05.05.17, 22:23
Tym inteligentnym pytaniem otwieram wątek o Tymonie Radziku.

www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/radzik-strezynska-doradca-umowa,149,0,2312341.html
Młodzian utalentowany czy nowy Misiewicz?
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: E? 05.05.17, 22:28
      [cisza, ematka sama nie wie]
    • nathasha Re: E? 05.05.17, 22:35
      W jakim znaczeniu jest to tytulowe e: wloskim, westchniecia, omskniecia? Bo trudno skomentowac nie znajac pytania
    • taki-sobie-nick Re: E? 06.05.17, 21:04
      widzę, że ani PiS-owcy nie dostali smsów z centrali od PiS-u, ani antypisowcy takichże od KOD-u.

Co do mnie, mam mieszane uczucia.
      • antyideal Re: E? 06.05.17, 21:09
        Mlodzian, sądząc z opisu, ma więcej rozumu niz połowa ministrów obecnego rządu razem wzięta.
    • oqoq74 Re: E? 06.05.17, 21:09
      Ja tam z PiSem nie mam nic wspólnego, ale akurat Streżyńska należy do fachowców. Pamiętam ją z czasów, gdy szefowała UKE. Z tego co czytałam, ten chłopak działa w Watch Dog. NIe porównałabym do z Misiewiczem.
      • taki-sobie-nick Re: E? 06.05.17, 21:16
        oqoq74 napisał(a):

> Ja tam z PiSem nie mam nic wspólnego, ale akurat Streżyńska należy do fachowców
        > . Pamiętam ją z czasów, gdy szefowała UKE. Z tego co czytałam, ten chłopak dzia
        > ła w Watch Dog.

On w ogóle jest bystry jak cholera, a z drugiej strony, jeśli nasze władze nie mają lepszych ekspertów... Co do intratnych posad, to myślę, że wkrótce jakąś dostanie, różnica będzie polegać na tym, że jego kompetencje będą być może jej odpowiadać (piszę "być może", bo kompetencje ma ukierunkowane i nie do wszystkiego pasują).
      • iziula1 Re: E? 06.05.17, 21:16
        oqoq74 napisał(a):

Z tego co czytałam, ten chłopak dzia
        > ła w Watch Dog.
        To dobrze świadczy na starcie o tym chłopaku. Zobaczymy.
        Watch Dog znam robią dobrą robotę.
        Nie rozumiem decyzji tego chłopaka , bo to PIS ale może chce coś zmienić, działać.....zobaczymy.
        A do Misiewicza bym go nie porównywała. Bo to nie ta liga.
    • ginger.ale Re: E? 06.05.17, 21:10
      Misiewicz to nie, Misiewicz raczej intratne posady, a nie współpraca za darmoszkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka