elle-hivernale 12.02.17, 20:15 Nigdy nie wiem czy wcześniej nie było, ale na ematce grasuje podwójny agent braciasamcy.pl/index.php?/topic/5490-panie-z-forum-wyborczej-o-naszym-forum/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thea19 Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 20:25 byl i wcale sie nie ukrywal tylko wylewal woje mundrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 20:54 ten wyciagnal stary watasek, pewnie stamtad go przywialo Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 21:06 E... coś mi nie wygląda, za mało alfa, tylko smętne prucie. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 21:22 a tam jest jakis alfa? same nadmuchane baloniki, co inaczej niz swinia o kobiecie sie nie wyraza. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 21:39 Starają się tak brzmieć, a ten taki jakby zrezygnowany, jakby nie miał tak inspirującego pack leadera jak pozostali Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 20:30 z ich postów wynika że to wielbiciele imć Kukiza... Odpowiedz Link Zgłoś
migona Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 20:37 na ematce grasuje podwójny agent - ciekawe czy ma bidet i kosz w łazience... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 20:53 Pierdoła, a nie agent. Dobry agent wiedziałby, że emama nie jest forum Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 21:09 osobiście polecane przez naszego dobrego duszka forum Sławomira Byłżeby to ten sam nieśmieszny sławuś, który czasem się tu produkuje? Pierdoła też pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 21:16 Sławuś ma jakiś nick? Bo nie kojarzę po imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 21:36 Coś tam było ze sławkiem w nicku, potem zmieniał, ale zawsze niemiłosiernie truł i wydawało mu się, że jest głęboko sarkastycznym spryciulkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 21:39 Wow Wiedziałam, że się to stanie ;P Dziewczęta pierś do przodu i uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 22:08 O bogini, nawet mam powód do uśmiechu - cytują mnie, czyli kogoś trafiłam w czuły punkt :-p Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 22:14 Pomyślałam sobie "co za biedne pic*ki", ale zaraz zreflektowałam się, że to obelga dla tego szlachetnego organu. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 22:20 Zwróćcie uwagę, że zarówno na Wizażu i forum gazety bardzo duży ból dupy mają o to, że się wspieramy i wzajemnie pomagamy. To jest prymarny strach przed solidarnością jąder i biorącą się z tego oczywistą utratą ich przywilejów i profitów. Skończy się pierdzenie w stołek i trzeba będzie zacząć solidnie zapie...ć - jako ogół. Panie mogą siebie nawzajem opluwać i drzeć koty w sprawach personalnych, ale w kwestiach ich przetrwania są fanatycznie wręcz solidarne. Dlatego jest taki kwik. Pora się przyzwyczajać, bo będzie jeszcze ostrzej. No. Jest kwik. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 22:22 Powyższy cytat z wątku, w którym samcy zwierają szeregi w obronie przed wizażankami braciasamcy.pl/index.php?/topic/5494-piszo-o-nas-na-wiza%C5%BCu-d-i-nie-tylko/ Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Samczy kontrwywiad 13.02.17, 07:56 W czerwcu mieli robić pozytywny trolling na forum netkobiety. W międzyczasie wyszło, że obgadujemy ich również na ematce, ale pozytywny trolling niestety do nas nie dotarł. Widać netkobiety musiały zaorać braci samców, skoro odechciało im się pozytywnego trollingu Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Samczy kontrwywiad 12.02.17, 22:27 Jest tez delikatna pochwała ematkowego sarkazmu i ironii: "Podchodząc do tego z dystansem można się nieźle uśmiać czytając te komenty naszych złotych myśli. Teksty i argumenty oczywiście klasyka klasyk gatunku :lol:" Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Samczy kontrwywiad 13.02.17, 06:56 Jakiegoś zmasowanego desantu nie widzę ale trzeba być czujnym. Dziewczęta, pierś do przodu i uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Samczy kontrwywiad 13.02.17, 07:11 Yy teraz otworzyłam i doczytałam, że to mój wątek i cytaty z moich wypowiedzi. Ups. Odpowiedz Link Zgłoś