Dodaj do ulubionych

Rossmann - nowa promocja

10.10.17, 10:52
Była już któraś z Was w Rossmannie skorzystać z promocji -55% na kosmetyki do makijażu?

Dostałam popup w aplikacji, gdzie pisze, że musze kupić 3 różne kosmetyki by promocja się aktywowała. Na chwilę obecną brakuje mi tylko cieni do powiek. Jak kupie 3x cienie to będą one w promocji czy muszę kupić cienie i do tego np. tusz i podkład?
Obserwuj wątek
    • dzikka Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 11:03
      do tej pory można było kupować różne kosmetyki
    • kouda Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 11:06
      chodzi chyba o to, zeby nie byl ten sam kod, ale w ramach promocji mozna z tej samej kategorii dotychczas
      • lauren6 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 11:29
        Dzięki. Czyli dwa cienie tej samej firmy (różne oddcienie) odpadają?
        • 1234wxyz Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 11:30
          Mysle ze maja rozne kody
        • kouda Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 14:17
          od kodu zalezy - rabatuje sie przy roznych, musisz sprawdzic po prostu smile
          • karme-lowa Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 15:11
            Dziewczyny, do kiedy jest ta promocja? Bo nigdzie nie widzę info.
            • kurt.wallander Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 16:00
              karme-lowa napisała:

> Dziewczyny, do kiedy jest ta promocja? Bo nigdzie nie widzę info.

W regulaminie jest. Do 19.10.
              • karme-lowa Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:44
                kurt.wallander napisała:

> karme-lowa napisała:
                >
                > > Dziewczyny, do kiedy jest ta promocja? Bo nigdzie nie widzę info.
                >
                > W regulaminie jest. Do 19.10.
                Dziękuję. Przeoczyłam datę.
    • semihora Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 15:33
      Wrzuć do koszyka w apce i sprawdź, tak będzie najprościej.
      • lauren6 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 17:55
        Nie będzie najprościej, bo sklep internetowy im padł big_grin
        • semihora Re: Rossmann - nowa promocja 11.10.17, 09:24
          Mnie wczoraj działał, normalnie sprawdzałam przez aplikację wszystko, co mnie interesowało.
    • antyideal Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 17:31
      Podobno bitwy niczym w Lidlu ;D
      m.se.pl/wiadomosci/polska/promocja-rossmann-49-proc-na-kosmetyki-do-makijazu_1021940.html

"Musiałam iść do rossmana - wcale nie na przeceny. Nie polecam xD Jakaś kobieta mnie wywróciła by wyrwać coś drugiej XDDD "

" dostałam 4 razy koszykiem w głowę i tysiąc razy łokciem w żebra, a panie tam pracujące już płakały bo to bydło zaczęło otwierać"
      • araceli Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 17:51
        A ceny po 50%-towej obniżce takie jak w drogeriach internetowych wink
      • thank_you Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 17:58
        Byłam dziś w Rossmannie i gdyby nie dwa wielkie kosze wypełnione podkładami Revlon i Loreal, to nawet nie zauważyłabym, że jest jakaś promocja. Ludzi było tyle, co zawsze.

Te kosmetyki można kupić w necie nawet taniej.
        • thank_you Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:00
          K... relacja live z promocji w drogerii. Świat stanął na głowie.
        • lauren6 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:01
          Niby można kupić kilka złotych taniej, ale stacjonarnie można sobie pooglądać, poprosić sprzedawczynię o radę, pogadać z innymi babkami o kosmetykach. Tym sposobem zamiast 3 cieni wyszłam z 6 kosmetykami wink
          • thank_you Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:06
            Co kupiłaś?
            • lauren6 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 19:04
              Cienie LOreala i Bourjois, jakiś zachwalany podkład Bourjois, 2 tusze Pupy i LOreala i moją ulubioną kredkę do oczu Revlona.
              • chicarica Re: Rossmann - nowa promocja 15.09.19, 23:11
                Cos wiecej o tej kredce?
          • domowapani Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 08:32
            O radę w rossmanie??!!! 😂😂😂
        • maggi9 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:08
          No niekoniecznie - aż z ciekawości wrzuciłam sobie te same 6 kosmetyków, które kupiłam w Rossie za ok 104 zł do koszyka w popularnej, niedrogiej drogerii internetowej i wyszło mi 147 zł plus najtańsza przesyłka 6zł
          • araceli Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:17
            maggi9 napisała:
            > No niekoniecznie - aż z ciekawości wrzuciłam sobie te same 6 kosmetyków, które
            > kupiłam w Rossie za ok 104 zł do koszyka w popularnej, niedrogiej drogerii inte
            > rnetowej i wyszło mi 147 zł plus najtańsza przesyłka 6zł

No w Minti akurat jest -10%: True Match czy Colorstay tańsze niż w Rossie wink Przy tańszych markach nie ma takiej przebitki ale na flagowcach cena wyjściowa powala...
            • maggi9 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:25
              Akurat żaden z tych podkładów mnie nie interesuje także tego...True match na minti 33,90zł, ross 65,99 -55% to daje ok 29zł.
              Poza tym przesyłka też robi swoje. Oczywiście jakbym trafiła na jakiś dziki tłum wyrywający sobie tusze do rzęs z rak to bym nawet do Rossmanna nie weszła ale jak szłam rano po bułki to był spokój, kupiłam to co chciałam i mam zapas na następne pół roku.
              • lauren6 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 19:05
                Ja byłam po południu i też dzikich tłumów nie było. Nawet w kolejce do kasy długo nie stałam. Zawsze mnie omijają bitwy o karpie, podróbki Thermomixów w Lidlu i tym podobne atrakcje sad
              • domowapani Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 08:34
                Faktycznie. Dla 5 złotych bez grosza warto jechać do Rossmanna. Autem najlepiej.
        • karme-lowa Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:42
          thank_you napisała:

> Byłam dziś w Rossmannie i gdyby nie dwa wielkie kosze wypełnione podkładami Rev
          > lon i Loreal, to nawet nie zauważyłabym, że jest jakaś promocja. Ludzi było tyl
          > e, co zawsze.
          >
          > Te kosmetyki można kupić w necie nawet taniej.
          Thank_you - możesz mi napisać adresy drogerii internetowych?
          Słabo się w tym orientuję. Które, są najlepsze Twoim zdaniem?
          • maggi9 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:46
            Minit, ekobieca, ezebra, e-glamour, cocolita, kosmetyki z ameryki. Widze, że też na smyku mają true matcha nie wiem jak z szerszym wyborem kolorówki.
            • maggi9 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:47
              Minti nie minit
              • karme-lowa Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:49
                maggi9 napisała:

> Minti nie minit
                Bardzo Ci dziękuję☺
                • maggi9 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:53
                  Możesz jeszcze wrzucić interesujący Cię kosmetyk w Ceneo i masz wtedy więcej podanych drogerii. Ja wybieram te z dużą ilością komentarzy. A z podanych wyżej korzystałam już i byłam zadowolona smile
                  • karme-lowa Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 19:03
                    Ja ogólnie słabo stoję z kosmetykami.
                    Potrzebuję fluidu kryjącego, ale bez efektu maski. I jestem jak dziecko we mgle😕
                    • aqua48 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 21:25
                      Szukaj wśród l'Oreal lub Bourgeois. Znajdź sobie w miarę pusty (sklep !) posmaruj wybranymi podkładami wnętrze nadgarstka i pochodź z tym chwilę, bo podkłady lubią zmieniać nieco odcień już po położeniu na skórę. Zobacz który najlepiej współpracuje z Twoją skórą i karnacją. kup sobie też gąbeczkę jajko do nakładania fluidu oraz transparentny, sypki puder do przypudrowania - wówczas nie będziesz miała efektu maski. Gąbeczką możesz nakładać również puder.
                      • karme-lowa Re: Rossmann - nowa promocja 11.10.17, 09:36
                        Aqua, bardzo Ci dziękuję.
      • lady-z-gaga Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 21:36
        Bez przesady, byłam wieczorem w centrum Wwy, tłoku przy regałach nie było, kolejki przy kasie też nie. Kupiłam rzeczy, ktore używam regularnie, na pewno zakup w necie plus wysyłka nie wyniósłby mnie taniej, obyło się bez problemu z czekaniem na kuriera i bez generowania śmieci czyli opakowania. Same plusy.
    • rosapulchra-0 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 18:29
      Jest napisane!
    • drinkit Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 21:30
      Cóż to za nowe szaleństwo, ta promocja, że kobiety szturmują rossmanna? Śmieszne, że ktoś jeszcze się rzuca na przeceniony towar, jak gdyby taka okazja raz na dwa lata się zdarzała. Co chwile są promocje w ross, superpharm, hebe, w zasadzie bezustannie. Plus drogerie i apteki online, które mają naprawdę świetne ceny non stop.
      • pade Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 21:56
        Z promocją 55% zniżki na podkłady czy primery Pupy nigdy się nie spotkałam
        • 1st.world.problems Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 01:07
          Wszędzie dookoła w internetach te bazy pod podkład PUPA są sporo tańsze od ceny wyjsciowej w Ross, wiec de facto promocja to jakieś 30% a nie 55
          • lauren6 Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 09:14
            W internetach do ceny podkładu musisz doliczyć z 15 zł za przesyłkę. Już nie robi się tak tanio.
          • pade Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 11:14
            Najtańszy podkład Like o Doll w necie kosztuje 79zł z wysyłką. W Rossmanie zapłaciłam po zniżce 45zł.
            Primer (Pupa Instant Filler) kosztuje w necie 105zł plus wysyłka. Ja zapłaciłam ok. 55zł.
            • chocolate-cakes Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 11:27
              A poleciłabyś jakiś konkretny primer czy podkład? Primera nigdy nie używam, bo nigdy nie mam czasu rano, chyba że Max Factor 3 w 1.
              Może już czas coś zrobić, żeby młodziej wyglądać?
              Nic teraz nie kupiłam. Cienie podkradam córce, bo ma tego pełno smile. Ona ma fioła na punkcie makijażu, ma tego pełno. Ja mam jakiś podkład, mascarę i błyszczyk, ewentualnie wszystko razy dwa. Jeszcze puder matujący. Albo bb latem.
              • pade Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 11:50
                Polecam to, co kupiłam, serio, poczytaj sobie w necie o tym podkładzie. Żeby go zdobyć w Rossmanie, bo nie, nie leży sobie na półce, zawarłam pewną znajomość i dreptałam do sklepu dwa razysmile Ale warto. To jedyny podkład ze wszystkich, które miałam, a miałam ich trochę, zużyty przeze mnie do ostatniej kropli.
                Na razie użyłam primera, on jest właśnie do cery dojrzałej. Cudnie wygładza. Daję go pod krem BB też z Pupy (jedyny krem BB, a mam z EL, Clarinsa, jakiś koreański, Filorga, który nie zostawia śladu na telefoniesmilei pięknie wygładza).
                Pod podkład Like a Doll jeszcze nie próbowałam, ale podejrzewam, że efekt będzie taki sam albo jeszcze lepszy.
                Wypracowałam sobie jakiś czas temu system, który się sprawdza, zajmuje niewiele czasu i dzięki niemu nakładam i serum i primer i inne potrzebne mazidłasmile
                • pade Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 11:53
                  Dodam jeszcze, że celuję w podkłady lekkie, nie wchodzące w zmarszczki, nie tworzące maski, w takie, które robią wrażenie ładnej skóry, a nie ładnego makijażu. Dlatego u mnie Loreal, Revlon odpadają, polecany Healthy mix albo Wake me up miałam i dostawałam szału bo byłam upaciana tymi podkładami wszędzie, fakt, dotykam rękami twarzy, to jest silniejsze ode mnie. Poza tym miałam wrażenie, że spływają, mimo, że nie mam tłustej cery.
                  • chocolate-cakes Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 15:41
                    Dzięki smile
                    • pade Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 21:26
                      Z baz polecam jeszcze www.yoskine.com/pl/product/1278/japonska-illumi-wygladzajaca-baza-pod-makijaz/
    • inguszetia_2006 Re: Rossmann - nowa promocja 10.10.17, 21:51
      Witam
      Moja córka była dziś, kupiła fluid, tusz do rzęs i cień do powiek. Dostała trzy kuksańce w żebro i oddała;-P Podekscytowana, bo było jak na wojnie.
      Pzdr.
      Ing
    • edelstein Re: Rossmann - nowa promocja 11.10.17, 09:36
      Nie lubie Rosmanna i rzadko tam zagladam.W sumie nie za bardzo wiem co mialabym tam kupowac,marek ktorych uzywam nie maja w asortymencie.Revlony tmi takie tam to shit i moze jakby bylo po 1 cent bym sie skusila.W sam raz na pomalowanie na karnawal.
      • mildred.pierce Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 12:25
        A jakich marek używasz? Asortyment tam się ciągle zmienia.
        • lauren6 Re: Rossmann - nowa promocja 15.10.17, 10:09
          Co za różnica? Czego by tam nie dali Rossmann i tak pozostanie sklepem dla pospólstwa big_grin
    • piepe Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 01:21
      Nie, byłam w Rossmanie, bo to jedyna drogeria w centrum, a chciałam kupić coś nieobjętego promocją - dzięki czemu straciłam jakieś 15 minut w kolejce. Ba, to chyba jedyna drogeria w ogóle, a nie tylko w centrum. Gdzie jest UOKiK?
    • chocolate-cakes Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 08:40
      Byłam, chciałam coś konkretnego kupić córce, bo akurat wyjechała na tydzień. Niestety tych rzeczy nie było, to znaczy odcienia, bo normalnie było mnóstwo towaru. Rossmann we wsi pod miastem. Zobaczę może w innym.
      Ja mam jeszcze wszystko z poprzedniej promocji, choć dużo wtedy nie kupiłam. Nie używam dużo kolorowych kosmetyków.
      Kupiłam odżywkę do paznokci Bielenda za grosze, inną niż miałam wcześniej. Bardzo fajna jest. Też w promocji.
      • perspektywa13 Re: Rossmann - nowa promocja 15.10.17, 09:53
        Tez tę odżywkę kupiłam, w niebieskim opakowaniu i fajny efekt różowego paznokcia.Wcześniej raz kupiłam odżywkę chyba Ewelina 8w1 podobny efekt,tylko skład niefajny.Kupiłam róż i dwa podkłady i mam zapas na następne pół roku.A jakaś babka grzebala w szufladzie i została upomniana przez ochrone.
    • aquella Re: Rossmann - nowa promocja 14.10.17, 16:54
      Byłam, wg mnie nawet 3 te same produkty się liczą, nie ma mowy o różnych produktach. Ja kupiłam dwie brązowe kredki do oczu jedna rimmel druga dłuuga z temperówką ( lovely -cena w promocji 3zł) oraz szminkę w płynie rimmel - super się trzyma ale maksymalnie wysusza, gdybym wiedziała wzięłabym jeszcze jakiś lip gloss
    • memphis90 Re: Rossmann - nowa promocja 15.09.19, 20:12
      Eee, u mnie 2 najbliższe rossmany są do d.py, w kolorowce nie ma testerów, a do tych testerów, jakie są - nie ma produktów uncertain Testery od blyszczykow smierdzą zjelczalym tłuszczem, nawet otworzyłam jeden błyszczyk nie tester i tez był zjelczaly - ohyda.
      • samawsnach Re: Rossmann - nowa promocja 15.09.19, 20:16
        Memphis odpowiadasz botowi, który rozpowszechnia zapewne zawirusowane linki, na fb zatrzęsienie tego.
        • 35wcieniu Re: Rossmann - nowa promocja 15.09.19, 22:13
          A Ty przeczytaj co im odpowiada, to może zaczaisz dlaczego. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka