Dodaj do ulubionych

Adrian się poPIS-ał.

06.04.17, 20:32
Już nigdy nie kupię nawet stopek tej firmy:

krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,21597452,reklama-rajstop-z-antyaborcyjnym-przeslaniem.html#TRNajCzytSST
A Wy co sądzicie? Pisałam na ten temat już wcześniej nim był artykuł. Niestety z nieznanych przyczyn wątek zniknął.
Kim jest właścicielka żeby wtrącać się w wybory (innej niż rajstopowe) innych kobiet?
Obserwuj wątek
    • nathasha Re: Adrian się poPIS-ał. 06.04.17, 20:53
      koszmarna reklama. turpin v. sortini sie klania jako lektura
    • joa66 Re: Adrian się poPIS-ał. 06.04.17, 20:56
      Pomijając reklamę. Tylko bardzo niewielki ułamek promila tych, którzy mogli się potencjalnie urodzić , faktycznie się rodzi. I to nie z powodu aborcji.
      • nathasha Re: Adrian się poPIS-ał. 06.04.17, 20:58
        no ale tu chyba chodzi wlasnie o to zeby nie pomijac tego jako reklamy, w sensie nie ignorowac tego ze ktos to wykorzystal do reklamy rajstop.
    • kaz_nodzieja Re: Adrian się poPIS-ał. 06.04.17, 21:10
      Skoro "Adrian kocha wszystkie kobiety" jako rzecze ich przewodnie hasło to następnym razem proponuję zaprosić do kampanii Natalię Przybysz.
    • owczarkini Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 08:19
      Myślałam, że pan Duda znów zaszalał z długopisem big_grin Za dużo "Ucha prezesa" wink
      A reklama - samobój. Nie kupuję.
    • anorektycznazdzira Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 08:32
      Chyba kobietę nieco poniosło big_grin
      Tę właścicielkę w sensie. Mieszanie kampanii światopoglądowych z reklamą swojej firmy to jakieś kuriozum. Chce kampanii społecznej niech zakłada fundację i bierze się do (ciężkiej) roboty a nie dopisuje swoje poglądy do bilboardów reklamujących rajtki!!!
      Strasznie głupie.
      • elle-hivernale Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 08:42
        Ament.
    • stacie_o Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 08:33
      Nie kupię.
      Nie z powodu Hinduski, ale z powodu cynizmu marketingowego właścicieli. Było PO i Palikot i lewacy, to Adriana reklamowała Grodzka. Teraz PiS to plakat antyaborcyjny.
      • elle-hivernale Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 08:43
        Drugi ament.
      • anorektycznazdzira Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 08:50
        bingo!
      • kaz_nodzieja Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 12:34
        O tym w sumie nie pomyślałam.
    • ghyta_ogg Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 10:20
      No ja ostatnio na temat tej firmy i kampanii zawodowo rozkminiałam smile
      Bo o ile hasło przewodnie marki: "Adrian kocha wszystkie kobiety" jest dla mnie ok i w zestawianiu z kobietami zapraszanymi do kampanii IMO jest super pomysłem (kobieta po mastektomii, Monika Kuszyńska z VM na wózku, posłanka Grodzka, Felicjańska po odwyku, teraz najmniejsza kobieta świata), o tyle te hasła dodatkowe są beznadziejne.

Hasła i kampanie wymyśla podobno sama właścicielka - co niestety nie jest dla marki korzystne. Nie każdy, kto zna się na zarządzaniu, zna się na marketingu - a tutaj mam niestety wrażenie, ze następuje syndrom "ja wiem najlepiej" lub w wersji 2 "nie będę płaciła agencji kasy za wymyślanie czegoś co wymyślę sama" - i mamy Grażynę Marketingu.
      • semihora Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 12:12
        No właśnie. Pomysł z kochaniem wszystkich kobiet był niegłupi i świetnie można było wykorzystać też tę małą Hinduskę, a zamiast tego strzelono babola, bo trzeba się władzuni przypodobać.
    • mozambique Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 10:41
      ta firmaa nie istniej dal mnei od keidy promowała alkoholiczke
    • semihora Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 12:06
      Idiotyczna reklama. Ale za to sobie poszukałam, co piszą pracownice Adriana i ile tej miłości do urodzonych i pracujących kobiet w Adrianie mają...
    • pitahaya1 Re: Adrian się poPIS-ał. 07.04.17, 12:12
      Po tej reklamie mam wątpliwości, czy aby na pewno Adrian kocha WSZYSTKIE kobiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka