lauren6 21.09.16, 16:22 Co sądzicie o tej torebce? Ekologiczna, ręcznie robiona przez artystkę. Jedyna w swoim rodzaju. Żadne zwierze nie ucierpiało przy jej robieniu. Kit czy hit? Pani miała dobry pomysł czy raczej wysłałybyście ją do psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokitty Re: kocia torebka 21.09.16, 16:25 Nieraz myślę, że doszłam już do końca i dna internetu, ale linki takie jak ten przekonują mnie, że jeszcze wszystko przede mną . I ta głowa... Matko, będzie mi się to śniło! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: kocia torebka 21.09.16, 16:29 To nie koniec internetu. To jest sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
kokoryczko Re: kocia torebka 21.09.16, 16:48 jedni muszle zbierają, inni łapią motyle/ chrząszcze w gabloty. Czemu zaraz przypadek do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoryczko Re: kocia torebka 21.09.16, 16:47 Taka torebka to na jakaś naprawdę ekstrawagancką imprezę. Szkoda, że tak banalnie wykończona, ten pasek jest kiczowaty. A że z kociej padlinki to trudno. W końcu nie zabiła tego kota. Może lepsza by była mufka? Odpowiedz Link Zgłoś
kokoryczko Re: kocia torebka 21.09.16, 17:33 powiedzmy.. a może w ogole bez tej głowy, może same uszy? Odpowiedz Link Zgłoś