tinywee 08.03.17, 07:48 Pytanie wyłącznie do zainteresowanych. Ja chyba i czarny, i czerwony. Jak solidarność, to solidarność, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorek3 Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 07:53 Chyba nie nadążam. Czerwone to z jakiej okazji? Dnia Kobiet tak po prostu? Ja na czarno w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 07:58 Też nie wiem, o co chodzi. A czarne sobie akurat naszykowałam (w ogóle często noszę). Uświadomcie mnie czym prędzej proszę, bo chciałabym wiedzieć, co komunikuję światu. A może powinnam jednak coś innego założyć? Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 08:04 Czarne jest kontynuacją z Marszu Parasolek i sprzeciwu przeciwko traktowaniu kobiet przedmiotowo np w kontekście zakazu aborcji. Czerwone nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 08:07 O, to tym chętniej założę to, co wybrałam na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 08:35 Czerwona to miala byc kartka dla rzadu, a stroj czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 08:42 Pewnie coś pomiędzy, aktualnie moja garderoba dzieli się na "jeszcze się mieszczę" i "już nie" Ale mentalnie będę na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
jatojagodnik Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 09:58 Czarne. Z mojej strony to wielkie poświęcenie - nie noszę tego koloru bo widać na nim psie kudły i muszę się długo czyścić zanim wyjdę do ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 20:42 Kochana, mam w użyciu równocześnie 4 rolki z ikei do odkłaczania. Dzisiaj sukienkę czarną odkłaczałam po praniu!!!! z prawej i lewej strony tuż przed prasowaniem, potem przed wyjściem z domu i zaraz po przyjściu do pracy ;P I tak o 20 lat idzie ocipieć - nie wiem co to dom bez kłaków. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 10:05 mam czerwony płaszcz i czarną sukienkę Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 10:11 Jestem chora, leżę w łóżku w różowej piżamie Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 10:15 Czerwone w USA. W Polsce Czarny Protest. Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 10:21 Czarno, ale dopiero na pikietę. Rano nie mogłam się dobudzić i ubrałam losowo, starałam się raczej na ciemno, wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Niebieskie 08.03.17, 19:42 Nie wiem, co oznacza czerwone, a w protestach udziału nie biorę, nawet odzieżowo. Nie, nie jestem za PiS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Niebieskie 08.03.17, 19:50 aguar napisała: > A jesteś kobietą? Owszem. Nie, to NIE ZNACZY, że mam obowiązek protestować razem z nimi. Nie zgadzam się zarówno z częścią ich postulatów, jak i niektórymi formami wyrażania tychże. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 19:50 Czarne, jak co dzień, w żałobie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 20:55 Andaba, jeśli wolno spytać. Czy Twoja teściowa zmarła? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 22:08 Nie. Zresztą poza wyjątkowymi wypadkami noszenie ciężkiej żałoby po teściach (oczywiście nie jest tu mowa o pogrzebie) uważam za hipokryzję. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 20:46 Czarne - od sznurówek po gumkę we włosach.. Ba, nawet za pazurami czarno bo pogoda zachęciła do grzebania w ziemi 😉... Na marszu też byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 20:52 Nie mam nic jednolicie czarnego Z obrazkie na froncie może być? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: to czarne czy czerwone nosicie dzisiaj? 08.03.17, 21:20 dziś na zielono Odpowiedz Link Zgłoś