09.07.17, 17:57
Będę z dziećmi w te wakacje w Barcelonie. Co warto zobaczyć w tym mieście? Chodzi mi głównie o atrakcje, miejsca na powietrzu (muzea z racji dzieci odpadają). Będziemy mieć 1 dzień, będziemy samochodem.
Obserwuj wątek
    • agata_abbott Re: Barcelona 09.07.17, 18:53
      Zoo i oceanariumsmile w zoo jest nawet fajny plac zabaw, warto sie wybraćsmile
    • annpierle Re: Barcelona 09.07.17, 18:56
      Parc Guell !!
      • paszewa Re: Barcelona 09.07.17, 19:59
        to koniecznie. Uwielbiam. W strefie bezpłatnej jest plac zabaw dla dzieci. Ale wejscie jest tanie a widoki magiczne.
        • aqua48 Re: Barcelona 09.07.17, 23:25
          paszewa napisał(a):

> to koniecznie. Uwielbiam. W strefie bezpłatnej jest plac zabaw dla dzieci. Ale
          > wejscie jest tanie a widoki magiczne.

Warto wcześniej kupić sobie bilety do strefy płatnej parku jak już się wdrapiecie/wjedziecie na górę. Na miejscu trzeba czekać parę godzin na wejście więc bilety załatwcie przez internet na określoną godzinę.
          Poza tym fontanny przed MNAC - do sprawdzenia kiedy włączają. Warto!
          • paszewa Re: Barcelona 10.07.17, 00:10
            ooo widzisz, ja nigdy nie stałam. Za kazdym razem może z 5-10 osób było. Kilka minut czekania. Kiedy sa takie kolejki?
            • aqua48 Re: Barcelona 10.07.17, 18:45
              W wakacje zeszłego roku - wejścia były dopiero za cztery godziny - zrezygnowaliśmy bo nie chcieliśmy czterech godzin błąkać się po parku.
    • jaulfa Re: Barcelona 09.07.17, 19:54
      Port
    • paszewa Re: Barcelona 09.07.17, 19:56
      jest taki super blog mama w barcelonie. Polecam.
    • paszewa Re: Barcelona 09.07.17, 19:58
      polecam zebyscie sie przejechali kolejka linową nad wodą na wzgórze Monjuick (?) i tam jest zamek smile
      Oceanarium dziecku sie spodoba mnie rozczarowało.
      W zoo nie byłam.
      Najlepsza paella jest w porcie Vell w centrum handlowym. Droga, wielkości stołu, ale najpyszniejsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka