Co czytacie najczęściej z tego, co dostępne na naszym rynku? Czytacie regularnie jakieś gazety, a może prenumerujecie? Co lubicie czytać?
Pytam o wszelkiego typu prasę - od magazynów kobiecych po tygodniki społeczno - polityczne,psychologiczne czy popularnonaukowe albo ograniczone do konkretnej tematyki typu dieta/fitness bądź psychologia?

Zakładam, że część z Was czyta jakieś czasopisma typowo branżowe i specjalistyczne - z chęcią się dowiem jakie, bo sama nie czytam, nie interesuje mnie to i nie zachodzi u mnie póki co taka potrzeba.
Brakuje Wam czegoś jeśli chodzi o polską prasę? Jeśli ktoś ma rozeznanie (mieszkające zagranicą zapewne), to jak oceniacie polską prasę w porównaniu do zagranicznej? Są jakieś tytuły, które zniknęły z rynku i żałujecie, że już ich nie ma?
Ja nic nie prenumeruję. Jak coś czytam, to:
- z kobiecych tytułów najbardziej trafia do mnie "Uroda życia". "Twój styl" raz na rok, można powiedzieć."Panią" kupię raz na pół roku albo raz na kwartał jeśli po przejrzeniu albo zachęcającej okładce mi podpasuje - chyba zawsze miałam jakiś problem z tą gazetą

Do "Zwierciadła" jestem chyba uprzedzona i nie mogę się przekonać. Od czasu do czasu zdarza mi się jeszcze czytać "Wysokie obcasy"
- dość często "Newsweek",coraz rzaaaadziej "Wprost", próbuję się przekonać do "Polityki"
No raczej kiepsko u mnie z prasą. Może u Was lepiej?