto wie?
          2)No! jak na ten ranek, cisza na morzu! Student jeszcze sie nie wypisywal
          dzisiaj, ale toz to dopiero 10.29/ czasu slonecznego paryskiego! Zas moze
          posprzecza sie z klientami spotkania o dresiarzach? pozywjom, uwidim!
          3)Baloo, zycia o sobie nie daje, choc widoczny pod innymi tematami? No coz
          widac regeneruje sily coby z wiekszym entuzjazmem przystapic do pracy!
          4) Carina, pod oslona szusowania pojechala badac szwajcarkie..... krowy! Tak,
          tak!! Dobrze przeczytaliscie! Toz to unikaty!! One sa fioletowo-biale i z
          napisem "milka", widoczne tylko w kantonach szwajcarskich! Milych ogledzin
          zyczymy!smile)
          5)Don w trybie przyspieszonym wlaczyl w nasze szeregi Dundee-dziewczyne! Tak!
          Wiemy, ze wpadla mu w oko! Sam doniosl, ze zdjecie 1000 razy ogladal! No coz
          upieklo sie jej z pisaniem limerykow, a ja az w glowe zachodzilam jak tu rymy
          dobierac! No coz blad byl, ze zdjecia nie wyslalam, moze i wtedy tej galery
          bym nie musiala zaliczac! ....choc i to nie/pewne!
          No to bylo na tyle, bo swieto swietem a robota czeka!
          Moje "trupki"-s/ haroszim/prazdnikam!

• Gość: student @@@@le ja dzis mieszam IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 10:42
            te podziekowania za wyznanie byla dla BALOOOO...

Narvalko moja slodka ja juz od 5 minut nie spiesmilehehehehehehe

papapapatkismileide sie myc szczotka drucianasmile
            • Gość: Baloo Jak wyglada Teksanczyk ??? IP: *.ne.ch 08.03.02, 10:51
              NIC o teksanskim pysiu nie pisalem !!!! nie wiem jak wygladaja Teksanczycy !!!

Ale faktem jest , ze inaczej sobie wyobrazalem cielesna powloke delkatnej
              duszyczki uwiklanej w analize fraktali i przesladowanej przez gorali z Chicago
              i NYC :oD. Teraz jak wyslales im zdjecie, to sie pewnie przestraszyli i beda
              milczec, zwlaszcza ten, co ci chcial na lotnisku nastukac :oD ... jak to
              stereotypy myla... przypomnialo mi sie, ze po ktoryms z moich postow Don
              napisal mi, ze wedlug niego archeolodzy mieli byc nudnymi smutasami czy
              smutnymi nudziarzami czy cos w tym stylu ... ha ha ha !!! I mial racje , ha ha
              ha !!!

Baloo
              • Gość: s Re: Jak wyglada Teksanczyk ??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 10:55
                • Gość: Troy Re: Jak wyglada Teksanczyk ??? IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 11:20
                  Gość portalu: s napisał(a):

Jak Dzordz Dablju smile)

• Gość: farmer i znow namieszalem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 10:56
                no wlasnie nie wiem jak wyglada teksanski farmer, tzn. teraz juz chyba wiem..
                Don cos pisal, ze chyba go przypominamsmile wiec....... tak sie przyjelo - od dzis
                teksanski farmer hehehehe

• Gość: Baloo teksanski farmer IP: *.ne.ch 08.03.02, 11:01
                  Czy to znaczy , ze od tej pory - fraktale w kat i dzialania w stylu "Rio
                  Bravo" lub "Bialego kanionu" ???

Baloo

PS : to doskonaly pomysl : wyobraz sobie, jakie wrazenie bys zrobil, gdybys na
                  sale egzaminacyjna zajechal stadem bydla , z grupka zdecydowanych na wszystko
                  cow-boy'ow !!! Piatka murowana (sprobowali by nie !) i caly Instytut Twoj !!
                  .. a jeszce ten wygon stada z Cieszyna do Lodzi !!! Miodzio !!!
                  • Gość: farmer Re: teksanski farmer IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 11:07
                    hahahahaa jaaaaaaaaaaaasne i jeszcze na lasso zlapac Pania Prodziekan smile robi
                    sie smile papapatkismile
                    • Gość: Baloo Re: teksanski farmer IP: *.ne.ch 08.03.02, 11:11
                      Czy bedziesz ja potem wloczyl za kobyla po prerii, czy masz inne pomysly ? To
                      chyba zalezy , mi.in. od wieku, wygladu i charkteru protagonistki , co ???

So long, boy.. it's a long way to Abilene

Baloo
                      • Gość: morsa Dzieki...jeszcze raz IP: 212.181.115.* 08.03.02, 11:25
                        Pieknie, panowie Baloo, Troy, student, Don, maz i inni
                        za zyczenia z okazji naszego swieta.
                        Za obowiazkowe gozdziki obowiazkowo dziekuje. Pokwitowanie w drodze...

Przed chwila otrzymalam wraz z reszta personelu w mojej pracy
                        kwiatek (troche zszokowana jeszcze jestem, bo tu nie nalezy to
                        do zwyczaju - ale coz, integracja nastepuje i tu (Szwecja).

A na manifestacje nie pojde, ani demonstrowac tez nie chce.
                        A jak przyjde do domu i nie dostane badyla od malzonka, ani obiadu
                        okazyjnego, to go z domu wyrzuce. Nie wolno mu zapomniec co go uczylam
                        o polskich zwyczajach!!!

Wszystkim KOBIETOM (no, mezczyznom takze) zycze przyjemnego dnia.
                      • Gość: student bedzie ujezdzac mojego rumaka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 11:26
                        kaze jej go ujezdzic... !!! skoro innym sie nie udalo to moze jej... bo on
                        wierzga jak dziki!!!

No chuba ze RUMAK wystraszy sie jej wygladu i bedzie pokrony albo sie schowa...

:o)))))))))))))))

pozdrawiamsmile
                        • Gość: Don Re 8 III-dzien jak co dzien.... IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 14:03

Otworzywszy oczy zmartwialem !!! chmury deszczyk,jednym slowem ponuro-
                          zrozumialem Miedzynarodowy Dzien KObiet !!!! smile))
                          • Gość: f Re: Re 8 III-dzien jak co dzien.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 14:08
                            • Gość: farmer Re: Re 8 III-dzien jak co dzien.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 14:11
                              cos mi sie dzisiaj myrda i wysylam puste post'y..pisalem, ze wszystko wroci do
                              normy w Dzien Chlopakasmile sloneczko zaswieci, temperatura podskoczy, kobietki
                              znow wypieknieja i beda takie dla nas wymalowanesmile hehehe .... to dopiero
                              bedzie dziensmile

pozdrawiam
                            • Gość: morsa Re: Re 8 III-dzien jak co dzien.... IP: 212.181.115.* 08.03.02, 14:13
                              farmer = student = f ????
                              rozdwo(-tro)jenie jazni czy co?
                              • Gość: Cariño Re: Re 8 III-dzien jak co dzien.... IP: 193.133.143.* 08.03.02, 14:14
                                Gość portalu: morsa napisał(a):

> farmer = student = f ????
                                > rozdwo(-tro)jenie jazni czy co?

Tak, ale to nie jest jeszcze najgorsze...

• Gość: student a cio jest??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 14:18
                                  student jest i bedzie, farmer powstalo dzisiaj... hehehe proponuje I post z
                                  tego watku przeczytac, ewentualnie odwolac sie do watku "Twarze Forum".. f
                                  powstalo bo mi sie Enter wcisnal smile

cmok
                          • Gość: Baloo Do Dona : Nareszcie ... IP: *.ne.ch 08.03.02, 14:10
                            i ciebie dopadlo !!! A tak sie chwalil pogoda , lobuz jeden , w srodku
                            zimy ;o)

A za to u nas, paniedziejaszku, sloneczko ! ciepelko, ale nie za bardzo,
                            forsycje zakwitly, ptaszki pitola , itd, itp, student-farmer poszedl ujezdzac
                            pania Prodziekan , wiosna, panie dziejaszku !!!

Z wyrazami uwielbienia

baloo
                            • Gość: Don Re: Do Dona : Nareszcie ... IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 14:26
                              Gość portalu: Baloo napisał(a):

> i ciebie dopadlo !!! A tak sie chwalil pogoda , lobuz jeden , w srodku
                              > zimy ;o)
                              >
                              > A za to u nas, paniedziejaszku, sloneczko ! ciepelko, ale nie za bardzo,
                              > forsycje zakwitly, ptaszki pitola , itd, itp, student-farmer poszedl ujezdzac
                              > pania Prodziekan , wiosna, panie dziejaszku !!!
                              >
                              > Z wyrazami uwielbienia
                              >
                              > baloo

Witam odgrzebywacza starych skorup i kosci.Po urlopiku trza se odpoczac co? Alez
                              ty slowa uzywasz ! np-forsycja a po naszemu to co to je ?
                              • karelia obecna;-) 08.03.02, 15:03
                                ale milusie zozhowory, nio ,nio
                                1.toc mowilam , ze student niby mlody, ale dojrzaly chyba wink)) a nikt mi nie
                                chciel wierzyc. Eteryczny juhas? no nie rozsmieszajcie mnie, on wielki,
                                potezny, silny , ale jednoczesnie delikatny i cojkolwiek nerwowy . Jak ktos
                                cokolwiek nakrzyczy na niego, to sie strasznie denerwuje , uciekac chce,
                                placze... eeee jakis taki delikutasny chlopsmile)))))))
                                2.forsycje po polsku to forsycje, takie krzewy z zoltymi kwiatkami. Najpierw
                                zolte kwiatki na wiosne a pozniej listki.
                                3. a ja juz caly dom posprzatalam i do konca dnia leze martwym bykiem, nawet
                                palcem nie ruszam, no chyba zeby do Systemu po jakas przyjemna buteleczke wina?
                                4.a tak w ogole to trzeba podziekowac naszym wspanialym panom ze swymi
                                wspanialymi maszynami(mam na mysli compy, nic innego, nie smiac mi sie
                                tutaj...winkza tak cudne zyczenia , kwiatuszki , przesmieszne posty , i
                                zokazjii 8 Marca - niech nam zyja panowie!!!! A teraz staropolskim obyczajem
                                panie ida na paczki panowie na cos mocniejszego smile))))))))))))))))))))
                                KKKKKKKKKKKK
                                • Gość: Troy Re: obecna;-) IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 15:36
                                  karelia napisał(a):

> ale milusie zozhowory, nio ,nio
                                  > 1.toc mowilam , ze student niby mlody, ale dojrzaly chyba wink)) a nikt mi nie
                                  > chciel wierzyc. Eteryczny juhas? no nie rozsmieszajcie mnie, on wielki,
                                  > potezny, silny , ale jednoczesnie delikatny i cojkolwiek nerwowy . Jak ktos
                                  > cokolwiek nakrzyczy na niego, to sie strasznie denerwuje , uciekac chce,
                                  > placze... eeee jakis taki delikutasny chlopsmile)))))))
                                  > 2.forsycje po polsku to forsycje, takie krzewy z zoltymi kwiatkami. Najpierw
                                  > zolte kwiatki na wiosne a pozniej listki.
                                  > 3. a ja juz caly dom posprzatalam i do konca dnia leze martwym bykiem, nawet
                                  > palcem nie ruszam, no chyba zeby do Systemu po jakas przyjemna buteleczke wina?
                                  > 4.a tak w ogole to trzeba podziekowac naszym wspanialym panom ze swymi
                                  > wspanialymi maszynami(mam na mysli compy, nic innego, nie smiac mi sie
                                  > tutaj...winkza tak cudne zyczenia , kwiatuszki , przesmieszne posty , i
                                  > zokazjii 8 Marca - niech nam zyja panowie!!!! A teraz staropolskim obyczajem
                                  > panie ida na paczki panowie na cos mocniejszego smile))))))))))))))))))))
                                  > KKKKKKKKKKKK

Panowie najpierw ida na pare godzin do pracuni.
                                  Pozniej wyskok do "Newton Bar",gdzie bedzie jakies tam zakladowe
                                  "oblewanie" pachnace porzeczkami rosnacymi w Skanii.
                                  Nastepnie wracam do dumku,i...
                                  jak bede pisal bzdury to potraktujcie
                                  je...z przymrozeniem oka wink)
                                  Pozdrawiam,T.

• Gość: Cariño Do zobaczenia, hasta la vista, alfwiderzejn IP: 193.133.143.* 08.03.02, 15:36
                                Panom dziekuje za serdecznosci dzisiejsze, paniom za bycie paniami. Studentowi
                                zycze mocnych nerwow i grubszej skory, karelii niewirtualnej butelki chateau
                                Petrus, a sobie kopy sniegu. I wszystkim duuuuzego usmiechu na codzien i od
                                swieta.

Do uslyszenia 17-ego.

Z przymruzeniem zielonego oka (bo to juz tradycja)

Cariño
                                • karelia obecna wieczorem:-)))) 08.03.02, 20:49
                                  i co, Troy`u? smakowalo?
                                  No, Carinna zycze polamania.... a nieeeee nie nozek, tylko nart , chyba nie
                                  masz tych najdrozszych? Jaja ugotowane, butelczyna zakorkowana, czapa
                                  nacisnieta na uszy ... no w drogeeeeee, a wracaj szybko!!!!!!!!!

Student, jestes wpisany czy wypisany , bo juz sama sie nie moge polapacwink))

Krokodylova z nami? No i dobrze, nie ma to jak te przyjemne zwierzeta. Robi,
                                  moze zamienisz Maksia na krokodylka ? To tez zwierze i tez potrzebuje duuuzo
                                  czulosci i zarcia wink))
                                  nieustajace pozdrowienia , ale dywanikiem sie nie sciele , jak Baloo , co to ,
                                  to nieeee
                                  KKKKKKKKK
    • Gość: student Moniko-zdjecie gotowe... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 22:10
      juz wyslalem, tzn. okolo 22:00, przepraszam, ze tak pozno, ale chcialem aby to
      jakos wygladalo... prosze daj znac czy moze byc, czy raczej chcesz w innej
      formie...

serdecznie pozdrawiam smile
      Adam
      • karelia Re: Moniko-zdjecie gotowe... 08.03.02, 22:15
        bardzo mistiskt medelande, o co tu chodzi, jaka Monika, jakie zdjecia, jaka
        forma . Czy to aby jest czysta forma? Czy forma goruje nad trescia???
        Ahoj , Adasiuuu, moze Ci sie maile pomylily??student , wejdz na duchy,
        opowiedz cos fajnego, WY gorale znacie bez liku takie opowiesci, ale pisz o
        autentykach, nie zmyslaj smile))
        • Gość: student najdrozsza E. Karelio:) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 22:20
          czasami nasi czlnkowie i czlonkinie maja cos takie jak imie smile hehehe i wlasnie
          dla jjednej z czlonkini uzyczylem swoich mizernych zdolnosci komputerowych w
          grafice i troszke upiekszylem jej zdjecie co by mogla na "twarze forum"
          zapodac smile... zaraz cos napisze no naszymu tu ze slaska cieszynskiego smile
          papapatki
          • karelia Re: najdrozszy , studenciakuA ;-))) 08.03.02, 22:28
            a godojciez juhasie , godojcie, piknie sluchamy i sie ta nadziwic nie mozemy ,
            ze taki mlody a zna takie ciezkie jezyki jak ten gwarowy dla przykladu
      • Gość: student II zdjecie !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 22:26
        Wiec tak.. postaram sie cos zrobic z tym, chociaz troche ta pozycja
        dziwna smile)))))))))))))))) trudno bedzie cos wymyslecsmile a jesli chodzi o
        poprzednie to uwazam, ze chyba nie ma sie czego obawiac smile taka sliczna twarz
        tym bardziej nie ma sie czego obawiac smile

ok ........ jak cos mi sie uda zdzialac to wysle... ale nie obiecuje, ze to
        bedzie dzisiaj smile

pozdrawiam smile
        • Gość: Don Re: II zdjecie !!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 22:33

Student (byly) Ty tu kospiracje odwalasz co! Skoki na boki ! Erotomanie ty
          jeden. Ganiasz za wszystkim co sie na drzewo nie zdazy schronic. Jurne to
          takie,te studencioki !
          • karelia Re: II zdjecie !!! 08.03.02, 22:40
            widze, widze , ale Don , to wszystko z lenistwa. A zapedzic go do roboty,
            prostej ale ciezkiej i mu te figle migle mina jak reka odjal. A on wypoczety,
            dobrze odzywiony to i mu takie tam w glowie siedza.
          • Gość: student PO NASZYMU !!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 22:40
            Maciyj pyto tesciowom:
            -Na jak dlugo zes do nas przyjechala?
            -Na tak dlogo, az sie wom sprzykrzym.
            -To znaczy, ze na obiedzie nie zostaniesz?

-Wiysz, mamo, jyny jo z calej klasy umiol odpowiedziec na pytenie!
            -Fajnie, a o co pani pytala?
            -O to, kiery rozbil szybe.

Latoszkula poslala chlopa do sklepu, zeby kupil pol litra oliwy. Po jakimsi
            czasie Latoch wrocil do chalupy, a nogi sie mu leko ondulowaly.
            -Kupiles?-pyto baba.
            -Ja, pol litra zech kupil, ale na oliwe juz nie styklo smile

Adas
            • karelia Re: PO NASZYMU !!!! 08.03.02, 22:54
              ale piknie gadoszsmile))))
            • Gość: Don Re: PO NASZYMU !!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 23:00

wraca jontek ze szkoly i ma w zeszycie najwyzsza note,a to za co pyta mama,za
              biologie ..a to czemu? Bo bylo pytanie .ile nog ma strus ? ja odpowiedzialem 3
              e i co? inni mowili 4 i wiecej.
              Na zebraniu w kolchozie prelegent opowiada o imporcie towarow do CCCP.Zadaje
              w koncu pytanie:a co importujemy z Indii-nikt nic nie moze wydumac.prelegent
              pomaga: towarzysze co pijacie z rana ? Wania mysli i odpowiada w lekko
              powatpiewajacym tonie-czyzbysmy w Indiach kupowali sok z ogurkow?
          • Gość: narval Re: II zdjecie...wyslac nie wyslac, wylac, nie.... IP: *.abo.wanadoo.fr 08.03.02, 23:01
            No wiec "trupki" moje kochane! To ja! Przyznaje sie bez bicia! Adas upiekszyl
            moj wizerunek! Zrobil abrakadabra i celutit zniknal, pewno za wskazowkami
            Renki uzyl l'Oréal, bo i podkrazone oczy sie polepszyly! Fryzure na Alfa
            odstawil, kosci w policzkach uwydatnil, makijazu dodal, jednym slowem typowa
            polka, ktora latwo odroznic w tlumie czarnych i arabow! Mam mieszane uczucia
            co do wyslania. Moze nie przejsc przez cenzure Klikena, bo i twardo napis
            narval stoi, a on tego gatunku do sieci nie chce puscic! Nocka przede mna!
            Wnikliwa analize sytuacji zrobie i jutro bede dzialac, albo i nie!
            Ale przyznac musze, ze smykalke do kombinacji nasz/student alias Adas alias
            farmer ma!!
            No, to trzymajcie sie kompa, bo bez niego ani rusz! smile))
            ...moze jeszcze wroce, bo i spac mi sie nie chce!
            • karelia Re: II zdjecie...wyslac nie wyslac, wylac, nie.... 08.03.02, 23:06
              to ze niezly z niego bajerant to wiemy. Ze zdolny do roznych manipulacji
              wiemy, tylko jeszcze musi popracowac nad soba , zeby nie byl taki nervusik, bo
              to szkodzi na serce gorzej niz ciezka pracawink))
            • Gość: student Re: II zdjecie...wyslac nie wyslac, wylac, nie.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 23:07
              WYSLAC !!!!!!!!!!!!!!! z tym drugim juz nie tak latwo.... przede wszystkim
              padaja na Ciebie promienie sloneczne a mi brakuje cienia smile co by go na piasku
              odbic smilezeby bylo wiarygodniesmile a co do I to jestem pewien ze kliken sie nie
              oburzy... i wiem co pisze/mowie smile nie wypada mi tutaj nic wiecej dodawac, ale
              musze tylko tyle

Your husband are lucky man !!!!!!!!!!

i to jest prawda....... mam wrazenie ze jestescie idealna rodzinka.......
              dzieciaki jak z bajki, Ty jak z bajki o krolewnej Sniezce smile a meza nie znam :o)

hehehe

adas
              • karelia Narvalova 08.03.02, 23:11
                co ten student od Ciebie chce? bo tak gada, jakby mu gardziolko naoliwili ta
                oliwa nie kupionawinkco on takmsie podlizuje???? Chce czegos, czy tak z
                przyzwyczajenia?
                • Gość: narval Re: Narvalova IP: *.abo.wanadoo.fr 08.03.02, 23:24
                  Adas, chlop jak chlop! Dzisiaj w Dzien Kobiet zaofiarowal sie, ze na tarasie
                  zarowke zmieni! I zmienial ( trzy godziny), juz nawet nie sprawdzalam, czy
                  dokonczone! Najpierw zakretki zardzewialej nie mogl odkrecic (co by nie bylo,
                  10lat nie wymieniana zarowka), jak odkrecil to je zgubil! W miedzy czasie
                  chcial odkrecic zarowke, nakretek zostal w nasadzie! Widac spiecie bylo! Zeby
                  lampe ratowac trzeba bylo wszystko wymieniac! Wyjazd do sklepu, po zgubione i
                  brakujace czesci! Takze chlop do wymiany zarowek.....poszukiwany!!smile))
                  Boze, jak dobrze, ze po polsku nie kuma, bo swiadkami jestescie....separacja!
                  No coz takie zycie!
                  No to narazie!
                  • karelia a uuuuuu 09.03.02, 13:24
                    a u nas nie straszy, jest przyjemnie , czlonki spia, albo sie wczasuja, albo
                    jeszcze cos innego. Zamiast dzialac na phorum i straszyc ludzi , huhu
                    • Gość: student no wlasnie !!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.03.02, 13:28
                      Nas czlonkow opisano w innym watku !!! Cos trzeba z tym zrobic !!! smieja sie z
                      nas !!!!!!!!!! nie ladnie.. a my na polu bitwy ino z Karelina zostali reszta se
                      biwakuje... jak my se tu mamy dac radesmile

ja z Polandii Karelina z Szwecjlandii a sily wsparcia na laczce i piknik se
                      odwalaja smile

ide sprzatac smile

Adas
                      • Gość: narval Re: no wlasnie !!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 09.03.02, 14:20
                        Adas, a co to?! Ksiadz po kolendzie bedzie chodzil, ze chalupe glancujesz? Nie
                        zapomnij kropidla i wody swieconej, no i mus, koperta na budowe nowego
                        kosciola i na bryke dla ksiedza! A pisza o nas, bo nasza sekta pod wezwaniem
                        guru Dona slawna na caly net! Pielgrzymki chodza, zeby nauk zaczerpnac! Tak,
                        tak! Czerpanie wiedzy o nas zalecane! Ale po odejsciu od nas, reklamacji nie
                        uwzglednia sie! No i to by bylo na tyle! Koncze, bo potomstwo na balange u Mc
                        Donalda, przez rowiesnika zaproszone i trza jeszcze wstepne---> czyt. prezent
                        kupic!
                        • karelia gdzieeeeee??????????? 09.03.02, 16:36
                          a gdzie tak sie obsmiewaja??? i kto???? mowic mi tu , zrobimy zadyme polaczona
                          z atakiem frontalno-personalnym i znikniemy w sinej dali klusujac
                          kurcgalopkiem poprzez dowolne tematy. A cio? nie wolno???? Mowcie , gdzie nas
                          obsmarowali??? Bom niezwykle ciekawa jakiego to rodzaju inwerktywy sie
                          posypaly? hehehehe , my odporni w bojach zaprawieni, szkola phorum, szkola
                          chatu, hehehe mozna sie usmiac po pas jak norka heheheh
                          zarkije pazdrawlenija K.
                          • karelia a teraz 09.03.02, 18:51
                            poczytam sobie sensacje o Frykowskim i Polanskim. Co prawda Romka znamy i nic
                            przed nami nie ukrywa, to sami wiecie ze tak z okazji krecenia filmu
                            surrealistycznego/reklamowego ( zibi, gdzie jestes?)
                            Ale ten Frykowski to hoho , eeee znam to wszystko tylko ta ostatnia sprawa
                            Wajda/ Frykowski nieco dziwna mi sie wydaje. Nio, lece czytac

Obudzic sie z letarguuuuu K.
    • karelia VIVA CLUB 09.03.02, 21:50
      niech zyje elitarno-komunistyczny CLAB jego czlonki i Pan Przewodniczacy DON
      hehehehe . To tak a propos tego tematu, z e my tacy dziwacy heheheeh
      • Gość: narval Re: VIVA CLUB IP: *.abo.wanadoo.fr 09.03.02, 22:30
        Podpisuje sie, pod pochlebstwami Karelii i pieczetuje wypowiedz w rytm hejnalu
        mariackiego, granego przez trebacza (wszyscy wiecie gdzie), a co zescie juz
        zapomnieli! Nestor naszego klubu gurowskiego niech nam zyje dlugo/dluzej i
        najdluzej! Poniewczasie, zesmy sie wszystkie spotkaly, ale straty
        odrabiamy ...na wieki wiekow!! Jak czlowiek do tego portu dobije to cisza i
        spokoj! Gdzie indziej, wpisuje sie z najlepszymi intencjami, a tam tylko
        jatka! Na dodatek tam wlasnie ostre hasla sa wybite wielka czcionka w
        naglowku! Ostatnia ofiara, dresiarzy, byl.....ach, prawie my wszyscy!
        ......jak najbardziej, ale tylko piwko, w tej strasznej "fabryce" Mc Donalda!
        Jako prezent dostalam?... plastikowa slomke i papierowa chusteczke! Bardzo
        hojny ten amerykanski biznes! Az lezka mi sie w oku zakrecila na sama mysl
        kafejki Dona!
        ...no to w domku... na druga nozke! Zdrowie moich trupkow!!
        • Gość: Don Re: VIVA CLUB IP: *.uc.nombres.ttd.es 09.03.02, 22:44

Udziela sie ostrej nagany z upomnieniem i wpisaniem do akt,czlonkini
          Narval.Powod:deprawacja gastronomiczna nieletnich !Motywacja: odwiedzanie
          przybytku zwanego MD i to we Francji ! Krolewstwo Gastronomii,marzenie smakoszy
          z calego swiata,restauracje renomowane o wielu gwiazdkach w przewodnikach,kraj
          rozpusty kulinarnej i wysokiej kultury jedzenia itp itd. A ta do MD. I ma
          pretensje o upominki-rycyne powinni dawac i inne sridki wymiotne odwiedzajacym
          to siedlisko szybkiego jedzenia erzatzow i popijania coca cola.Moze jeszcze
          wzielas Happy Meal i dali koszmarna plastikowa zabawke i jogurt koloru oczu
          mojej kochanki co? Chanba ! sad clubowy sie zbierze i wyda sentencje-
          oczywiscie sroga skazujaca.To ci gwarantuje .Bo sad to moje kolesie i siedza u
          mnie w kieszeni-mam na nich kilka tasm privat video. Z odraza pozdrawiam.
          • ro-bert Re: VIVA CLUB 09.03.02, 22:49
            A Ty o tych koszmarkach-zabawkach i blekitnych jogurtach to skad tak dokladnie
            wiesz? smile

Pozdr.
            ro-bert
    • Gość: student a ja dzis drinkuje... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.03.02, 22:40
      ...zaczalem od : sok pomaranczowy + MARTINI BITTER APERITIF + MALIBU = smak
      slodkoegzotycznopowalaljacy smile mniamusne.......

o dalszych mieszankach poinformuje pozniej..

Adas
      • Gość: Don Re: a ja dzis drinkuje... IP: *.uc.nombres.ttd.es 09.03.02, 22:47
        Gość portalu: student napisał(a):

> ...zaczalem od : sok pomaranczowy + MARTINI BITTER APERITIF + MALIBU = smak
        > slodkoegzotycznopowalaljacy smile mniamusne.......
        >
        > o dalszych mieszankach poinformuje pozniej..
        >
        > Adas

Cholera jade do apteki kupic szybko srodki ANTYWYMIOTNE.ten to ma smak
        powiedzial bym "wyuzdany"
        • ro-bert Re: a ja dzis drinkuje... 09.03.02, 22:52
          Don, to trzeba by Studentowi tez jakies srodki czyszczace chyba podeslac? Jak
          on pozniej chce jeszcze dalej o tych smakach donosic to zeby mial cos do
          przetarcia monitora.

Pozdr.
          ro-bert
        • Gość: student no wiec... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.03.02, 22:54
          ...Don, majac do wyboru:

Martini Bianco
          Malibu
          Martini Birret Aperitif
          Bols Blue
          Osborne Sherry
          Gin
          Jas Wedrowniczek
          Metaxa 7*
          i Beherowke....
          + sok pomaranczowy, Pepsi Cola..........

doradz mi prosze co z czym i jak bys poalaczyl... jako ze masz tam jakis
          bar/restauracje/kawiarnie/pub, to sadze, ze sie na tym znasz.....

aha lubie slodkie drinki.... Adas

P.S. dzieki za ewentualna pomoc.
          • karelia Re: no wiec... 09.03.02, 23:29
            nio widze , ze tu taka meska dyskusja hehehe
            aja nie lubie zbyt slodko, classic är gott, gin+tonic , amoze cos lepszego Don
            poleci ?zeby czlonki/czlonkinie sie dobrze mialy. Lubie sherry, kieliszek, dwa
            tak pomlaskac sobie na jezyku, oloroso slodkawe, zeby pachnialo rodzynkami
            heheeh
            • Gość: narval Re: no wiec... IP: *.abo.wanadoo.fr 09.03.02, 23:50
              ...ja, Nestora z wielka skrucha informuje, ze potomstwo na libacje colowa, z
              M&M's, chipsami i 4-pietrowym hamburgerem bylo zaproszone. Jako czesne,
              kupilam suvenira, a sama przez 2 godz. czekalam, az cherubinek mlodziencze
              hulanki zakonczy! Opojony brazowym, musujacym trunkiem z kawalkiem sera miedzy
              zebami zakonczyl imprezowanie! Matka jak trusia na potomstwo czekala! I z
              braku okazniejszego lokalu na donaldowe piwo skusila sie! Z wielka skrucha,
              rzekam, ze po wypiciu tegoz trunku ze slizgawki nie zjezdzalam! Na swe
              usprawiedliwienie mam tylko te pocieche, co sama jeszcze do domu nie trafi,
              gdyz miejsce tegoz niecnego wystepku znajduje sie 10km od hacjendy, gdzie
              druga polowa walczy z zarowkami!
              Wyrazam wielgasna skruche, i szyld Dona bede opiewala na ajfelskim padole!
              Skruszona, czlonkini!
              • karelia Re: no wiec... 09.03.02, 23:55
                wiesz co Narvalona? Ty juz nie pij, pomoz lepiej wkrecac te zarowki, bo widze
                czarna noc przed wami. ON sobie nigdy sam nie poradzi z tmi elektrycznymi
                urzadzeniami. pomoz czlekowi, badz czlowiekiem !!!!!!!!!!
          • Gość: Don Re: no wiec... IP: *.uc.nombres.ttd.es 10.03.02, 00:13

> ...Don, majac do wyboru:
            >
            > Martini Bianco
            > Malibu
            > Martini Birret Aperitif
            > Bols Blue
            > Osborne Sherry
            > Gin
            > Jas Wedrowniczek
            > Metaxa 7*
            > i Beherowke....
            > + sok pomaranczowy, Pepsi Cola..........
            >
            > doradz mi prosze co z czym i jak bys poalaczyl... jako ze masz tam jakis
            > bar/restauracje/kawiarnie/pub, to sadze, ze sie na tym znasz.....
            >
            > aha lubie slodkie drinki.... Adas
            >
            > P.S. dzieki za ewentualna pomoc.

Pomieszaj:100 gr wodki czystej w szklance z 1 czescia czystego powietrza-sledzik
            i kromka czarnego chleba z maselkiem na zagryche.Zdrowe i ekologiczne
    • Gość: student 4:22 a.m. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.02, 04:23
      czlonek student na strazy gotowosci pilnuje CLUB'u smile oto bezsennosc w Polsce -
      bezsennosc polskiej mlodziezy smile radio, komputer, jedzenie i mozna zyc smile

no to dzien dobry wszystkim smile

Adas
      • Gość: aniutek Re: 4:22 a.m. IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 10.03.02, 04:32
        ano dzien doberek :smile)))
        co tam w BB- snieg jest ? hmmmm takie mam romantyczne wspomnienia z
        bielskiego dworca w drodze do szczyrku ::smile))))ech paniedziejku:smile))
        • karelia ano , dobry den, pane Navratil 10.03.02, 11:47
          juz ciut pod poludnie, a student pewnie spi, bo to niemozliwe zeby on w ogole
          nie spal?A moze te coctaile tak podzialaly, bo jak zaczal mieszac, probowac,
          mlaskac, wywracac galami to i usnal biedak na kanapie, a comp chodzi-no tak ,
          mama placi rachunki. Hulaj dusza...
          • Gość: Don Re: ano niedziela blady niedziela IP: *.uc.nombres.ttd.es 10.03.02, 12:08

jeszcze porannej kawy nie dopilem jak uwidzialem memy bystremy oczyma,ze
            klubowicze juz aktywni-chwalebne i pozytywne ze wszech miar.
            Rozkaz dzienny 16/18 bacznosc..spocznij! do odczytania rozkazu przystap!po
            primo 1-odpoczywac !
            po primo 2-odpoczywac
            po primo 3-odpoczywac od alkoholu
            bacznosc...spocznij w miejscu rozejsc sie (nie z wspolmalzonkami oczywiscie)
            • karelia Re: ano niedziela blady niedziela 10.03.02, 12:12
              ale to nie takie latwe , takie leniuchowanie , tez bym chciala. Ale czeka mnie
              mnostwo roboty( wysuszyc glowe, posprzatac, pomyslec o jedzeniu, zobaczyc co
              ze sniegiem na trawnikach-kalkowac czy jeszce nie, i najwazniejsze blaaaa
              zaczac pisac prace heheheh jak ja to mowie pol magisterska , obrzydliwe , nie
              moge sie zmusic bleee nie chcem , ale muszem, bleee jak nie pije tak sie chyba
              upije )
              A u nas slonce swieci , wieja ciepla wiatry zachodnie , na wiosne idzie panie
              sierzancie smile))
    • Gość: student @@@@@@ziewajaco dzien dobry Wam mowie:) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.02, 12:28
      Wittttammmm....
      Wlasnie moje slepia otwarly sie i co zobaczyly...komputer zalaczony,ktory
      buszuje samotnie po sieci, wiec pora to zmienicsmile

Jak to zwykle w moim zyciu bywa, juz z samego rana potrafia czlowieka
      zdenerwowac telefonem, wiec oznajmiam, ze niedziele mam juz delikatnie mowiac
      prze(_ _ _ _ _ _)chlapana!!!!ale takie to zycie jest...

W Polsce zimno, szaro i strasznie wieje na poludniu...zimny wiatr.. wieje do
      tego stopnia, ze odwolano skoki narciarskie....

Aniutek.... nie wiem co Ci sie przytrafilo w BB na dworcu, ale gdybys teraz
      zobaczyla jak dworzec jest "odwalony", to by Ci oczka stanely na
      bacznosc !!!!!!!!!

Cala elewacja budynku odnowiona i przywrocona do czasow ciotki
      Austryjiiiiiii.... no cycus i perla w centrum BB....

Nie wspomne o wnetrzu, gdzie wszystkie te dyrdymaly ( no wiecie te obrazki,
      freski czy jak sie to tam zwie) odnowione, wymalowane... tak, ze jak
      przejezdzam obok dworca czuje sie na chwile jak gdzies a zagramanicznym
      miesciesmilehehehehehehe... chociaz mi to bardziej przypomnia jakis styl
      angielskismile

ok ide slepia obmyc woda i sie troszku ubrac i ten spierniczony dzien zaczac...
      najgorsze ze to spierniczenie bedzie sie ciagnelo przez kilka dobrych dni...
      ano ano.. to nie takie tam -> jestes glupi Adas!, ale cos bardziej
      powaznego ... :o(

no to w smutku... pozdrawiam Was.
      • karelia a co sie stalo?? 10.03.02, 12:33
        • Gość: student a serce sie zakochalo i dzis po dupie dostalo!!!:( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.02, 12:35
          • Gość: Don Re: a serce sie zakochalo i dzis po dupie dostalo!!!:( IP: *.uc.nombres.ttd.es 10.03.02, 12:42

Student ty babami sie nie przejmuj jak kocha to tego blondyna z Audi zostawi i
            wroci do ciebie.Ty sie odziewaj i zapierniczaj po ciastko bo wujostwo przyjda na
            obiad i panie musza po obiedzie wypic likierek slodziutkioraz kaew z
            ciasteczkiem.Kupisz: 4 napoleonki,2 klery,5 szarlotek i pol litra dla wuja i
            ciebie.jak bys zobaczyl chleb z ziarnami slonecznika to wez polowke ,bedzie na
            sniadanie jutro. Jakis nerwus sie zrobiles!
            • karelia sluchaj starszych!!! 10.03.02, 12:49
              dzieciakuuu, jeszcze nie jeden raz sie zakochasz , popatrz na Dona , ten nawet
              kilka razy sie ZENIL,a ile na boczku bab mial, hohoho, on sam nawet nie
              pamieta . A jaka trzezwosc umyslu zachowal, apetyt na zycie , humorek ( co
              prawda czasem zolzowaty, ale..)Ty sie niczym nie przejmuj, zapierniczj po
              paczki, pol basa i udawaj ze CIe to nic a nic nie interweniuje , Student, no
              cos nerwy masz nadszarpniete. Moze to nocne siedzenie nie wychodzi Ci na
              zdrowko?
              • karelia Re: sluchaj starszych!!! 10.03.02, 16:48
                no i jak, student? jak tam stan serca fraktalnego? Lepiej , gorzej? Pomogly
                ciastka? Cukier we krwi podnosi stan tolerancji i dobrego humoru u danego
                osobnika. sam wiesz, niejeden potwor znajdzie swoja amatorke wink))) moze cos
                przekrecilam, ale tak jakos to bylo w starym indianskim przyslowiusmile))))
                • karelia Re: sluchaj mnie 10.03.02, 22:28
                • karelia Re: sluchaj starszych!!! 10.03.02, 22:29
                  eeee znowu cos pomylilam , jak tam stan serca ? juz dobrze? mam taka nadzieje,
                  cicha . Natti natti , Adasiu , ja juz luluuuuuuu.
                  • Gość: student Re: sluchaj starszych!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.02, 22:32
                    to jak lulu czy nyny ??? ja zawsze robie lulu a potem nyny smile

bleeeeeeeeesmile

Studentsmile
                    • karelia do rzeczy 11.03.02, 08:27
                      gadaj student , zadne tam usypiajace kolysanki w srodku dnia. gadaj jak tam
                      sprawy sercowe. Przeszlo czy jeszcze mamy Ci radzic, co i jak.Mozesz nam nie
                      wierzyc, ale jak Prezesunio przemowi, to musowo uwierzyc , ze to drobnostka,
                      dziewczyny przychodza i odchodza, zupelnie jak chlopaki hheheheh . A tak
                      nawiasem mowiac, to jedz mniej ciastek, bo juz wygladasz jak dobrze odzywiony
                      farmer heheheh , ale nic to na diecie z New Jersey spadniesz smile)))
                      A tak nawiasem mowiac Gooooooood Morniiiiingggg Poloniaaaaaa
                      K.
                      • Gość: student 12:30 Boszzzz tak wczesnie a ja juz nie spie:) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.03.02, 12:48
                        wlasnie sie obudzilem ... patrze a tu znow komp w stanie gotowosci i sam
                        buszuje po siecismile MAJABRAAAAAAAA smile A co mam godac smile? Smutek minal... zal
                        pozostal.... moze kiedys sie wygadam wiecej.. poki co nie to bedzie slodka
                        tajemnicawink

POLSKA DZIS SLONCEM ZALANA !!!!!!!! 20 C w sloncu- zyc sie chce.. idemmmmm se
                        na moj mountain bike smile bo az grzech dzis nie isc.. no a jak sie ma wolne to
                        trzeba czas wykorzystac:o)

pozdrowienia zatem z WIOSENNEJ POLSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!

Adas
    • Gość: student CZLONKINIE i CZLONKOWIE - ZYJECIE !!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.03.02, 20:24
      @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ co sie z Wami dzieje... czy Hiszpanie zalalo, a
      Szwecje zasypalo, a moze Francje zaslimakowalo/zazabowalo ??? USA sa dzis
      usprawiedliwione - smutna rocznia...

NO A POLSKA w stanie gotowosci jak ZWYKLE !!!!!!! oj co Wy byscie zrobili bez
      tego polskiego GROMU !!!!

pozdrawiam
      • Gość: narval Re: CZLONKINIE i CZLONKOWIE - ZYJECIE !!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 11.03.02, 21:50
        Jak bledna owca, po forum sie panosze a o naszym zabylam! No, ale juz jestem
        czuwaj, ahoj, czolem i te inne! Zas czlowiek zmarnowany, ale przez te
        dzieciarnie! Przychodzi taki "niedoszly student" ze szkoly i mowi, ze poezje
        ma pisac! Mowie dziecko, Boj sie Boga Ty ledwo szkoly zaczal, a juz poeta cie
        chca robic! No i tworzylismy rymy! Mowie,cala Polonia limeryki pisala
        to skorzystamy, a na swietego Dygdy, za prawa autorskie zwrocimy! Uparl sie,
        ze musza byc rymy na miesiace! No i szukalismy/lam, na mars-farce, avril-
        persil, septembre-ombre itd. Taka mialam mysl, zeby prezesowi prace domowa
        podeslas, no ale ten fotografa najal, nos pudrowal,make-up i te inne, coby w
        technice netowej zaistniec! Zawsze mowie, jak chlop potrzebny, to nigdy pod
        reka go nie ma! Adas i inni odchudzajcie sie, ale jak zwykle od jutra, bo
        dzisiaj to juz nie warto! No, my idziemy spac, ale juz niedlugo druga szychta
        (ta hamerykanska) stanie do pracy na forum! Szczesc Boze!
    • Gość: student dzien dobry...... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 05:18
      ........ i dobranoc...... hehehehe ide spac........kolejna noc spedzona w tak
      milym towarzystwie osob z sieci smile to juz chyba nalog ........ ;o)

ok pewnie wstane okolo 13:00 wiec prosze porzadku pilnowac.. ja Swoje uczynilem
      i mam nadzieje, ze nam nikt CLUu nie przejmnie przez ta chwila zanim sie
      pobudziciesmile

studencinasmile
      • Gość: Baloo Nasz Klub to Imperium ... IP: *.ne.ch 12.03.02, 08:35
        .. nad ktorym slonce nigdy nie zachodzi ... Habsburgowie moga sie schowac ;o)
        No i wiecznie czujny , nigdy nie zasypia .
        Drogi studencie , warta przejeta ...

Baloo
    • Gość: student IT'S SUNNY DAY hALLELUJA :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 10:28
      Ludzie, czlonkowie, czlonkinie...ja student o anielskim imieniu Adas smile
      kszzzzytsmile obudzilem sie o 10:00 czasu srodkkowo - europejskiego, po 5
      godzinach snu i co widze ?!!!!!!!! PIEKNE BLEKITNE NIEBO - 23 stopnie w sloncu-
      I LEJACE SWYMI WIOSENNYMI PROMIENIAMI SLONCE !!!!!! czy moze byc cos
      piekniejszego??? zyc sie chce !!!! nawet jesli to ta chamska i bidna POLSKA smile
      Dzis jade do Czeskiej Republiki na male zakupy .......... alkoholu...trzeba
      kupic jakies Balantajsy, Napoleony czy Liskacze dla Pana promotora co by
      podpowiedzial pytanie jakie zada na obronie smile

Wiec odpalam zaraz mojego fiata... zalatwiam green card i juz bede w "lepszym"
      swiecie !!!!! tfuuuuuuu takim samymy jak tutaj, a moze i gorszym !;o)

kupic Wam cos ?????????

Adas
      • Gość: Baloo Re: IT'S SUNNY DAY hALLELUJA :) IP: *.ne.ch 12.03.02, 10:42
        Kup krate ichniego pyfka, to wpadniemy i "poczytamy" troszku ...

Baloo
        • Gość: student RADEGAST moze byc :)? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 10:48
          ja tam w pyfkach sie nie znam, ale wiem ze to sie kupuje smilehehehe...

Boszzzzzz iz now tu siedze, juz mnie nie masmile
      • karelia IMPERIUM 12.03.02, 10:51
        a moze my tworzymy imperium zla , ale sami o tym nie wiemy? moze musimy
        uswiadomic sobie pewne prawde, ze my nie sa najlepsi? Trudne to, oj trudne, ale
        pod przewodnictwem Przewodniczacego i oflankowanym przez Prezesa moze sie uda.

Student, nie sadze , ze cierpisz na bezsennosc, zbyt dobrze na buzi wygladasz,
        a co robisz i 5 nad ranem przed compem?????Czys TY szalonyyy?Chociaz ja jestem
        lepsza, ale to innym razem opowiem heheheh.
        Czyzby u was nie bylo juz alkoholu pasujacego do podniebienia, tak wytrawnych
        koneserow? Az za granice trzeba jeszdzic???
        Nio, jesli robisz zakupki , to moze jaki knedel, pozywny +Pilsner, obowiazkowo.

Widzisz, Narvalowa, jak sie przydalo rymowanie, nasz Prezesunio wie do czego
        zmuszac sforna gromadke. On widzi dalekoooo przed soba i nami hehehehe

Cos mi comp, to znaczy nie comp a linia padla , dostalam medelande , ze
        reperuja, dlatego moge wieczorami cos , hehehe tworczego robic, Pisze
        wypracowanie . Jessyyyy ja sie zabije, jak ja tego nie lubie robic !Doskonale
        wiem , co czujesz student, jak tak siedzisz i piszesz , piszesz , piszesz...

A u nas tez swieci slonce hehehehe KKKKKKKK
        • Gość: morsa Re: IMPERIUM IP: 212.181.114.* 12.03.02, 12:08
          OJ, Karelia! Wypracowanie piszesz? Mnie tez niedlugo jakas
          mala praca pisemna czeka. Uschhhhhhhhh! Ale tak trudno sie do
          tego zabrac...
          Niebo blekitne, slonce swieci, nawet te paskudne wiatry ustaly.
          WIOSNA!
          • Gość: narval student informuj tu klubowiczow i Polonie! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.03.02, 12:43
            W poludnie, po hejnale galijskiego koguta wlaczam radio coby ostatnie wiesci
            ze swiata uslyszec, i slysze.....pierwsza wiadomosc z Polski!!
            Otoz polskie parlamentarzystki, zeby dorobic paraduja na wybiegu i
            przedstawiaja mode przeswitujaca! Ponoc co niektore, to jak Pan Bog stworzyl!
            Mysle prima-aprilis, ale nie, jeszcze troche tego marca nam zostalo!
            Adas ile w tym prawdy? No i rzeczywiscie one takie modelki jak Claudia Sz.
            (chou-fleur--->kalafior, Baloo tak ja zazywaja tu we Fr) czy
            Cindy C. No bo Alli McBill to raczej chyba nie przypominaja? Pisz tu nam
            wiadomosci z pierwszej reki!!! Co one show'y pomylily i z tego politycznego na
            rozrywkowy przezutke zrobily? Jak to jest?
            • karelia sadzisz? 12.03.02, 13:09
              no to jak one moga to i my tez : nie jestesmy gorsze. A moze to zybiczek je
              zatrudnil. Ma leb chlop: Prawdziwa glowa radziecka!!!Podziwiac,.

Oj, mursa, juz bys lepiej nic nie mowila, bo u nas slonko, cieplo, a ja mam
              tyyyyyyyle na glowie, ze osiwieje a pozniej wylysieje.

Pozdravlaju kolektyw K.
              • Gość: Don Re: sadzisz? IP: *.uc.nombres.ttd.es 12.03.02, 15:50

Baby na wybiegu ? Juz to widze ,te rozne labudy i inne dupiate i wymalowane
                jak nieboskie stworzenia cioty z Samoobrony itd. Chyba ,ze maja jakies
                poslanki -mlode zgrabne i malo sie udzielajace w debatach .wybrane za eyglad a
                nie za glowe. smile) Warte przejmuje-ctas sluzby :do 00.04-spocznij.
                • Gość: student bleeeeee IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 17:52
                  .......tak to prawda wybiegly na wybieg a ja szybko telewizor wylaczylem....
                  szkoda bylo kineskopu i moih oczu... smile

pozdrawiam z mojego strego laptopa...monitor mi padl w moim stacjonarnym, ale
                  ja bez Was zyc nie moge wiec i na to sposob znalalzlem smile

Adas
                  • Gość: narval nie blee, ani mee tylko ......bacznosc!! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.03.02, 19:06
                    Adas, cos mi sie wydaje ze juz jednego "lyskacza" napoczales, przed pisaniem!
                    Ciezko jak cholera bylo czytac tamtego maila! No i jak Ty bedziesz strozowal
                    nad tym naszym commonwealth'em do rana, jak juz Ci sie literki zbiegaja! A
                    tutaj trzeba pozadnie w krawacie i garniturze siedziec! Wszystkim sie klaniac!
                    Zeby szczerzyc! Wlos podczesac! Bo jak nie, to dupe nam obrobia, wysmieja, i
                    nagana bedzie! Pan przewodniczacy w srodkach nie przebiera! Nagane dostaniesz!
                    Do mamy list napiszemy i zas wstyd, ze synalek po lebkach robote odwala! A i
                    jeszcze jakie szpiegowskie jezyki na uniwerek doniosa i bedzie po tytulku! A
                    my juz wszystkie jak jeden brat szykujemy sie do tego Twojego BB na oblewanie
                    tych fraktali! Nie mysl, juz Polonia glowkuje co Adasiowi sprezentowac! No nic
                    wiecej nie gadam, bo to tajemnica!! Adas te trunki to z 15 lat maja czy to
                    takie podrobki co to cysterna rozprowadzaja i lejkiem do butelek rozlewaja?
                    • Gość: student ne ne ne ne IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 19:16
                      to nie moja wina ino tego laptopa co to z ciotki austryji przyjechal do mnie i
                      ma klawisze po niemiecku... ni w zab nie moge sie polapac gdzie jest przecinek,
                      ktopka, pytajnik i takie tam...

ja mu nakazuje pisac po polsku a on mi chce po niemiecku... :o)

Trunki sa nowe i swier(z)esmile

studencina

p.s. NARVALOWNA nie zawrcac mi teraz glowy - FAKTY ogladam !!smile
                      • Gość: narval fakty.......akty!! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.03.02, 20:23
                        Adas, baby to upierdliwe nasienie! No tak! Fakty oglada, bo tam polskie
                        kobitki co nacje zeprezentuja, na toplesa sie wdziecza do naszego studenta!
                        Znalazlbys jaka strone netowa, zeby i Polonia na nie zerknela!! Czlowiek
                        ciekawy jak te polityke ulepszaja w ojczyznie!
    • Gość: student JUZ PO CZESKICH ZAKUPACH !!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 18:19
      wiec tak... bylem/lismy w Czeskiej Republice... w hurtowni tuz przy granicy, co
      by daleko nie jezdzicsmile Kupilem Johnnie Walker'a 2 litrowego i CAMPARI dla
      Siebie... JAsia dam PAnu promotorowismile a Campari sam se wypije smile...

Tanio w tych Czechach, ze az grzech nie kupic !!!! za JAsia zaplacilem tylko
      120 zl - za 2 litry !!! Campari jakies 32 zlote za 0.7 litra...

Pan Celnik nie chcial nas z tym puscic..powiedzial, ze gdyby Jas byl rozlany na
      dwie butelki to bez problemu, ale ze jest w jednej to niet... po dlugich
      prosbach udalo sie smile

o Campari nic nie wiedzial ... schowalem smile

ok ide pic, jesc i byczyc sie smile papapapa
      • Gość: Don Re: JUZ PO CZESKICH ZAKUPACH !!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 12.03.02, 20:36

campari jako aperitif przed obiadkem !szklanka,kilka kostek lodu troche soku
        pomarancz-campari.slomka plastykowa (bezbarwna) lekka rozmowa ,w stylu:niezle
        kazanie wyglosil nasz mlody ksiadz w niedziele-potrzebne ,pieknie to ujal-
        nieprawdaz kuzynko.Bron boze trzymajac szklanke odginac maly palec.Do
        absolutnego szyku nalezy trzymac szklanke i papierosa w tej samej rece. Ale ty
        to pewnie nalejesz campari pod sufit,siorbniesz i tyle go widziano! smile)
        • Gość: student hahahaha..... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 20:41
          ......ale mnie rozbawiles tym pod sufit smile ja jestem milosnikiem sporadycznego
          i spokojnego picia smile dzis sobie zrobie soczek pom. + campari...mniam bedzie
          pyszne... tylko teraz jeszcze samochodzikiem musze jechac ... i niemoge przed
          jazda smile

cheers smile
          • Gość: Don Re: hahahaha..... IP: *.uc.nombres.ttd.es 12.03.02, 20:47

> ......ale mnie rozbawiles tym pod sufit smile ja jestem milosnikiem sporadycznego
            > i spokojnego picia smile dzis sobie zrobie soczek pom. + campari...mniam bedzie
            > pyszne... tylko teraz jeszcze samochodzikiem musze jechac ... i niemoge przed
            > jazda smile
            >
            > cheers smile

Ciesze sie ,ze nie jestes moim klientem.Ja zyje z ludzi pijacych czesto -
            gesto,Ale ty tez jestes sympatyczny smile))Auto +campari= madat !
          • Gość: narval po dobranocce to pizama i czuwac! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.03.02, 21:00
            ...Adas to Ty konrtebande uprawiasz na tej granicy czeskiej? Zobaczysz jak te
            guerillas spuszcza psy goncze i Ci nocne wycieczki z glowy wybija! Kto bedzie
            przed tematem w nocy zamiatal zeby gosci godnie chlebem i sola przyjac? A i
            szlaban musisz zeszykowac! Wkupne odebrac! Za moich mlodzienczych lat to
            butelka zytniej! Ale czy te nobliwe obyczaje przetrwaly? Pisz Adas jaka
            prawda?! Moze co innego obmyslili? To mnie na wspominki zebralo! No, ide lze
            obetre, bo Mascara na policzki leci!smile)))
            • Gość: student taaa tera sie to sen nazywa.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 21:07
              .... a ni raczej francuska milosc ???smile hehehehe
              Idz "spac" i bawcie sie dobrze hehehehe....

Ja nie lubie wodki ..... wole wina..slodkie ... taki juz jestem...

ok ide dalej ogladac kanal REALITY TV znow pokazuja hAmeryke i poscigi
              policji....

moze kiedys i ja tam wystapie smile
              heheh
              spijcie slodko...

ja bede czuwal moze do okolo 3 - 4 rano... bez monitora to jak bez reki.. a ten
              laptop to o dupe rozbic...nie moge kamery podlaczyc cholera...

papapa
              • karelia mrowka 12.03.02, 21:47
                Adasiu, to TY jako mrowka przez granice?Mama o tym wie? I jeszcze jedno , co
                mnie zastanawia- nie siejesz nie orzesz, a zycie jak w Madrycie, obiadki,
                cisteczka, przejazdzki samochodowe, drinkowanie, computery...Adas , skad na to
                wszystko masz??? A moze jakis biznes nielegalny?Bezpodatkowy?Oj chlpocze
                uwazaj, zebysmy nie musieli sie skladac na kaucje , bo te pieniadze mozna
                lepiej wykorzystac.
                K
    • karelia 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.02, 21:48
      Adasiu , sen CIE zmorzyl? czy drink byl za mocny????wink))))))))

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    • Gość: student 100 tny post dla STUDENTA !!! hehehehe IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 21:49
      • Gość: student KARELIA jak moglas mi to zrobic :( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 21:54
        no cholera jasna spoznilem sie o jedna minute !!!!!!!!!!!!!!

KUR (n) A !!!!!!!!!!

odbije se nastepnym razem.... jutro jade odebrac monitor i znow bede normalnie
        funkcjonowal !!!!!!!

Karelio ja biedny nedzny studencina jestem... jak mozesz sadzic ze ja w
        bogactwie plywamsmile

hehehehe
        pozdrawiam
        • karelia ja moge 12.03.02, 22:12
          zrobic i to i owo hehehehe, wink))
          Oj biedaczku, moze i biedny , ale bardzo bogaty duchowo.A to jest bardzo wazne.
          Jak przejdzie ta TWOJA pracka fraktalna , to moze ci kupimy bilet na INTER-
          CITY.To bedzie w ramach nagrody, ufundowanej przez POLONIE. Pojedziesz
          pociagiem tam i z powrotem, a pozniej nam wszystko opowiesz_ jak tam jest, czy
          szybko jedzie, jaki kolor maja siedzenia, czy konduktor mily, herbata goraca...
          To kiedy sie bedziesz pocic przed komisja????

Wiesz, biedny student nie jezdzi autem, wiec az taki chudzina nie jestes,
          zreszta widac na photo, masz sie lepiej niz niejeden zamozony Polonuswink
          • karelia dobry dzionek Prezesuniu 12.03.02, 23:22
            kawka, croissancik, albo polski chlebek, miodzik, maselko , serek dziurkowany,
            gazetka......robota nie zajac , nie ucieknie wink)))))
            • Gość: Don Re: Studencioku ! IP: *.uc.nombres.ttd.es 13.03.02, 00:41

Od dzisiaj masz prawo uzywac ksywe "OLD SMUGGLER" i masz racje kto nie
              ryzykuje nie pija szampana jak mawiala moja zona przed slubem.
              • Gość: student Re: Studencioku ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.03.02, 00:48
                ant Don ant !!! smuggler to takie pospolite..smile
                zrobilem sobie drinka - campari + sok pomaranczowy.. ale jakos tak mi to nie
                podchodzilo ... takie dziwne... sam juz nie wiem jak to mieszac co by to bylo
                dobre....

ok uciekam na jakas godzinke... pojawie sie okolo 1:30 - 1:50 a.m.

see U later... ANT
                • karelia pasuje 13.03.02, 06:29
                  moze on byc Grand Smmugler, albo Mrowa, na przemian, ewentualnie Bidulina
                  Studencine, Adasiuuu czas wstac!!!!!Piec zwiezy chleb na zakwasie w piekarniku
                  z kuchnia n aopal drewniany , niam niaaaaaaaammmm. Bo zaraz Prezesunio
                  przyjdzie glodny i zly.
    • Gość: Baloo dziendoberek ... IP: *.ne.ch 13.03.02, 08:46
      wszystkim wszystkiego naj naj w ten piekny wiosenny poranek ... croissancik
      zjedzony, kawka wypita, forum otworzone ... jedziemy !
      No i jeszcze wszystkiego naj dla wszystkich Krys , Krych, Krystyn i Krzysi ...

Student : Campari :o(( Boszszszszs !!!! trzeba bylo ja zostawic promotorowi,
      moze sie nie zna ... a sameme lyskaczkiem sie nasaczyc, zwlaszcza jesli zacny ,
      a jakies tam Walkery ... albo, wg przpisu Dona, czyscioszki setke pod swieze
      gorskie powietrze i dzwonko sledzika na czarnym chlebku .... eeeech, szkoda,
      ze to dopiero 8.42 ...

Pozdrowionka

Prezes
    • Gość: student DZIEN DOBRY POLSKO i ZAGRAMANICO :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.03.02, 10:08
      Hello...
      Wlasnie otwarlem swoje slepia i mysle lookne do CLUB'usmile Ale mnie dzis glowa
      rozbolala nad ranem podczas snu, aluuuuuuuuu glowa balajet sad TYLKO prosze mi
      tu nie pisac, ze to od CAMPRAI !!! nic z tych rzeczy ...
      @@@@@@@ ziewam sobiesmile No nic pora ruszac i dzien zaczynac... dzis juz nie tak
      pieknie...troszke ponuro ale nadal cieplo... KARELIA widze, ze od Twojej strony
      jakis chlud do Polski ciagnie.... cozesmy Ci zas zrobili !!! ??? Ahhhh ta
      Szwecja...zimna jak ta nasza Karelia smile hhehehehehe

ok trzymajta sie chopaki i dziewuszki.... niech moc bedzie z Wami smile

studencina Adas
      • Gość: student @@@ znow zrobilem bledy w poprzednim post'cie !! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.03.02, 10:10
        • karelia ciezka robota-lekarstwo!! 13.03.02, 11:15
          Adasiu a moze bys sie wzial do jakiejs roboty? chocby najmarniejszej, te jablka
          a marcu brzmia obiecujaco, bo widze, ze sie potfffornie nudzisz. I co gorsza
          nie masz co ze soba zrobic.Po nocach nie sypiasz, latasz po jakichs cudzcznych
          Forum, czasami gadasz sam do siebie, rozpijasz sie , pardon rozbijasz
          siamohodem, nieeeeee tak byc nie mozeeee, za granice jezdzisz w celach
          kontrabandy, wchodzisz w uklady z celnikami.... w perspektywie moze awansujesz
          na starszego bandy mrowek, ale to niepewne-stanowiska obsadzone i kazdy czerpie
          swoja dole. Oj dolo Tfoja niedolo, tylko robiota zostaje, zacznij cos trenowac
          przed ta Ameryka, bo ciezko to przezyjesz. nawet fraktale nie pomoga.
          Popatrz na Prezesla malego, jaki robotny, jaki zapobiegawczy- porzychodzo ranek
          a o zeski, pelen zapalu, ONLY JOB!!!!!Nie bierz przykladu z Dona , to stary
          wyga , moz ecalymi nocami siedziec i nic nie robic. Ale on to trenowal cale
          zyciewink

Nio to do arbajtu jakby Troy/ Robbi powiedzieli K.
          • ro-bert Re: ciezka robota-lekarstwo!! 13.03.02, 16:36
            karelia napisał(a):

> Nio to do arbajtu jakby Troy/ Robbi powiedzieli K.

No, o 11:15 to raczej do Mittagspause smile Wiesz tu wszyscy tacy pilni.

Pozdr.
            ro-bert

• karelia studencina 13.03.02, 17:49
              a nasz studncina chudziutki znowu sie relaksuje przed compem,postuka, pozniej
              pospi , pozniej bedzie cala noc siedziec i trzymac warte. jak rodzina moze
              tolerowac takiego nocnego Marka/Adasia?
              • Gość: student Re: studencina IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.03.02, 17:54
                ja dzis bardzo zly dzien mam... od rana boli glowa... pozniej jechalem 30 km do
                BB zalatwic pewne sprawy na Uczelnii, miedzy innymi dac flache Panu prom.,
                zalatwic zaswiedczenia z Uczelnii i wrocilem do domu...

P.S. czy ktos zna jakis sposob, jak najszybciej zarobic 700 zl !!!! na juz???

grrrrrrrrrrrrrrrr wpadlem w problemy finansowe , grrrrrrrrrrrrrrrrr... moze
                wasza przedsiebiorczosc cos podpowie!!!

a tak w ogole to juz siedze i postanowilem zobaczyc z Malyszem, pozniej cos
                przekasze i troche dzis do zrobienia mam...

pozdrawiam z bolaca glowa i problemem w tej glowie...

student w stanie spoczynku
                • karelia Re: studencina 13.03.02, 18:06
                  Adas, jakis Ty nieoperatywny. Przeciez sie znasz troche na compach. Ludzie
                  kupuja - potrzebuja porady, kupia -potrzebuja porady , zepsuje sie -potrzebuja
                  porady. Dla Ciebie to takie male pivo ceskie, a dla ludzi, ktorzy sie nie
                  znaja pomoc. Oni sie uciesza Ty zarobisz. Jak bedzies zbrac humanitarne ceny,
                  bedziesz miec klientele. Ogloszenia w gazecie na slupach i juz rozkrecaj
                  biznis.
                  • Gość: student Re: studencina IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.03.02, 18:13
                    ojjjj Karelio Karelio.... nie raz bylem komus cos pomoc.. z reguly to sa osoby,
                    ktore znam i nie rzadko to przyjaciele... jak zatem moge powiedziec im, ze
                    teraz przyszedl czas na zaplate !!!!

Nigdy tego nie zrobilem za pieniadze i raczej nie jestem w stanie ... mysle o
                    znajomych... czas, ktory poswiecilem i checi , wierze, ze kiedys sie zwroca.. a
                    jesli nie to pies z tym...

ogloszenia !!! hmmmmmmmm ... to juz sie raczej wiarze z zalozeniem
                    jakiegos "biznesu" czyli podatki i itd...

pozdrawiam...

P.S. predzej wolalbym komus pokoj wymalowac smile
                    • karelia Re: studencina 13.03.02, 18:38
                      Student, Ty sie jednak musisz "oblatac/obetrzec" po zachodnim swiecie. coz w
                      tym zlego, ze ogloszenie???? U nas to normalne. Skad mama wiedziec, ze w
                      sasiedniej miejscowosci jest dobry szklarz. Ogloszenie przeczytalam , wycielam
                      zadzwonie , przyjada zrobia mi polki szklane w lazience i nie musze wzywac
                      kogos z drugiego konca miasta.
                      Hm, nawet jak ktos bylby przyjacielem to w takiej sprawie staralabym sie jakos
                      wynagrodzic. Chociaz drobne na pol litrawink, smaczny obiadek, moze plyta, no
                      cos , zebym sie nie czula glupio jak nastepnym razem bede wzywac i prosic o
                      pomoc. A jak obcy, to zawsze pare groszy. U nas te uslugi sa drogie. Czyta sie
                      ogloszenie , wzywa, placi
                      • Gość: Don Re: studencina IP: *.uc.nombres.ttd.es 13.03.02, 21:24

Student,ty nie daj sie nabrac na robote,ty lepiej nabierz kogos na pozyczke?
                        szybko i masz gwarantowanego "przyjaciela" bedzie ci zyczyl zdrowia i dobrego
                        biznesu ,bys byl w stanie oddac dlug.a jak nie oddasz ,to stracisz przyjaciela-
                        i mala strata,bo coz toza przyjaciel taki drobiazgowy. pozdraw
                        • karelia przyjaciel studenta 13.03.02, 21:33
                          Oj Don cos taki malo oblatany. Jak student pozyczy , to moze miec 2
                          przyjaciol, tego , ktory mu pozyczyl i dodatkowego - Afganca, a takiego nikomu
                          nie zycze hehehe
                          • Gość: student juz po problemie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.03.02, 23:06
                            w takich sytuacjach zawsze mozna jakos liczyc na pomoc najblizszych.. w moim
                            przypadku Mama + siostra...

pozdrawiam i zycze milych snow.

Adam
    • Gość: student 04:09 a.m. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.03.02, 04:15
      CLUB istnial, istnieje i bedzie istniec... kolejna interesujaca noc network smile
      Cos dzis CLUB cichy byl... zaledwie kilka watkow.. no ale jak to z KOBIETA,
      ktora miewa dobre i zle dni, tak i z CLUBem dzis bylo, no moze wczoraj byl zly
      dzien smile...

Karelica dzis do Polski przygnalo chlod z tej Twojej Szwecji - pytam za co ???
      Czy to grzech cieszyc sie juz wiosna ??? Cozesmy Ci zas uczynili, ze na nas te
      skandynawskie zimno spuszczasz ?????? smile

Karelio czy wiesz cos o liniach lotniczych SAS ??? Jaki tam komfort i w
      ogole... bo tym czyms bede lecial z Kopen(c)hagi do NYC... i wstepnie chcialbym
      czegos sie dowiedziec... moze akurat trafilem na znawce smile

no nic ide dalej kontemplowac z pewna osobka, ktora mam na linii face to facet
      on webcam smile ahhhhhhhh ta dzisiejsza technika i te cudenka... mowie Wam kupujta
      kamery internetowe i se bedziemy lica ogladac wzajemnie smile

hehehe

student smileAdas
    • Gość: student DZIEN DOBRY juz 5 rano i DOBRANOC(ide spac) :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.03.02, 05:04
      • Gość: ...... Re: DZIEN DOBRY juz 5 rano i DOBRANOC(ide spac) :) IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 14.03.02, 05:17
        napedzasz punkty ???na forum ?? masz cos z glowa !!!!
        • karelia boss i glowa 14.03.02, 08:18
          a mnie sie wydaje , ze tutaj kazdy ma cos z glowawink))) oczywiscie oprocz Dona
          i Prezesunia Baloo, bo ich glowy to hohoho radzieckie. No dodalabym jeszcze
          kilka osob .....Ale studencina na pewno ma cos z glowa, absolutnieeee. Jego
          glowa boli od nadmiaru mysli i wtedy dostaje takiej plasawicy , ze sam nie
          wie , co ma zrobic. Wtedy tula sie po roznych tematach wpada i wypada z KLUBU ,
          napedza i wypedza publike sam siedzac wygodnie przy compie, albo w pozycji
          pollezacej na kanapie z laptopem szleje sobie . Oczywiscie jedzac przy tym bez
          umiaru i popijajac drinki przez siebie mieszane. No powiedz sam, ze z jego
          glowa po czyms takim nie jest zupelnie OK wink))))))

Dobryyy dzionekkkk dzienna zmianosmile))))slonce, slonce, slonce KKKKKKKK
          • Gość: narval Do prezesa IP: *.abo.wanadoo.fr 14.03.02, 16:35
            No i Baloo, pogadalam z moja szwagierka (Szwajcarka), i fakt, ze obcokrajowcow
            lubia do roboty, ale z daleka od administracji. M.-Christine kilkanascie lat
            temu miala swoj start zyciowy ulatwiony w Szwajcarii z dwoch wzgledow.
            Primo, tesciu kochal swe dzieci, ale tylko w week-end'y; byla tam na pensji;
            Secundo, poznala swego przyszlego i juz niestety przeszlego-Szwajcara; slub i
            obywatelstwo automatycznie zostalo nadane;
            Fakt, ze administracja federalna jest niebywale upierdliwa, ponoc nawet karty
            pracy sa przyznawane w roznych klasyfikacjach czy kategoriach;
            Ponoc takie jest wlasnie podejscie do obcokrajowcow, najpierw trzyma sie ich
            jak "psy na smyczy", a kiedy juz niepotrzebny, pieczatka pozegnalna do
            paszportu;
            Ponoc i "mariage en blanc", nie jest juz praktykowany, gdyz zwiazek musi trwac
            ponad piec lat i nawet to nie daje uprawnienia do suisse nationalité;
            Takze i dla malzonki, permis de travail, to raczej znikoma mozliwosc;
            M. Christine sama omija z daleka administracje helvecka/tycka, gdyz sama jako
            swoj pracodawca (antiquaire), mowila, ze nieraz miala trudnosci z tym organem
            panstwowym;
            Ponoc, inna forma nabycia obywatelstwa jaka proponuja Szwajcarzy jest kupno
            obywatelstwa, tylko cena do uzgodnienia z zainteresowanymi;
            Takze rozumie te rozterki, o ktorych pisales w temacie z N-Z; 4lata, czas
            szybko leci i pozniej ta niewiadoma....
            Ze Ci Suisse upierdliwi slyszalam, ale, az do tego stopnia?!

• Gość: Baloo Re: Do narval IP: *.ne.ch 14.03.02, 17:12
              No .. nie jest tak tragicznie jak mowitwoja rozgoryczona szwagierka ...
              administracje maja nadzwyczaj sprawna i kompetentna Po prostu prawo jest takie,
              i niezaleznie od tego , czy jest ono zyczliwe czy niezyczliwe dla
              obcokrajowcow, ta administracja wykonuje swoje obowiazki ...
              A prawo, coz ... wyobrazasz sobie, co by sie dzialo, gdyby ten kraik przyjal
              wszystkich chetnych ? rychlo przetalby byc Szwajcaria a stalby sie ... czy ja
              wiem czym .. czyms nieprzyjemnym w kazdym razie . Poza tym ja naprawde uwazam,
              ze takie podejscie jest uczciwsze niz niemieckie czy zwlaszcza francuskie,
              pelne hipokryzji, gdzie gdy potrzeba to przyjmuje sie kazdego szmatlawca
              obiecujac mu gruszki na wierzbie, a potem z pogorszeniem koniunktury siedzi ta
              zgraja na zasilkach (podobnie zreszta jak franole), narzeka na kraj, ktory ich
              przyjal) i powoduje gwaltowny wzrost nastrojow rasistowskich czy
              nacjonalistycznych , o przestepczosci nie wspominajac ... A tu ci mowia
              brutalnie, ze potrzebuja cie do takiej a takiej roboty, po ktorej zakonczeniu
              bedzie koniec kontraktu ... z tym, ze jesli przesiedziz do 5 lat (10 w
              przypadku Europy wschodniej i Trzeciego swiata) na tym samym pozwoleniu, to
              dostajesz pozwolenie typu C (taki "green card") i juz masz prawa wszystkie
              oprocz glosowania i paszportu ... Z kupowaniem jest tak, ze zaleznie od
              kantonu ceny sa rozne, ale oplata nie zwalnia absolutnie z wymogu spedzenia
              kilku lat w tym samym kantonie ... W ten sposob a. delon zostal najlawniejszym
              autorem szwajcarskim, ale on juz od dawna mieszka w Genewie ...

Pozdrowienia

Baloo

PS : a poczucie niestabilnosci , zwiazane z corocznym wymogiem odnawiania prawa
              pracy i pobytu, to juz zupelnie inna sprawa ...
              • Gość: narval Do prezesa IP: *.abo.wanadoo.fr 14.03.02, 18:37
                No! Bardzo trzezwe podejscie do sprawy! Prawda! Lepiej jak mowia jak sie ma
                sprawa, a nie promesy i ta cala papranina papierkowa! Ale juz wiesz z
                pewnoscia, ze Fr. uwielbiaja papiery, zaswiadczenia, pieczatki, kwitki;
                ostatnio bylam zmuszona przejsc przez ten kogiel-mogiel, zeby dzieciak mogl
                pojechac na tzw. classe de découverte, nad Atlantyk; mialam tyle swistkow, ze
                z abstrakcyjna inicjatywa wytapetowalabym pokoj.
                A fakt, ze Delon ze swa Holenderka, Anuszka, Fabien-Alain tam wyemigrowal! Nie
                wiem jak sie ma sprawa z Isabelle Adjani; moja faworyta wsrod fr.aktorek,
                pisales kiedys o nocy sw.Bartlomieja, cudownie zagrala "Reine Margaux";
                pokazano jak tych hugenotow wyrznieto ilu sie dalo! a sama Adjani, w tym
                filmie, hmmm!,wracajac do niej byl moment, ze byla zainteresowana
                konfederacja, no a Prost, chyba tez tam sie zaszyl!
                Czyzby tam podatki bylby mniejsze, czy jakis inny "douceur de vivre" panuje na
                tych gorzystych obszarach z morzem Léman'ckim?
                No, a tych z show-biznesu ze Szwajcarii panoszy sie na tutejszym rynku/
                Vincent Perez,Stéphane Eichter, Patrik Juvet (Ou sont les femmes, I love
                America); przyjemnie posluchac tego discosmile)
                • karelia Delon 14.03.02, 19:00
                  cos napisalam, ale nie wyslalo , wiec jeszcze raz:
                  Delon,nudnym Szwajcarem???? NO nieeee ten frncuski Francuz zostal Szwajcarem??
                  Czego sie nie robi dla pieniedzy, zeby tak sie sprzedac, i komu to
                  przeszkadzalo??? A ja go takkk.....oczywiscie jak byl mlodszy.

Narvalova, widzialam ten film. Pamietasz scene slubu na poczatku? w jaki
                  sposob Margot sie "zgodzila " na meza? heheeh ale fajny trick.Swietna
                  scenografia. Ale zulawski sie wypowiadal, ze Adjani zaczela troche , heheh,
                  dziwaczyc . No cos tam sie jej w gklowie pokrecilo, jakas mania wielkosci czy
                  tez inne omamy...smile)
                  • Gość: narval Re: Delon....i te inne! IP: *.abo.wanadoo.fr 14.03.02, 21:59
                    Ach, Karelka, widzialam! W leb od brata dostala(chyba tego, ktory pozniej na
                    krola Polski zostal wybrany-H.Walezego i "TAK" wydusila;
                    Ale przyznaje Ci calkowita racje w pisowni!! Margot, a nie Margaux//choc
                    czytanie to samo, bo obydwa istnieja! A wracajac do Margot Walezy (Adas, nie
                    mylic z Walesa, bo juz wogole co innegosmile)))to w tym filmie tego mlodego
                    hugenota, ktorego ona ratuje gra Vincent Perez, tysh szwojcor!smile
                    Ale best film z Adjani (wg. mnie) to "Zabojcze lato", (L'été meurtrier); jesli
                    macie mozliwosc obejrzenia: POLECAM!!!! No tam, ona przeszla sama siebie!
                    A jeszcze jak uslyszalam piosenke Montand/ Trois petites notes de
                    musique;Rewelacja!!
                    No, a Zulawski porzucony przez Zoske Marceau! Ona w ciazy! W czerwcu ma rodzic
                    braciszka dla malego Vincent(7lat); ale tatus, tym razem amerykanski amigos;
                    A dzisiaj, za 20min ide ogladac "Dziecko Rozemary"Polanskiego; Juz kupe lat
                    jak nie widzialam tego filmu; A Romka bedzie mozna ogladac w nowym filmie Wajdy
                    "Zemsta", tylko nie wiem czy juz na ekranach, czy jeszcze w montazu!
                    No, ide obejrzec tego stworka co Mia Farrow(byla W. Allena) urodzi na
                    Manhattanie!
                    Troche strachu sobie narobiesmile)

• Gość: Don Re: Delon....i te inne! Banderasy ! IP: *.uc.nombres.ttd.es 14.03.02, 22:49

a jeszcze poprosze o troche plotek innych aktorach i mam z glowy
                      czytanie"kolorowej "prasy.banderas ostatnio jadal w tej knajpie ,ktora kupuje
                      srodki do czyszczenia patelni u tego samego hurtownika co ja !!!
                      • Gość: narval Banderas.....a w kogo towarzystwie jadl???? IP: *.abo.wanadoo.fr 15.03.02, 08:19
                        Don, mow mi tu czy jadl ze swa luba Melania Griffith?! Czy jakas inna Penelopa
                        Cruz? Ponoc Melanii skora tak nadciagnieta, ze w kazdej chwili szwy moga
                        puscic!smile))
                        • karelia Re: Banderas.....a w kogo towarzystwie jadl???? 15.03.02, 08:29
                          Don opowiedz wiecej, OOOO Antonio, on taki cuuudnyyy. A moze bedzie pil w
                          TWOJEJ knajpie??? KIEDY?????????? Zamowie bilet, zamowie sasiedni stolek
                          barowy, moge mu nawet postawic cos ,jak dasz rabat.wink)))Don, najnowsze wiad O
                          BANDERASIE , PLEASEEEEE,;-.)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
                      • karelia Re: Delon....i te inne! Banderasy !hehehe 15.03.02, 08:26
                        oj Przewodniczacy, znowu sie czepiacie. a czyz kobiety nie moga miec troche
                        oddechu i pogadac , poplotkowac o sasiadce sasiedzie( skad oni maja tyle
                        pieniedzy???? kradna???) , krolowa miala nowy kostium, nic nierobia , pasozyty
                        a jak zyja , skandal.....etc ple ple ple
                        Juz Co mowilam, odczep sie od Karin, i odczep sie od Antonia!!!! On taki
                        cudnyyyy.
                        Narvalova , widzialas "Evite"? -film? najlepszy byl jak kapal sie w fontannie ,
                        hehehe Don wink))I co on widzi w tej Melani, straszny babsztyl, a jak pokrojona,
                        ponaciagana, stara pijaczka i narkomanka, eeee to sie jeszcze rozleci wink)))))
                        A teraz moze o wplywie kursu jena ma pesos, cos powazniejszego, w ten piatkowy
                        poranek. A moze Don wie kto wygra przyszle wybory na Fidji? I jaki to bedzie
                        mialo wplyw na przebieg krzywej inflacji w Szwecji. Ogromnie jestem ciekawasmile
                        Don na slonce, szybciutko, poprawic humor, troche cukru do krwi wprowadz, zaraz
                        bedzie lepiejsmile)))))

Jak masz okazje poogladaj stare filmy Chabrola, styl, klasa, . Takie thirllery
                        z elegancja.
                        K.
    • karelia Re: Zebranie Klubu (3) 15.03.02, 11:08