princesswhitewolf 04.12.17, 15:35 Mandelic Acid. Kwas Migdalowy Uzywacie? Jakie wrazenia w porownaniu z innymi kwasami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Kwas Migdalowy 04.12.17, 21:11 A jakie to ma znaczenie w obliczu wojny wiszacej na włosku...? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kwas Migdalowy 04.12.17, 21:23 ja kiedys zrobilam sobie domowo kwas migdalowy polecany na forum ... strasznie mnie obsyfilo po nim i wysuszylo mi skore (ale mnie nie zluszczylo), nie probowalam wiecej ... ale ja mam delikatna skore i kwasow zadnych wczesniej nie stosowalam. moja siostra regularnie robi kwasy (rozne), ale u kosmetyczki - i chwali sobie. nic wiecej nie potrafie napisac Odpowiedz Link Zgłoś
owmordke Re: Kwas Migdalowy 04.12.17, 21:29 Raz zrobilam u lekarza medycyny estetycznej i absolutnie nic sie nie zadzialo, ani zlego, ani dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kwas Migdalowy 04.12.17, 23:19 Migdałowy słabe efekty przynosił, teraz używam jabłkowego i kojowego. Jest leciutka poprawa - trochę rozjaśniają się przebarwienia, skóra jest jaśniejsza. Ale używam od niedawna więc pełnego efektu jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Kwas Migdalowy 04.12.17, 23:39 Miałam zabiegi u kosmetyczki. Efekty b.db. Cera rozjaśniona, niedoskonałości zniknęły. Miałam serię 6 zabiegów co 10-14 dni. Odpowiedz Link Zgłoś