Dodaj do ulubionych

Chazan kolejny raz szokuje

15.01.18, 17:06
Profesor Bogdan Chazan, znany z kontrowersyjnych wypowiedzi na temat aborcji wystąpił dzisiaj w programie RZECZoPOLITYCE, w którym skomentował środowe głosowanie w Sejmie, w którym odrzucono obywatelski projekt komitetu Ratujmy Kobiety, a przyjęto ten opracowany przez ruch Zatrzymaj Aborcję. czy jest jeszcze taka która wierzy że znajomy ginekolog we razie czego pomoże?
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 17:08
      Peron zaczął odjeżdżać coraz szybciej.
    • purchawkapuknieta Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 17:16
      A tak z ciekawości, temat cie w żadnym razie nie dotyczy, ani dziecka nie urodzisz, ani go nie zrobisz, więc czego jątrzysz?
      • tanebo2.0 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 17:20
        Z zasady jestem antyklerykałem więc nie to też dotyczy. Poza tym gdybym był taksówkarzem (lub pracował w innym zawodzie) a ktoś chciałby pociągnąć mnie do odpowiedzialności bo wiozłem kobietę w ciąży to miałbym problem. To o czym pierd... Chazan nie mieści się w głowie! Każdy taksówkarz ma przepytywać kobiety czy chcą usunąć ciążę?
        • magkul99 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 18:23
          Ale to nie chodzi o taksówkarzy, podejrzewam, że on użył skrótu myślowego ale o kierowców busów turystyki aborcyjnej.
          A tak poza tym, to mało polityków, lekarzy itp. w tym kraju gada sobie co im się podoba? Czym tu się podniecać?
          • tanebo2.0 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 18:32
            Ale ja nie chcę się domyślać co miał polityka na myśli!!! Bo chodzi o moje życie. Paniała? Prawo ma być jasne! A nie raz już w historii już tak było że politycy zaczynali od wspaniałych chęci by bezrobotni budowali domy dla bezdomnych a potem przechodzili do "niech głodni zjedzą bezdomnych". A potem zapominano że to żart...
            • magkul99 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 19:12
              Oj to pewnie 100 mln obiecane od Wałęsy dostałeś? To chyba nie był żart...to była przecież obietnica!!!!
              • tanebo2.0 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 19:16
                Ale miało być lepiej! Z takim hasłem dorwaliście się do władzy. Przyznajesz że kłamaliście?
                • magkul99 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 19:24
                  Ale dlaczego ty się do mnie zwracasz Wy? I kto tu jest ruskim trolem????
      • morekac Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 17:20
        No wiesz, mężczyźni miewają żony, dziewczyny, córki czy siostry - dlaczego miałoby go to nie obchodzić? Zresztą wystarczy pożyczyć pieniądze nawet bez wiedzy na co to pójdzie - i już więzienie.
        • tanebo2.0 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 18:23
          Nie zdziwiłbym się gdyby wkrótce kobiety do wniosku kredytowego w banku musiałby załączać badanie ginekologiczne. Albo nosić je przy sobie jak OC kierowcy...
      • cosmetic.wipes Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 17:20
        A Chazana dotyczy?
        No chyba, że dalej skrobie pokątnie big_grin
        • livia.kalina Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 19:26
          Im prawo bardziej restrykcyjne, tym stawki wyższe.
          • lauren6 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 21:33
            O to to.
    • cosmetic.wipes Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 17:19
      Wspaniały przypadek psychiatryczny 😁
    • heca7 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 18:25
      A to nie jest aby Azs dziennik?
      • morekac Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 20:05
        Nie, nie jest. Facet mówi to na poważnie, niestety.
    • triss_merigold6 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 18:39
      Interesujące, że święto...liwi na starość zrobili się ci ginekolodzy, którzy w PRL zdążyli w spółdzielniach i prywatnych praktykach wyskrobać sobie ładne domki i pełne konta walutowe.
      • tanebo2.0 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 18:48
        A jak myślisz, oddał chociaż te pieniądze które zarobił na skrobankach? Albo chociaż przeznaczył je dla jakiejś fundacji opiekującej się dziećmi z wadami wrodzonymi?
        • martishia7 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 19:23
          Tak. Kwoty nominalne przekazali już po hiperinflacji i denominacji.
      • lauren6 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 22:00
        Widzisz, bo to wszystko zawdzięczamy JP2, który stwierdził, że skrobiące się panie mogą uzyskać przebaczenie w KK jeśli teraz będą dawać świadectwo i walczyć o zakaz aborcji. O takich jak ta pani:
        m.fronda.pl/a/szokujace-wyznanie-kobiety-ktora-dokonala-4-aborcji,84544.html

Pewnie panów aborterów też to dotyczy.
    • attiya Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 19:20
      no to idąc tym tropem to czas najwyższy chyba Chazana oskarżyć o wielokrotne morderstwa.
      I wsadzić na 25 lat do więzienia
      • mamablue Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 21:00
        Dokładnie.
    • krypteia Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 20:56
      profesor za młodu wyskrobał sobie willę i luksusowy samochód a kiedy stoi nad grobem wyrzuty sumienia zaczęły dochodzić do głosu. Proponuję oddać chałupę i samochody na cele charytatywne miast dyszeć żądzą kary dla każdego kto przyczyni się do aborcji, może jak to zrobi to jego Bóg będzie miał na sądzie ostatecznym większą litośc dla niego
      • mamablue Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 21:01
        Zwrot mienia uzyskanego dzięki prywatnym skrobankom, to byłoby sprawiedliwe.
        • wiosennaburza1 Re: Chazan kolejny raz szokuje 15.01.18, 21:11
          ale on wreszcie trafił na podatny grunt. co naskrobał to jego. a teraz, dzięki naszej kochanej władzy może świecić ... przykładem człowieka prawego i sprawidliwego. bo on się przyznał, że czynił źle i chce karania tych, co toże źle czynią. o piniondzach zarobionych ze złoczynienia nie wspomni , bo to... nieistotnebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka