izabela1976 09.07.17, 17:57 Będę z dziećmi w te wakacje w Barcelonie. Co warto zobaczyć w tym mieście? Chodzi mi głównie o atrakcje, miejsca na powietrzu (muzea z racji dzieci odpadają). Będziemy mieć 1 dzień, będziemy samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_abbott Re: Barcelona 09.07.17, 18:53 Zoo i oceanarium w zoo jest nawet fajny plac zabaw, warto sie wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Barcelona 09.07.17, 19:59 to koniecznie. Uwielbiam. W strefie bezpłatnej jest plac zabaw dla dzieci. Ale wejscie jest tanie a widoki magiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Barcelona 09.07.17, 23:25 paszewa napisał(a): > to koniecznie. Uwielbiam. W strefie bezpłatnej jest plac zabaw dla dzieci. Ale > wejscie jest tanie a widoki magiczne. Warto wcześniej kupić sobie bilety do strefy płatnej parku jak już się wdrapiecie/wjedziecie na górę. Na miejscu trzeba czekać parę godzin na wejście więc bilety załatwcie przez internet na określoną godzinę. Poza tym fontanny przed MNAC - do sprawdzenia kiedy włączają. Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Barcelona 10.07.17, 00:10 ooo widzisz, ja nigdy nie stałam. Za kazdym razem może z 5-10 osób było. Kilka minut czekania. Kiedy sa takie kolejki? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Barcelona 10.07.17, 18:45 W wakacje zeszłego roku - wejścia były dopiero za cztery godziny - zrezygnowaliśmy bo nie chcieliśmy czterech godzin błąkać się po parku. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Barcelona 09.07.17, 19:56 jest taki super blog mama w barcelonie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Barcelona 09.07.17, 19:58 polecam zebyscie sie przejechali kolejka linową nad wodą na wzgórze Monjuick (?) i tam jest zamek Oceanarium dziecku sie spodoba mnie rozczarowało. W zoo nie byłam. Najlepsza paella jest w porcie Vell w centrum handlowym. Droga, wielkości stołu, ale najpyszniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś