shell.erka 07.12.16, 23:27 Jest u mnie drugi, po Nawałce, jeśli chodzi o polskich facetów do umówienia się na kolację. Mam do obejrzenia gilmore girls, a siedzę i lampkę się w niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shell.erka Re: Antoni Pikul 07.12.16, 23:29 Lampię. Tyle, że ostatnio mam "branie" u młodocianych "pracowników fizycznych" mówiąc oględnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ult.ramaryna Re: Antoni Pikul 07.12.16, 23:31 Powiem jedno, facet ma jaja. Takie mamy czasy że trzeba mieć odwagę żeby mówić prawdę, mogę się założyć że już knują i szukają mu dziadka w Wermachcie Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 Re: Antoni Pikul 08.12.16, 07:01 Człowiek rzadkiej klasy, na mnie też zrobił wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: Antoni Pikul 08.12.16, 08:32 fajny facet brawo za odwagę, mam nadzieję, że się go czepiać nie będą, bo nie dość, że obala bajki piotrowicza, to jeszcze robi to w TVN Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Antoni Pikul 08.12.16, 09:05 Też jestem pełna podziwu dla człowieka, oszczędnie mówił, mało, ale co trzeba powiedział i ma charakter, odwagę i wspomniane juz jaja Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotanagazecie12 Re: Antoni Pikul 08.12.16, 09:04 w tym zamęcie informacyjno -politycznym taki skromny a niezłomny - i to jest osobowość, a nie jakieś obślizgłe, gładkie twarze, z ustami pełnymi frazesów Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Antoni Pikul 08.12.16, 10:10 I zakochałam się w jego oczach. Nie kpię. Autentycznie mnie zauroczył. Aż go na fb próbowałam znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś