Dodaj do ulubionych

Manifestacje w sobotę

17.03.17, 10:03
Antyrasistowskie:

Lublin, g. 15:00, Plac Łokietka
www.facebook.com/events/163022430882920/
Łódź, g. 12:00 na Pasażu Schillera
www.facebook.com/events/657512181099812/
Gdańsk, g. 19:00, Targ Węglowy 26
www.facebook.com/events/611073219092269/
Szczecin, g. 16:00, Plac Solidarności
www.facebook.com/events/1246419475427872/
Toruń, g. 12:00, Rynek Staromiejski przy pomniku Kopernika
www.facebook.com/events/395777930795651/
Słupsk, g. 16:00 przed Ratuszem
www.facebook.com/events/1295358410540620/
Warszawa, g 13:00, pod pomnikiem Kopernika:
www.facebook.com/events/1641525722819432/
Kraków g 15.00. na Rynku Głównym pod Pomnikiem Adama Mickiewicza.
www.facebook.com/events/1287585794662125
Oraz KOD w obronie sądów i samorządów:

Warszawa, 15:00 pod KPRM: www.kod-mazowsze.pl/mc-events/wolne-sady-wolne-samorzady/

Błyskotliwym komentatorom: 'hehe, ciekawe ile was będzie, znowu parę osób', 'a Kijowski...', niemcyuchodźcynaszalejoamediamilczo, randomowy pisowski mem, putintusksmolensk, z góry dziękuję za podbijanie wątku.
Obserwuj wątek
    • paszczakowna1 Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 10:22
      I jeszcze Wrocław, ale to opcja dla takich o mocniejszych nerwach: www.facebook.com/events/187956491702296/
    • asmarabis Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 12:07
      jaka jest różnica pomiędzy manifestacja przy pomniku Kopernika a taka pod pomnikiem Kopernika ?
      • paszczakowna1 Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 15:47
        Nie wiem, spytaj organizatorów. Może to regionalne różnice językowe.
    • lauren6 Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 16:04
      Może się mylę, ale wydaje mi się, że aktualnie są w tym kraju inne tematy, bardziej naglące niż rasizm, w sprawie których warto wyjść na ulicę.
      • paszczakowna1 Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 16:20
        Toteż masz: KOD w obronie sądów i samorządów:

Warszawa, 15:00 pod KPRM: www.kod-mazowsze.pl/mc-events/wolne-sady-wolne-samorzady/

(Nie pytaj, czemu KOD robi manifestację w dniu, w którym od dawna zapowiedziana jest antyrasistowska, bo nie wiem).

A co do rasizmu, nie zgadzam się, to wszystko część jednego pakietu. Zresztą manifestacje są na całym świecie, w ramach Światowego Dnia Walki z Rasizmem.
        • arwena_11 Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 18:57
          I kto przyjdzie bronić sądów? Sami sędziowie? Bo zwykli ludzie według sondaży coraz gorzej oceniają sądy. Według ostatniego sondażu CBOS 46% ocenia sądy źle. I ta liczba się powiększa.
          • tiszantul Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 21:52
            > I kto przyjdzie bronić sądów? Sami sędziowie? Bo zwykli ludzie według sondaży c
            > oraz gorzej oceniają sądy. Według ostatniego sondażu CBOS 46% ocenia sądy źle.
            > I ta liczba się powiększa.

paszczakówna zachowuje się jakby uważała, że ludzie nie mają pojęcia o realiach polskiego sądownictwa i uważają, że jest to ostoja sprawiedliwości. Czyli dalsze łowy na jelenia. Przyjdzie opozycja i inni oderwani od sami wiecie czego.
            Dziwne, że KOD nie protestuje w obronie tego sędziego, co kradł pendrajwy w markecie, przecież to ofiara politycznych prześladowań. Idealny kandydat na lidera opozycji.
          • gris_gris Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 22:56
            obsesje sie leczy!
            • arwena_11 Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 13:18
              Jak wyleczą sądownictwo to i obsesji nie będzie. A ty jesteś sędzią, że tak bronisz tej bandy łobuzów?
              • gris_gris Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 14:24
                Trzeba miec spora obsesje, zeby pisac w kolko o sedziach per lobuzy, itp. I nie, to nie jest normalne.
                • livia.kalina Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 14:48
                  to nie jest obsesja tylko wpływ pisowskiej propagandy. Władza sądownicza to w tej chwili jedyna ostoja wolności, wyjęta spod wpływów pis. Doprowadza ich to do szału, więc na każdy możliwy sposób starają się sędziów niszczyć, dyskredytować, poniżać.
                  • arwena_11 Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 16:26
                    Ja bym powiedziała, że wynik częstego kontaktu z sądami. Niestety każdy kto ma nieprzyjemność bywania w sądach - ma takie zdanie o ich pracy.
                    • gris_gris Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 18:05
                      nie, nie kazdy
                      • arwena_11 Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 18:09
                        Nie znam nikogo, a znam naprawdę wielu prawników, kto byłby zadowolony z pracy sądów i sędziów. I nie ma znaczenia czy wygrywasz sprawy czy przegrywasz. Znam też wiele osób, które walczą w sądach po kilkanaście lat z głupotą sędziów i biegłych. Na koniec okazuje się, że cały czas mieli racje - ale kilkanaście lat życia stracili. Potem tylko do Strasburga o odszkodowanie.
                        • gris_gris Re: Manifestacje w sobotę 19.03.17, 12:07
                          Oczywiscie, ze Ty znasz takich prawnikow, bo Tu, jak widac na forum, masz specyficzne srodowisko. Powtorze: to nie jest normalne, zeby obsesyjnie deprecjonowac cala grupe zawodowa. I jak pisze nizej mama303, zmiany pisowskie na pewno nie maja na celu poprawy niczego, wiec im predzej Ci luski spadna z oczu, tym lepiej dla Ciebie.
                    • mama303 Re: Manifestacje w sobotę 19.03.17, 09:38
                      arwena_11 napisała:

> Ja bym powiedziała, że wynik częstego kontaktu z sądami. Niestety każdy kto ma
                      > nieprzyjemność bywania w sądach - ma takie zdanie o ich pracy.

ale pis nie chce nic poprawiać, chce ich upolitycznić. Tak się zaczynają wszystkie dyktatury! Obudź się. Wojna domowa w Syrii zaczęła sie od przejęcia sądów.
                      • arwena_11 Re: Manifestacje w sobotę 19.03.17, 20:22
                        Szczerze? Mam gdzieś sędziów i ich stołki - oni nie odpowiadają za nic. Takie święte krowy. Wypuszczają bandytów ( jak ten co porwał tę dziewczynkę ostatnio, kolesia od okradania "na wnuczka" ). A o tym jak są upolitycznieni sędziowie to chyba wiadomo nie od dziś. Jak to było z tą prowokacją za rządów PO? Sędzia z Gdańska był taki dyspozycyjny?
          • natalia.nat Re: Manifestacje w sobotę 19.03.17, 12:41
            To, że sądy są źle oceniane nie znaczy, że mamy godzić się na to, aby były zależne od państwa. To są dwie różne rzeczy.
            Należy bronić niezależności sądów i trójpodziału władzy.
      • tiszantul Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 17:04
        > Może się mylę, ale wydaje mi się, że aktualnie są w tym kraju inne tematy, bard
        > ziej naglące niż rasizm, w sprawie których warto wyjść na ulicę.

Żeby to zauważyć, trzeba mieć jakiś kontakt z rzeczywistością. Paszczakównie chodzi o coś innego - o budowanie i utwierdzanie wizerunku Polski jako kraju rasistów.

Tymczasem.
        "Polska dla Żydów jest dziś jednym z najbezpieczniejszych krajów Europy - powiedział Jonny Daniels, szef Fundacji Holocaustu".
      • iwles Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 17:12

to kiedy wg ciebie nastąpi dobry czas na manifestację przeciwko rasizmowi ?

Bardzo podoba mi się kampania UEFA "No to Racism" i "Respect".
        • tiszantul Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 17:14
          > to kiedy wg ciebie nastąpi dobry czas na manifestację przeciwko rasizmowi ?

petycje se napiszcie. Antyrasistowską. Najlepiej z Niemcami, aktualnie liderami antyrasizmu.
          • iwles Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 17:16

nie ciebie pytałam
            • lauren6 Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 17:44
              A kiedy jest dobry czas na manifestacje w sprawie praw homoseksualistów? A w sprawie praw osób transseksualnych? A praw pracowniczych? Praw osób niepełnosprawnych?

Wszystko to są ważne kwestie, ale w dzisiejszych czasach nie najważniejsze. Organizowanie pierdyliona manifestacji na każdą okazję rozmywa zainteresowanie ludzi. Potem trolle się śmieją, że znów na manifestację antyrządową przyszło 100 osób. I mają rację. Nie każdy jest paszczą, która najwyraźniej nie ma życia prywatnego poza marszami i protestami.
              • kolpik124 Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 22:27
                w punkt

ludzie są w tygodniu zalatani i zagonieni, sobota to dzień na oddech, spędzenie czasu z rodziną, ugotowanie obiadu, ogarnięcie spraw, na które na codzień brak czasu, wycieczkę, spotkanie z rodzina itd...

poprotestować można, ale raz na jakiś czas i w naprawdę ważnej sprawie

cyborgi i wieczne działaczki bez prywatnego życia nie są w stanie tego zrozumieć.,..
              • paszczakowna1 Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 22:58
                Owszem, też uważam, że manifestacja powinny być duże,w całym kraju i przyszykowane z wyprzedzeniem. Nie mam jednak wpływu na KOD, nie mam wpływu na partię Razem (głównego organizatora manifestacji antyrasistowskich), a oni nie rozmawiają ze sobą.

>Nie każdy jest paszczą, która najwyraźniej nie ma życia prywatnego poza marszami i protestami.

Mam. Faktycznie, cierpi. Zawodowe też. No taka głupia jestem i próbuję coś robić, cóż poradzić.
                • lauren6 Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 07:56
                  > Mam. Faktycznie, cierpi. Zawodowe też. No taka głupia jestem i próbuję coś robić, cóż poradzić.

I to przychodzenie na manifestację, na którą przyjdzie 20 osób to jest "robienie czegoś"?
                  • kaz_nodzieja Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 08:32
                    Mamy równouprawnienie. Skoro Kijowski dla sprawy zaniedbał życie rodzinne i utrzymanie rodziny to ona też może.
                  • paszczakowna1 Re: Manifestacje w sobotę 19.03.17, 08:34
                    >I to przychodzenie na manifestację, na którą przyjdzie 20 osób to jest "robienie czegoś"?

Owszem, ZWŁASZCZA na taką, na którą przyjdzie 20 osób, bo wtedy twoja obecność się liczy. Nie jest specjalnie ważna liczebność, ważny jest adres. Robię też parę innych rzeczy, z których spowiadać sie nie zamierzam.

A co ty robisz?
                    • 1elka26 Re: Manifestacje w sobotę 19.03.17, 09:24
                      Manifestacje sa potrzebne. Czym więcej ich będzie , tym lepiej. Ludzie mogą zobaczyć, a przede wszystkim usłyszeć, uczestników tych manifestacji. Zastanawiam się czy został ogłoszony jakiś konkurs czy uczestnicy tak sami z siebie wykrzykują te wszystkie hasła? Poziom absurdu i oderwania od rzeczywistości przebija wszystkie kabarety.
                      Chociaż gdyby było to tylko śmieszne, ale te manify robia się coraz bardziej chamskie. Czym mniej uczestników tym większy obłęd w oczach.

https://www.img.f4a.eu/images/632054KOD12.jpg
                    • lauren6 Re: Manifestacje w sobotę 19.03.17, 12:42
                      > A co ty robisz?

Dla przykładu posiadam umiejętność dzielenia spraw na te ważniejsze i mniej ważne. Polecam.
        • kaz_nodzieja Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 19:06
          Ja bym poszła na manifestację antyislamską.
          Albo i antyrasistowską, ale taką w pełni antyrasistowską czyli przypominającą także o ofiarach zamachów terrorystycznych czy zatłuczonych kamieniami kobiet.
          Póki co demonstracje antyrasistowskie pokazują tylko jedną stronę medalu i dopóki nie pokażą i drugiej (prześladowanie tubylców przez muzułmanów, ataki terrorystyczne, zabójstwa "honorowe" młodych kobiet) ja na taką demonstrację nie pójdę cokolwiek by mnie spotkać miało.
          • lauren6 Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 08:02
            Póki co nie jesteśmy Niemcami i największy problem z islamistami w Polsce mają klienci Uber Eats, bo jest to firma, która namiętnie zatrudnia jako kierowców obcokrajowców, którzy nie znają ani polskiego języka, ani planu miasta.

Ja uważam, że rasizm czy problemy z muzułmanami to są w tej chwili tematy zastępcze w Polsce. Naszym realnym problemem jest mały człowieczek, który nie ogarnia małp w swoim cyrku. Rosyjski agent w MON. Idiota w MSZ. Rozwalanie polskich szkół i przyrody. Wyszłabym protestować przeciwko tym destrukcyjnym działaniom, a nie dlatego, że ktoś tam gdzieś nazwał Araba brudasem.
            • kaz_nodzieja Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 08:30
              Masz rację, ale jak już musi być demonstracja antyrasistowska niech pokaże ona OBYDWIE strony medalu. Ukrywając wstydliwie drugą stronę medalu (przemoc ze strony "uchodźców", roszczenia, zamachy) nie sprawimy, że rasizmu będzie mniej.
            • chyba.ze Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 09:00
              > Naszym realnym problemem jest mały człowieczek, który nie ogarni
              > a małp w swoim cyrku. Rosyjski agent w MON. Idiota w MSZ.

Poniżanie, obrażanie i zero merytorycznych faktów- na czymś takim chcesz budować markę? Zdobywać potencjalnych sojuszników? Duży błąd.
      • kaz_nodzieja Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 19:10
        lauren6 napisała:

> Może się mylę, ale wydaje mi się, że aktualnie są w tym kraju inne tematy, bard
        > ziej naglące niż rasizm, w sprawie których warto wyjść na ulicę.

Dla fanów sojowej latte Polak jest największym rasistą Europy.
        Do wyrzygu (za przeproszeniem) będą upajać się jakimś pojedynczym pobiciem obcokrajowca sprzed miesięcy czy wyzwiskiem.
        Dlatego powinniśmy się wstydzić i organizować antyrasistowskie marsze.
        Że Polak oczywiście jest też antysemitą to już nawet nie wspominam bo dla fanów sojowej latte jest to tak oczywiste jak ciasteczko bez glutenu.
    • tiszantul Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 17:09
      > Błyskotliwym komentatorom: 'hehe, ciekawe ile was będzie, znowu parę osób', 'a
      > Kijowski...', niemcyuchodźcynaszalejoamediamilczo, randomowy pisowski mem, puti
      > ntusksmolensk, z góry dziękuję za podbijanie wątku.

to już nie chcecie rozmawiać o Kijowskim? Co się stało? Tyle było dyskusji, tyle nadziei i entuzjazmu budził pan Mateusz. A teraz wszyscy się od niego odwrócili, nie ma go w telewizorze, nie ma go w opiniotwórczych tygodnikach, a czołowa opozycyjna internautka się dystansuje.
    • tiszantul Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 17:13
      > Oraz KOD w obronie sądów i samorządów:
      >
      > Warszawa, 15:00 pod KPRM

Kijowski będzie?
      • asmarabis Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 18:10
        Nie, nie jesteś na bieżąco , jesli miałby sie pojawić paszcza nas ostrzega na forum , maja taki system wywiadu jak pod niemiecka okupacja
        • purchawkapuknieta Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 06:18
          To żadna tajemnica. Mati oficjalnie mowil, ze mają własny kontrwywiad. Niejaki Korablin Tadeusz (brzmi jak Molibden albo Zambik big_grin) dał podwaliny tej słuzbie.
    • mid.week Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 17:30
      Pogoda antydemonstracyjna z tego co widziałam na accuwether sad
    • kaz_nodzieja Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 19:01
      Ja nie chodzę na manifestacje. Ja chodzę na wybory.
    • tiszantul Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 22:18
      I to hasło "Nie damy się podzielić", ustanawiające podział (jak to mówi opozycja, "dzielące ludzi") na tych, co nie dadzą się podzielić i tych, którzy podobno chcą dzielić.

"Fala rasizmu przetacza się przez Polskę." Fakt, w Niemczech i Francji ludzie giną w zamachach tylko dlatego, że są Europejczykami, jednorazowo w takim zamachu ginie 130 osób, 80 osób, tydzień później nikt o tym nie pamięta, ale to "przez Polskę przetacza się fala"

"Polska dla Żydów jest dziś jednym z najbezpieczniejszych krajów Europy - powiedział Jonny Daniels, szef Fundacji Holocaustu" - no, spróbujcie skrytykować "Izraelczyka", ciekawe czy się odważycie na taki antysemityzm
      • livia.kalina może się tak nie emocjonuj 18.03.17, 15:09
        tylko zapoznaj z faktami. Z policyjnymi statystykami:
        https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17362825_764585760376149_2958695248143832707_n.png?oh=c93bed6de2d999350ea80ce787774635&oe=59590E48
        • kaz_nodzieja Re: może się tak nie emocjonuj 18.03.17, 18:04
          Napisała osoba, której innej osobie życzyła bezpłodności i cieszyła się, że ta "już nigdy się nie rozmnoży".
          • livia.kalina Re: może się tak nie emocjonuj 18.03.17, 19:03
            Jak widzisz gazeciarz, z życzeniami ode mnie trzeba uważać - sprawdzają się! smile
          • livia.kalina Re: może się tak nie emocjonuj 18.03.17, 19:08
            A bezpłodności kłamczuszku to ci życzyłam w tym samym czasie, kiedy joa pisała do ciebie w sprawie pracy oleny? smile
            • lauren6 Re: może się tak nie emocjonuj 19.03.17, 10:00
              Co za różnica jaki był kontekst? Fakty są takie, że jesteś zdecydowanie powyżej średniej forumowej jeśli chodzi o hejt na forum. Wzruszające, że hejt u innych tak ci przeszkadza, a u siebie tę cechę głupio próbujesz usprawiedliwiać.
              • livia.kalina Re: może się tak nie emocjonuj 19.03.17, 12:00
                Lauren, wiem, że mnie nie cierpisz bo śmiem mieć inne zdanie niż ty w kwestii pomocy ludziom uciekającym przed wojną. Masz taki problem, że chcesz uchodzić za miłą i dobra panią a traktując innych ludzi jak śmieci, tylko dlatego, że mają mniej lub więcej pigmentu w skórze, jest to szalenie trudne. Obrałaś więc sobie taktykę - inni są gorsi więc ja jestem cudowna. Widzę, że kurczowo trzymasz się tej taktyki, jakby co najmniej życiodajna dla ciebie była. Nie zamierzam ci jej odbierać- skoro to takie dla ciebie ważne ale chciałabym ci opowiedzieć przypowiastkę, która już kiedyś opowiadałam na forum ale lata temu.

To przypowiastka o eleganckiej paniusi z jeszcze bardziej elegancką torebusią. Historii takich widziałam już na forum kilka i ona zawsze kończyła sie tak samo. Paniusia wkłada sobie do tejże eleganckiej torebusi troliszcze i obnosi się z nim po forum- "patrzcie jaka jestem elegancka, bierzcie ze mnie przykład, bądźcie takie eleganckie i pańciowate to i dla was troliszcze będzie takie miłe jak dla mnie". I tak sobie paniusia chodzi i błyszczy swym trolliszczem na forum do czasu aż trolliszcze nie zesra się do torebusi bez szacunku do dobrego serca pańci i dla loga eleganckiej torebusi. Bo trolliszcze zawsze się w końcu zdefekuje. W twoją torebusie również. Prędzej lub później ale nieubłaganie.

I obiecuję, że będę na tyle miła, że jak tę defekację w twą torebusię zaobserwuję to nie przyjdę do ciebie z triumfalnym: "a nie mówiłam?!!". Zaufam, że sama sobie z tego doświadczenia wyciągniesz naukę.
                • chyba.ze Re: może się tak nie emocjonuj 19.03.17, 12:10
                  Obawiam się, że masz wiele racji, z tym że
                  Pańcia to Europa
                  Torebusia- poszczególne, wymuskane demokracją państwa
                  a
                  Trolliszcze zaś to kulturowo odmienni ekonomiczni imigranci żerujący na w/w
                  • livia.kalina Re: może się tak nie emocjonuj 19.03.17, 12:26
                    Przypowiastka opowiedziana przeze mnie była w intencji dużo mniej alegorycznasmile Oczywiście każdy ją może sobie interpretować, jak tylko ma ochotę. Twoja interpretacja jest bardzo interesująca, choć jej nie podzielam. Idąc jednak tym tropem, jako pańcię widziałabym raczej populistycznych polityków. Trolliszcza to nastroje ksenofobiczne i rasistowskie. A torebusia to serca, dusze i umysły Europejczyków.
                • lauren6 Re: może się tak nie emocjonuj 19.03.17, 12:40
                  Dziękuję livio, że postanowiłaś poprzeć moją tezę popełniając hejterskiego kłamliwego posta w swoim stylu. Mogłaś zarzucić mi, że kłamię i wtedy musiałabym się wysilać i szukać na forum twoich archiwalnych odpowiedzi. Zaoszczędziłaś mi roboty i sama się pogrążyłaś reagując na moją krytykę bezpodstawnymi oszczerstwami. Brawo ty.

Jak rozumiem jakiś troll nasr..ł ci do torebki i postanowiłaś w to niedzielne popołudnie podzielić się z forum swoimi wewnętrznymi przeżyciami? Współczuję. Może łyknij sobie herbatki na uspokojenie?
                  • livia.kalina Re: może się tak nie emocjonuj 19.03.17, 12:53
                    Jeśli powyższy post traktujesz jako "hejterski" to teraz już wszystko jasne, czemu moją działalność forumową określiłaś jako w "górnej granicy hejtu". Pewnie myślisz, że to synonim dla humory, elokwencji i merytoryczności? wink
                    Wybacz- bardzo chcesz się z kimś pokąsać a mnie tylko rozbawiasz.

>Jak rozumiem jakiś troll nasr..ł ci do torebki i postanowiłaś w to niedzielne popołudnie podzielić się z forum >swoimi wewnętrznymi przeżyciami?

Nie, nigdy nie bawiło mnie paradowanie z trollem w torebce. Natomiast prawdą jest, że po ku...kim wpisie gazeciarza na temat MOICH DZIECI (które jak sie domyślasz, na forum nie bywają i nie mają z nim nic wspólnego) dałam się sprowokować i odpowiedziałam niemiłymi słowami. Nie był to żaden hejt bo dać się sprowokować trollowi to dokładnie to, o co jemu chodziło. Więc to raczej robienie trollowi dobrze niż hejtowanie. To był mój błąd.

Nie przychodzę na forum w celu hejtowania kogokolwiek ale wszak tylko człowiekiem jestem i błędy nie są mi obce. Proszę pokaż mi więc te moje wpisy kłamliwe i hejterskie abym mogła swoje ofiary przeprosić.
    • livia.kalina Re: Manifestacje w sobotę 17.03.17, 23:18
      Dzięki za zebranie w jednym miejscu informacji!smile
    • tiszantul Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 03:31
      Kijowski jutro będzie maszerował dla Polski. Swojemu dziecku jest winien sto tysięcy, ale przynajmniej Polskę uratuje. Maszerowaniem. Już by dawno było po Polsce, gdyby nie wasze marsze i petycje.

pbs.twimg.com/media/C7JMUYlX0AAz5lX.jpg
    • tak_to_nowy_nick Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 06:15
      paszczakowna1 napisała:

> z góry dziękuję za podbijanie wątku

Hahaha miałaś rację, prawie wszystkie podbicia są od bardzo specyficznej grupy monotematycznych forumowiczów big_grin
      Nieźle się starają, wątek wciąż oscyluje wokół szczytu listy.
      Dobra robota, towarzysze trolle big_grin
      • nathasha Re: Manifestacje w sobotę 18.03.17, 16:22
        to jest takie slodkie jak oni miedzy soba "dyskutuja" i jak pieknie watek podbijaja smile
    • purchawkapuknieta brońmy naszych 18.03.17, 06:24
      zielonych braci i nasze zielone siostry przed nienawiścią tego ciemnogrodu!

www.youtube.com/watch?v=Bvaha1GusIc
      • pani07 Re: Dobry komentarz 18.03.17, 16:17
        W sumie nieźle podsumowała to p. Grochal, była dziennikarska GW, teraz Newsweeka:
        komentarz protestu
    • mama303 Re: Manifestacje w sobotę 19.03.17, 09:47
      ciekawa manifestacja była wczoraj pod Wawelem. Hasło "suweren bardzo nie lubi Kaczyńskiego"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka