Dodaj do ulubionych

Żenada, żenada, żenada

09.07.16, 22:34
No to jak mi się tak fajnie udało rozkręcić jeden polityczny wątek, to jeszcze podzielę się z wami informacją, ze obejrzałam sobie ostatnio Wiadomości i jestem pod wrażeniem. Nie wierzyłam, że można zrobić dokładną kopię dziennika telewizyjnego z PRL. Okazuje się, że można sad
I podobno na stacjach benzynowych, które należą do skarbu państwa, Gazetę Wyborczą kupuje się spod lady, ale to już nie wiem, czy prawda, czy plotka tylko.
Ale powiem wam, że śmiechy śmiechami, a Wiadomości mną wstrząsnęły.
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Żenada, żenada, żenada 09.07.16, 22:36
      O co chodzi, bo chwilowo nie mam telewizora?
      • 21mada Re: Żenada, żenada, żenada 09.07.16, 22:42
        big_grin Jak ty wytrzymasz do poniedzialku? Tye wydarzen swiatowej wagi cie ominie!

wiadomosci.tvp.pl/
        • taki-sobie-nick Re: Żenada, żenada, żenada 09.07.16, 22:49
          21mada napisał(a):

> big_grin Jak ty wytrzymasz do poniedzialku? Tye wydarzen swiatowej wagi cie ominie!

Nie zapominaj o meczu, moja droga. tongue_out
          • 21mada Re: Żenada, żenada, żenada 09.07.16, 22:55
            sport.tvp.pl/
            • taki-sobie-nick Re: Żenada, żenada, żenada 10.07.16, 00:25
              21mada napisał(a):

> sport.tvp.pl/

A idź się wypchaj. tongue_out

To nie to samo, co wspólne oglądanie TV.
      • a.va Re: Żenada, żenada, żenada 09.07.16, 22:44
        Jedna wielka propaganda. Jak za starych niedobrych czasów.
      • mynia_pynia Re: Żenada, żenada, żenada 09.07.16, 22:48
        O to, że pokazują coś co się zdarzyło interpretując zawsze na korzyść PiS. Np info o TK przedstawiają jako sukces, że zostało klepnięte i że jeszcze dostaliśmy gratulacje. I tak ze wszystkim, chwalą się nie swoimi sukcesami, pokazują tylko pronujace pis kadry. To tak jakbyś oglądała wiadomości w korei północnej. Fajnie zrobić sobie maraton i oglądnąć Fakty na TVN, Wydarzenia na Polsacie i Wiadomości na TVP ;]
    • shell.erka Re: Żenada, żenada, żenada 09.07.16, 22:37
      mnie najbardziej zastanawia, jak ten prezenter może sobie codziennie spojrzeć w twarz np. przy goleniu?
      oraz jak na niego może patrzeć jego rodzina...

ku...stwo to nie zawód. to charakter, co "dobra zmiana" potwierdza ostatnio na każdym kroku sad
      • beataj1 Re: Żenada, żenada, żenada 09.07.16, 22:42
        Jak tak dalej pójdzie to członkowie dalszej rodziny dudow zaczną zmieniać nazwisko na wersję z P bo to jednak mniejszy wstyd.
      • nathasha Re: Żenada, żenada, żenada 09.07.16, 23:00
        no on jest na pewno zadowolony, ewentualnie traktuje to jak kazda inna robote gdzie liczy sie kasa, a tu pewnie kasa nie mala. plus licza ze sie utrzymaja wiecej niz 4 lata, to naprawde mozna na emeryture zarobic
    • kub-ma Re: Żenada, żenada, żenada 10.07.16, 00:17
      Wiadomości to nawet moje prywatne dziecko nie może już oglądać już od dłuższego czasu (gimnazjalista). Najbardziej przeraża mnie, że jak ktoś im podpadnie to rozkładają jego życiorys na czynniki pierwsze i podają tylko te "złe" fakty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka