Dodaj do ulubionych

Boli mnie prawa stopa

15.09.17, 00:41
i palec u nogi. Nic specjalnego się nie stało ale czuje co jakiś czas dyskomfort. I teraz myślę, ze to od japonek i przyciskania na gaz w aucie, albo od wysokich obcasów albo ..... uwaga ..... przed chwilą to odkrylam: od 8 miesięcy mam 2 psy, śpią w moich nogach, tak się bestie ukladają, że ja chcąc zmieścić prawą nogę tak jak lubię musze obciągać palce jak baletnica i tak śpie przez prawie całą noc, no teraz to dostrzegłam bo po 2h grzebania w telefonie leżąć jak zwykle czyje że zaraz stopa mi odpadnie!!! Taki banał!!!!
Tak tylko chciałam się pochwalić ze znalazłam przyczynę bólu.
Obserwuj wątek
    • thaures Re: Boli mnie prawa stopa 15.09.17, 06:20
      Wiesz, nie chce Cię martwic, ale rok temu zaczęłam mieć takie same objawy. Niestety, u mnie to nie pies, który też śpi w moich nogach, a halluks...
    • 1matka-polka Re: Boli mnie prawa stopa 15.09.17, 07:21
      Dna moczanowa?
      • muchy_w_nosie Re: Boli mnie prawa stopa 15.09.17, 09:23
        No weź przestań, mnie raczej poli część stopy, tak jakbyś z calej siły palce opciagnela do stania na palcach, bolą mie ścięgna tak jakby od gory i śródstopie, dlatego myślałam że to od obcasow, japonek i zapewne jeszcze od tych psów.
        Nie mniej piwiem lekarzowi przy wizycie, może coś wymyśli.
    • lady-z-gaga Re: Boli mnie prawa stopa 15.09.17, 09:35
      masz przykurcze, wymasuj ją sobie porządnie
      a potem rob to regularnie, masuj od spodu, idąc od "góry" (czyli palce, śródstopie, więzadła i pięte)
      kto zdrowy na umyśle nosi japonki na co dzień? ten shit mozna zakładać na basenie, albo na urlopie w drodze na plażę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka