konwalka 05.02.17, 22:28 mego specjalnie wuala- Fafuszka na jajołach fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/4042864,2,2,Fafunia-raz.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathasha Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 22:35 Godny dziadek! I babcia, za udostepnienie. Mala czuprynka, nawet jej oczu nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 22:37 hahahah, dziadek sie troche marszczy kiedy slyszy, ze jest dziadek Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 22:40 Haha, no to nie-przyzwoitek, mial byc przyzwoitek a sie nie spisal Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 22:39 Czemu ten ptak ma tupecik na glowie?? Ale cudaki Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 22:41 ona tak ma, bo to glosterka Feluś jest, ze tak powiem, normalny Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 22:43 No wlasnie, tupecik prima sort! Przedwczoraj leciala "Superprodukcja" i stary Machulski mial tam taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 22:40 Sfotografowana pod góry wygląda jak w tupeciku 😁 świetna jest Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 22:42 dziewczyny mówią, ze woźna i że nie goli nóg Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 23:10 A woźna z nieogolonymi nogami nie może być super? "Każda potwora..." no i "byleby się kochali". U was oba te warunki spełnione . Moje pierwsze skojarzenie to też tupecik... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: dla dziewcząt od męża 05.02.17, 22:49 A jak one naprawdę będą wyglądać jak małe Trumpki, to nazwiesz jednego Donald? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: dla dziewcząt od męża 06.02.17, 00:06 Wiedziałam po tytule, że pokaże ptaszka ! Fafunia jest bardzo profesjonalna w tym swoim gniazdowaniu. Rozczulił mnie kawałek dzioba, wystający spod peruczki. Przepiękne zdjęcie. Ciekawe o czym ona myśli, jak tak siedzi i siedzi. Zajęcie wydaje się trochę niewygodne, dzielna samiczka ! Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: dla dziewcząt od męża 06.02.17, 00:39 Mam nadzieje ze nie mysli zle o Felusiu moze zastanawia sie nad imionami albo co to za cholerny instynkt ja pcha na te dziwne okragle ksztalty, w koncu jeszcze nigdy nie wysiadywala, tzn tak sadze Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: dla dziewcząt od męża 06.02.17, 00:52 Fryzurki zazdroszcze Pisklaczki w polowie lutego to oznaka bliskiej wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: dla dziewcząt od męża 06.02.17, 00:56 Ooo jak super wielkie dzięki dla Twojego męża, Konwalko I fryz na pierwszym planie; lubię to Niechaj się spokojnie wysiadują. I odliczam dnia do czternastego PS. i wołam chłopa, niech też zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Konwalko, na kanarki.pl podają, że glosterki 06.02.17, 01:00 są zdolne wyprowadzić w ciągu roku nawet cztery lęgi tak więc ten teges... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: dla dziewcząt od męża 06.02.17, 07:42 Ha! A ja durnowata myślałam, że to bedzie wątek o wybieraniu prezentów i omijałam wczoraj! Cudo zdjęcie! I ta grzywka...! Pytanie mam: czy skoro ptaszki się juz wysiadują a niebawe wyklują to już mamy wiosnę...? Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: dla dziewcząt od męża 06.02.17, 08:21 Moja droga, przy takim zarze emocji to lato niemal Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: dla dziewcząt od męża 06.02.17, 15:25 Ha! A ja durnowata myślałam, że to bedzie wątek o wybieraniu prezentów W sumie nikt jeszcze nie podniósł tego tematu, ale baby shower to by jej można było zrobić, nie? W końcu na Wyspach pani wysiaduje, trza się do lokalnych zwyczajów stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: dla dziewcząt od męża 06.02.17, 10:04 Niesamowita jest jeśli jakieś pisklę odziedziczy po mamie fryzurę, to koniecznie nazwijcie je Czerepach Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: dla dziewcząt od męża 06.02.17, 12:43 cudne !!! podziękuj dziadkowi, że podzielił się z nami fotką Odpowiedz Link Zgłoś