Dodaj do ulubionych

serial Riverdale

30.12.17, 13:05
Nie wiem ile z was oglada ale tak chcialam zaczac dyskusje. Mnie ten serial popsul humor ale chlop sie wciagnal.

W sumie wiem, ze fikcja ale jakas taka realistyczna.

Nastolatki psute przez rodzicow - Veronica pijaca alkohol z ojcem, jej ojciec czestujacy whisky jej nastolatniego chlopaka. No szok jakis.

Historia Jugheada, ktorego wlasna matka nie wziela do domupo tym jak tutus wyladowal w pierdlu (obejrzalam w wigilie i strasznie mi sie smutno zrobilo). I ogolnie fakt, ze mieszkal na zapleczu kina, w kanciapie po schodami w szkole.

Natolatki rozwiazujace zagadki kryminalne, nastolatki kupujace bron, nastolatki organizujace sie w grupy paramilitarne.

historia z Black Hood, ktory dzwoni do Betty.

Jakas patologicznie chora rodzina Blossomsow gdzie ojciec prowadzi biznes narkotykowy, zabija wlasnego syna a matka nie chroni corki.

W sumie jakos bym to przelknela, gdyby to byli dorosli, nawet studenci. Ale zdaje sie, ze byla mowa, ze Jughead obchodzil w serialu szesnaste urodziny.

Czy to sie dzieje naprawde?
Obserwuj wątek
    • loola_kr Re: serial Riverdale 30.12.17, 13:11
      Ja obejrzałam prawie 2 sezony. Drugiego nie skończyłam bo mnie nudził.
      Odbierałam to jako formę przerysowanej bajki, wszytko było takie teatralne i nieprawdopodobne.
    • agata_abbott Re: serial Riverdale 30.12.17, 13:16
      To serial jest, i to ostro przerysowany. I momentami mocno niespójnysmile
    • dziennik-niecodziennik Re: serial Riverdale 30.12.17, 13:17
      Jakie naprawde, prosze Cie.

Riverdale jest o tyle lepsze, ze chociaz policja tu wystepuje. Bo np w Pretty Little Liars to w ogole dzieciaki zostawione same sobie, ani cienia wspolpracy z rodzicami, z policja, z nikim, wszystko same...
    • kolibeer2 Re: serial Riverdale 30.12.17, 13:19
      podobno to takie miasteczko twin peaks dla dzieciaków - córka zaczęła druki sezon, ale nie skończyła chyba smile
    • angazetka Re: serial Riverdale 30.12.17, 13:29
      Kocham ten serial.
      I tak, jest przerysowany i nieprawdopodobny, bo to taka konwencja. No ale nie jest odkryciem, że są dzieciaki zostawione same sobie, i rodzice częstujący nastolatków alkoholem, i mordercy też są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka