Dodaj do ulubionych

reklamacja bluzki

05.03.17, 15:27
Myślicie, że mogę zareklamować bluzkę, która skurczyła się po praniu? Pranie ręczne, temperatura nie była wysoka.
Promod strasznie na psy schodzi. Robią się szmaty po jednym praniu. Kiedys mieli o wiele większą jakość!
Obserwuj wątek
    • suchawloszkana3 Re: reklamacja bluzki 05.03.17, 15:32
      Nie. Promod lubuje sie w wiskozie poprostu...
      • verdana Re: reklamacja bluzki 05.03.17, 15:37
        Odkąd pamiętam, Promod miał fatalne rzeczy. Po trzeciej, która rozeszła się w rękach przestałam tam wchodzić.
      • triismegistos Re: reklamacja bluzki 08.03.17, 17:10
        Kurvzę, ja też się lubuję w wiskozie ale jakoś mi się ciuchy nie kurczą.
        • suchawloszkana3 Re: reklamacja bluzki 08.03.17, 17:13
          Bo ich nie wirujesz?
          Ja tam z wiskozy rzeczy lubie, ale wiem ze musze sie z nimi obchodzic jak z jajcem.
          • triismegistos Re: reklamacja bluzki 08.03.17, 17:20
            A, to fakt. Wszystko piorę w pralce, ale na delikatnych programach.
    • fil.lo Re: reklamacja bluzki 05.03.17, 16:29
      Jeśli jest z wiskozy, to znaczy, że materiał nie został zdekatyzowany przed szyciem - wiskoza może się trochę skurczyć w praniu, więc powinno się ją odpowiednio przygotować przed skrojeniem. Reklamuj, to ich wina.
    • mikams75 Re: reklamacja bluzki 05.03.17, 17:17
      ja bym probowala zareklamowac, daj znac czy uznali.
      • diablica_a Re: reklamacja bluzki 08.03.17, 20:54
        O kurcze też mi się wydaje że moja też się zmniejszyła po praniu ,a do tego jest z tak okropnego materiału uszyta ,strasznie się zaciąga ..( Promod)
        • diablica_a Re: reklamacja bluzki 08.03.17, 20:56
          tiny.pl/gf2ts
          Mam taką
    • ladnyusmiech Re: reklamacja bluzki 08.03.17, 21:10
      Kiedyś kupiłam rękawiczki. Miały dziurkę po klipsie. Na drugi dzień poszłam i od ręki mi wymieniły. Spróbuj.
    • ap.so Re: reklamacja bluzki 08.03.17, 21:40
      Promod miał fajne rzeczy jakieś 7-10 lat temu. I wzornictwo i jakość. Teraz wychodzę ze sklepu szybciej niż wchodzę. Bluzkę jak najbardziej zareklamuj. Moim zdaniem uznają. Moja siostra zareklamowała skurczoną bluzkę bodajże w żarze. Mogła wybrać taką samą, inny produkt bądź zwrot pieniędzy. Od ręki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka