7katipo 25.11.17, 21:04 Ogląda ktoś Voice of Poland just now? Różowa Marta kompletnie zabiła moją ukochaną Joleen Bez feelingu, bez czucia, płasko jak talerzyk. No finałowe to to nie było IMO. Piosenka Szpaka ze Szpakiem zadka też raczej nie urwała... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnoklarowna Re: VoP 25.11.17, 21:29 No ja też oglądam. 3 pozycje w tej pis.tv. przypadkiem wszystkie w 2: 1. 1 z 10 ukochany i niedościgniony przez nic teleturniej 2. Co o 3. O mnie się nie martw, - no bawi mnie nic nie poradzę Reszta tej ku...zjii dla mnie nie istnieje 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: VoP 25.11.17, 21:36 Generalnie kibicuje Marcie, ale faktycznie jej dzisiejsza interpretacja nie powalila... Łukasz to mój krajanin, wiec siła rzeczy mu kibicuje.Czuję, ze ma spore szanse na zwycięstwo - wydaje mi się, ze ludzie go lubia. Michał - wydaje się, ze ma najmniejsze zdolności wokalne z całej trójki,ale...Bardzo fajne sa jego interpretacje utworów, zawsze takie pozytywne i czuć taką fajną szczerość w jego śpiewie 😊Cieszę się, ze jest w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: VoP 25.11.17, 21:47 IMO dziewczyna bez wątpienia ma świetny głos, natomiast - śmiem twierdzić - za bardzo nie ma talentu. Kompletnie nie czuje tego, co śpiewa. A może to kwestia doświadczenia, nie znam się, to nie wiem, czy to wyuczalne jest... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: VoP 25.11.17, 21:43 Mnie się akurat "Jolene" podobała Kibicuję Łukaszowi oraz Marcie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: VoP 25.11.17, 21:51 zdaje się, że właśnie dobrze wytypowałam finalistów Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: VoP 25.11.17, 21:54 www.google.pl/search?q=miley+cyrus+jolene&rlz=1C1KMZB_enPL569PL571&oq=joleen+&aqs=chrome.4.69i57j0l5.5179j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 TO jest Jolene !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: VoP 26.11.17, 13:16 Wooow Dołku się chowa. Nie znałam tej piosenki wcześniej. Porownalam kilka wersji i Miley wymiata tym sesyjnym wykonaniem. A myślałam że to gwiazdka aktoreczka za którą śpiewa komputer i aranżacja a tu taka niespodzianka. Dziękuję za ten link Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: VoP 27.11.17, 01:17 Miley? Ona ma rewelacyjny głos. Kiedyś ją kojarzyłam wyłącznie jako laskę z nadruków Hanna Montana na plecaczkach i kubeczkach dla dziewczynek, ale raz oglądałam jakiś film w którym podkładała głos, nie wiedziałam, że to ona i mnie zupełnie zaczarowała, potem pilnowałam napisów żeby widzieć kto to był i byłam mocno zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: VoP 27.11.17, 02:32 No i przede wszystkim Dolly Parton jest matką chrzestną Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: VoP 25.11.17, 21:54 VoP to mój jedyny grzeszek dotyczący TVP. Przy takim składzie finałowego odcinka miałam nadzieję właśnie na ten zestaw, chociaż różne moje sympatie odpadły wcześniej. Kibicuję chłopakom! Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: VoP 25.11.17, 22:20 Piosenka Marty mi się bardzo podoba i rozumiem, dlaczego jest chwytliwa, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: VoP 26.11.17, 09:37 A ja kompletnie nie rozumiem dlaczego ten Łukasz doszedł do finału, ma niemiły timbre głosu i wkurzającą manierę śpiewania - wszystkie piosenki na jedno kopyto. Marta ma ładny głos, ale do śpiewania takich piosenek jak Joleene jest zwyczajnie za młoda - w ogóle tego nie czuła, a to taka piękna piosenka, szkoda. "Pan Cebulka" ma pewną charyzmę i jest jakiś ale ma (co zrozumiałe skoro śpiewa od niedawna) braki warsztatowe i nie powinien dojść do finału, bo za mało umie - tu kiks, tam fałsz tu niedociągnięcie. Z tej czwórki najbardziej podobała mi się Maja - i kawał głosu i autentyczność i wdzięk. Szkoda, że odpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: VoP 26.11.17, 17:38 aqua48 napisała: Z tej czwórki najbardziej podobała mi si > ę Maja - i kawał głosu i autentyczność i wdzięk. Szkoda, że odpadła. Maja ma świetną swoją piosenkę "Plaża nad Wisłą" - mnie osobiście zachwyciła. W finale mam wrażenie, ze zaszkodziła jej Maria, nienajlepszym wyborem piosenki oraz fatalną i fatalnie zaśpiewaną piosenką w duecie (Maria nie dała Mai dojśc do glosu, w dodatku sama tez nie zrobiła najlepszego wrażenia, jakieś to takie wysilone było). Co do Marty, była jedną z moich ścisłych faworytek, może Joleen nie było dla niej najlepszym wyborem, ale w duecie ze Szpakiem pięknie wypadli oboje. Każde było słychać, ale nikt nikgo nie przyćmił, pięknie sie uzupełniali. Jak dla mnie bomba! I chyba ten piękny wykon, jak to mówią trenerzy VoP) mógł przesądzić sprawę. Wydaje mi się, że Szpak najbardziej przyłozył sie do pracy trenera, inni trochę jakby na odwal się, albo dali za dużo swobody wokaliście (Łukasz). Mnie Marta zachwyciła swoim wykonaniem "Symphony", od tej pory to jej najbardziej kibicowałam, z Mają tuż za (ona z kolei bardzo zapunktowała swoją autorską piosenką). Łukasz ma fajny głos, ale ta maniera, trzęsący się głos, jakby brak oddechu - zniechęcały. Michał Szczygieł - wdzięk, flow, ale seplenienia mu nie wybaczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: VoP 27.11.17, 10:08 Vop przestał mnie interesować od momentu, gdy odpadła Sabina. TO był głos (choć niekoniecznie of Poland)! Łukasz powinien pomyśleć nad płytą z coverami Beegees, Michał będzie występować na imprezach typu "Dni Grudziądza". Mają będzie kolejną Sarsą, a Marta, kiedy zmieni kolor włosów, straci połowę talentu. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś