Dodaj do ulubionych

MAMY SUKCES

30.11.17, 15:19
My mamy, znaczy również emamy mamy ten sukces. Teraz tylko czekać na to, że sukces odniesie Sznurek i wyzdrowieje. I znajdzie dobry dom.
Wesprzyjmy Rudą i jej dziecko. Wątek o "naszym" kocie jest na oślej, bo oczywiście wyleciał. A możliwość wpłaty na tej samej stronie, co na Sznurka. Dzisiaj 50 zł wpłaciła moja koleżanka. Może i Rudej się uda.
Obserwuj wątek
    • premeda Re: MAMY SUKCES 30.11.17, 16:48
      Tam jest jeszcze taki Trafik z niedowładem tylnych łapek i uszkodzonym kręgosłupem, a jutro się zbiórka kończy. Ja już wpłaciłam. Wątek zaraz zresztą poleci 😠
      • earl.grey.tea Re: MAMY SUKCES 30.11.17, 17:35
        Wyleci sad wg wyjaśnień admina, umieszczanie linków do legalnych! zbiórek na zwierzaki jest reklamą. Jakby linki do torebek, sukienek, kurtek reklamą nie były. Wątek bez linków też poleciał, odpowiedzi dlaczego się nie doczekałam.
        • premeda Re: MAMY SUKCES 30.11.17, 19:43
          Się nie doczekasz. Pamiętam dyskusje na temat czy w ogóle forum emama ma sens, skoro na wszystko są fora tematyczne. Z dyskusji jak wiadomo nic nie wynikło 🙅
    • earl.grey.tea Re: MAMY SUKCES 03.12.17, 01:17
      To mamy dwa sukcesy! Ruda z maluchem zebrała potrzebną kwotę... ktoś wpłacił jednorazowo brakujące 1550zł ! Jestem pod wrażeniem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka