trypel 22.08.05, 14:43 W jakim WSCHODNIOeuropejskim kraju lecą w TV regularne reklamy tego samochodu? Dla ułatwienia dodam że nie jest to Rosja :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
trypel Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:07 Niestety. Dodam że jest to jedyny kraj w tej części Europy gdzie widziałem na jednym parkingu stojące obok siebie Ferrari i Lamborgini a parę innych mercedesów dalej stał maybach :) Link Zgłoś
chamzbmw Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:10 i wszystkie ukradzione na zachodzie;) Link Zgłoś
trypel Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:15 chamzbmw ma pewnie w dużej mierze rację... :) ale dalej brak prawidłowej odpowiedzi Link Zgłoś
trypel Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:27 Wszyscy upieracie się na byłe republiki ZSRR... Dalej nic :) Link Zgłoś
emes-nju Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:36 Ktorys z krajow bylej Jugoslawii? Slowenia? Link Zgłoś
trypel Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:39 Dalej nic... ale coraz bliżej bo zostaje coraz mniejszy wybór :):):) Link Zgłoś
greg82 Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:40 Słowenia to trochę nie Wschód :) Zostaje nam Rumunia, ale szczerze bym się zdziwił, gdyby to było to państwo. Link Zgłoś
trypel Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:42 Biorąc pod uwagę jak politycznie pojmujemy Europę wschodnią to Słowenia jest nią również... Nie to nie Rumunia :) Link Zgłoś
emes-nju Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:44 Dawaj odpowiedz bo coraz bardziej korci mnie, zeby wziac globus Europy i wypisac wszystkie pozostale kraje Europy Wschodniej :-) Bulgaria? Link Zgłoś
trypel Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 15:55 Bingo!!! Spędziłem 10 dni w tym pieknym kraju a dokładniej w jadroższym kurorcie na wybrzeżu czyli w Słonecznym Brzegu i my idioci mysleliśmy że poderwiemy laski na nasze motocykle... :):):) a jak można poderwać na czerwony motocykl stojąc obok ferrari... Spędzilismy tam 10 dni i w tym czasie widziałem więcej tzw prestiżowych bryk niż w Warszawie przez ostatnie parę lat. Maybachy były 2 oba oczywiście prowadzone przez kierowców, obok ochroniarz a'la Commando z kałasznikowem. Ferrari 3 i jedno Lamborgini. Cayennów nie liczę bo nieraz jadąc rano na plażę (Cacao beach - zwana przez nas silikonową doliną :):):) ) widzieliśmy ich ze 4- 5. W naszym hotelu na weekend zjawiały się 2 nowe BMW 7, 1 mercedes S, jedna A6 i jedna carrera (hotel miał 12 pokoi ) i nasze 3 motocykle :) W TV leciały reklamy cayenne i nie wiedziałem w jakim kraju jestem... Oczywiście tak było tylko w Sł. Brzegu - poza tylko smutna rzeczywistość Najlepsza była policja - stali na każdym rogu i przy wyjezdzie z miasta. Wszyscy jezdzili nawaleni i przez tydzień nie widziałem żadnej stłuczki. Raz jak wyjezdzałem na wycieczkę bez kasku i dokumentów zatrzymał mnie taki sympatyczny pan i powiedział że na miejscu mogę robić co zechcę ale wyjezdzać w tym stanie nie mogę bo oni są odpowiedzialni za nasze bezpieczeństwo i nie nie wypuszczą :):):) Czekam na urlop 2006 Link Zgłoś
emes-nju Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 16:03 Duma mnie rozpiera :-) Jakos od razu skojazylo mi sie z jakims biedniejszym krajem na poludniu (Slowienia byla tylko badaniem gruntu). Oni tam sa tacy... ostentacyjni. Polski mafiozo albo bogaty biznesmen nie afiszowaliby sie takimi autami - nie ten styl. Link Zgłoś
trypel Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 16:17 emes-nju napisał: > Duma mnie rozpiera :-) > Jakos od razu skojazylo mi sie z jakims biedniejszym krajem na poludniu (Slowie > nia byla tylko badaniem gruntu). Oni tam sa tacy... ostentacyjni. Polski mafioz > o albo bogaty biznesmen nie afiszowaliby sie takimi autami - nie ten styl. Coś w tym jest - poza tym z reguły każdy właściciel nosił na sobie równowartość drugiego takiego samochodu (chyba na wszelki wypadek czy co?) w formie ciętego na metry złotego łańcucha o wadze na oko parę kG + sygnety z jakimis kamyczkami itd - taka lokata kapitału :) Z drugiej strony żeby było śmieszniej te wszystkie bryki stały tam (tzn w centrum pod hotelem Kuban lub na cacao beach) otwarte, z uchylonymi oknami, czy z pozdejmowanymi dachami... Zeby było śmieszniej coś bardziej z mojego podwórka - najczęściej spotykanymi motocyklami były kompletnie nieprzydatne w warunkach bułgarskich (brak autostrad i dobrych szybkich dróg) hayabusy z silnikami 175 KM ew. nowe GSXRy 1000 ze 180 KM - czyli typowy szpan bo jak można zaszpanować enduro :):):) Link Zgłoś
emes-nju Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 16:34 Wiesz, jakbym zobaczyl w Polsce Maybacha, to tez raczej nie wpadlo by mi do lba w jakikolwiek sposob zmieniac jego stanu, zawartosci czy miejsca pobytu. Zycie mi jeszcze mile :-) A jezeli chodzi o szpanowanie enduro... Na taki motocykl zlapie sie lala, ktora choc troche wie o co chodzi. Z pozytkiem dla obydwojga :-) Link Zgłoś
radomir996 Re: Porsche Cayenne - pytanie 22.08.05, 19:30 > A jezeli chodzi o szpanowanie enduro... Na taki motocykl zlapie sie lala, ktora > choc troche wie o co chodzi. Z pozytkiem dla obydwojga :-) Znaczy taka co lubi wyjazdy do lasu ewentualnie w zboze? Link Zgłoś