meps3 15.01.06, 16:44 Witam. Intryguje mnie częsty temat typu ''co pod maską ''lub ''czym zdajecie'' Czy może mi ktoś odpowiedziec o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w357 Re: Co pod maską? 15.01.06, 16:50 Jak to o co ? O kolor maski, wycieraczek, zapach płynu do spryskiwaczy itp.itd. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Co pod maską? 15.01.06, 17:27 meps3 napisał: > a serio! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ustawa o Egzaminowaniu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Co pod maską? IP: *.chello.pl 15.01.06, 17:41 witam na pytanie Co pod maska to chodzi o to aby pokazac jak sie sprawdza wszelkie plyny np. poziom oleju w silniku , plyny chlodzace. a na pytanie Czym zdajecie to chodzi o samochod np>Opel Corse czy Fiat punto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Co pod maską? 15.01.06, 17:48 Gość portalu: marcin napisał(a): a na pytanie Czym > zdajecie to chodzi o samochod np>Opel Corse czy Fiat punto ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Ciekawość . 2. Każdy z samochodów ma "zbiorniczki" w ździebełko innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
meps3 Re: Co pod maską? 15.01.06, 18:28 Dzięki ,teraz już rozumiem ,czyli osoba egzaminowana musi umieć wskazać te elementy.Chm, no tak , rozumiem,że zbiorniczek spryskiwacza - bo bezpieczeństwo- ale poziom oleju.?to już chyba lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
agatajulia82 Re: Co pod maską? 17.01.06, 15:16 a poziom oleju to chyba tez bezpieczenstwo, nie?? a mam pytanie, czemy wy zdajecie corsalub puntem? u nas (wroclaw) zdaje sie na puncie lub pandzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Co pod maską? IP: *.chello.pl 17.01.06, 19:16 to zalezy od osrodka egzaminacyjnego. zalezy jakie samochody maja :) Odpowiedz Link Zgłoś