taki-sobie-nick 11.09.16, 00:18 występuje bohaterka o bardzo krótkich włosach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Czy w którymś serialu 11.09.16, 00:34 Penny w dalszych seriach Teorii Wielkiego Podrywu. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy w którymś serialu 11.09.16, 00:39 mika_p napisała: > Penny w dalszych seriach Teorii Wielkiego Podrywu. > > A co? > Ciekawa jestem ze względów kulturoznawczych. Wiesz, "odsetek bohaterek z krótkimi włosami a wizerunek kobiety w serialach". Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Czy w którymś serialu 11.09.16, 01:09 Matka Boska, Rodzinka.pl Krystyna Lubicz, Klan Anka Kwiatkowska, Rodzina zastępcza Jadzia, Rodzina zastępcza Odpowiedz Link Zgłoś
ult.ramaryna Re: Czy w którymś serialu 12.09.16, 20:12 żona Prezydenta w House of Cards żona ryżego w Homeland pani burmistrz w Fortitude Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Czy w którymś serialu 11.09.16, 00:53 A glowna musi byc? Bo w Orange jest ich kilka, "Vera" ma niezbyt dlugie (ale nie jezyk), w ktoryms z policyjnych byla ciemnoskora aktorka o bardzo krotkich wlosach (ale to wiem z migawek, wiec nie powiem ktory). Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy w którymś serialu 11.09.16, 00:57 jak_matrioszka napisała: > A glowna musi byc? Bo w Orange jest ich kilka, "Vera" ma niezbyt dlugie (ale ni > e jezyk), w ktoryms z policyjnych byla ciemnoskora aktorka o bardzo krotkich wl > osach (ale to wiem z migawek, wiec nie powiem ktory). Nie, nie musi. To wszystko zagraniczne seriale? Jakiej produkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Czy w którymś serialu 11.09.16, 01:15 Orange jest z Netflixa a ten policyjny to jakies Miami albo New York, wiec oba amerykanskie. Vera jest produkcji brytyjskiej. Nie mam dostepu do polskich seriali, wiec nie pomoge bo sie w nich gubie za bardzo. W takim komediowym o rodzinie z 2 chlopcow matka ma krotkie wlosy chyba? I o ile dobrze pamietam, to w Klanie glowa rodziny miala niezbyt dlugie, i chyba jakas krotkowlosa sie w szpitalu znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy w którymś serialu 12.09.16, 19:47 dobrze pamietam, to w Kla > nie glowa rodziny miala niezbyt dlugie, i chyba jakas krotkowlosa sie w szpital > u znajdzie. BARDZO krótkie to są np. takie Odpowiedz Link Zgłoś
aya-breya Re: Czy w którymś serialu 11.09.16, 02:17 Samusionek, Holtz, Kulesza - grały w serialach mając krótkie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: Czy w którymś serialu 11.09.16, 08:01 Stranger things: (el) OItNB: res, pouaey, Gina, House of cards: Claire Grace and Frankie: Grace Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Czy w którymś serialu 11.09.16, 08:27 W "Chasing life , ale tam jest kontekst choroby nowotworowej. Odpowiedz Link Zgłoś
31stopniwcieniu Re: Czy w którymś serialu 12.09.16, 20:02 Seks w wielkim mieście - Miranda Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Napisałam "BARDZO krótkie" 12.09.16, 20:51 Różnica iście kolosalna... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Napisałam "BARDZO krótkie" 12.09.16, 20:58 tak_to_nowy_nick napisał(a): > Różnica iście kolosalna... Mnie wyszło to i stąd komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
31stopniwcieniu Re: Napisałam "BARDZO krótkie" 12.09.16, 21:07 Nie no, serial miał 6 sezonów i bohaterki miewały różne fryzury. Długość do brody to chyba najdłuższa, jaką miała Miranda, ale miewała też bardzo krótkie włosy, zwłaszcza na początku serialu - włosy do brody to ostatni sezon lub dwa ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Napisałam "BARDZO krótkie" 12.09.16, 21:11 31stopniwcieniu napisała: > Nie no, serial miał 6 sezonów i bohaterki miewały różne fryzury. Chodziło mi właśnie o takie bardzo krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
31stopniwcieniu Re: Napisałam "BARDZO krótkie" 12.09.16, 21:13 To jest zdjęcie z któregoś z pierwszych dwóch sezonów: images.closerweekly.com/uploads/images/file/31717/sex-and-the-city-cast.jpg?fit=crop&w=720 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Napisałam "BARDZO krótkie" 12.09.16, 21:15 31stopniwcieniu napisała: > To jest zdjęcie z któregoś z pierwszych dwóch sezonów: O! To je ono! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Czy w którymś serialu 12.09.16, 21:01 "stranger things" - wygolona prawie na zero jednak nie wiem, czy dziewczynka to tez boihaterka? Odpowiedz Link Zgłoś
sea.sea Re: Czy w którymś serialu 12.09.16, 21:39 W Star Trek DS9 Kira Nerys ma przez większość czasu krótkie, jest jedną z głownych bohaterek. W ostatnim sezonie DS9 Ezri Dax, T'Pol w Enterprise, Tasha Yar w The Next Generation. Maggie w Przystanku Alaska. Odpowiedz Link Zgłoś