hedna 18.04.18, 12:18 Córka nie skarży się na ból gardła,ma natomiast jasną plamkę na migdale. Co może być przyczyną, co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Plamka na migdale 18.04.18, 16:50 Nic nie robić, żadna angina ropna, zwykły czop retencyjny. Może być też jakaś zabłąkana afta. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Plamka na migdale 18.04.18, 18:32 Nic nie rób. To może być resztka jedzenia np. jogurtu, maleńka afta lub innego rodzaju uszkodzenie, które samo się zaleczy. Po co oglądasz gardło dziecku, które na nic się nie skarży? Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:23 Patrzyłam na ząbki z tyłu,jutro mamy wizytę u dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Plamka na migdale 18.04.18, 18:42 To może być kamień migdałkowy- mogą się usadowić również na migdale. Nic się z tym nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Plamka na migdale 18.04.18, 19:58 Mozna wycisnac szpatulka do uszu Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:32 Ale po co nie boli to w jakim celu ruszac , zeby bolalo? Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:38 Żeby oczyścić. Krypty w migdalkach się czasami zapychają. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:21 Musisz sprawdzić czy aby na śledzionie nie ma jakiejś plamki, bo pewnie też jej nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:28 Żebyś zobaczyła absurd swojego szukania dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:33 Akurat nalezy sprawdzac z plamki potem wielkie raczysko mozna miec Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:38 Tak, tak, trzeba byc ostroznym, na zimne dmuchac i pytac na forum emama, gdzie jola udziela specjalistycznych porad: medycznych, dietetycznych, psychologicznych. Z kazdej dziedziny. Kuswa, po co dziewczynie o raku pieprzysz? Ty naprawde lubisz dokopywac, czy tylko masz chory przymus klepania w klawiature? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:40 To bylo do cosmetic jakbys nie zauwazyla ona by wiedziala ze to zart ty wyjmij kij z tylka Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:43 Kij z tylka? A to nie przez ciebie miedzy innymi Hedna z forum odchodzila? Po co leziesz do jej watku durnowato zartowac i pisac bzdury? Zarty za raka jaaaakie to zabawne. Boki zrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:47 Nie, ale ktos musial byc kozlem ofiarnym. Dobra nie szukaj awantury bo sama prowokujesz a potem udajesz niewiniontko. Spadaj . Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Plamka na migdale 18.04.18, 22:51 Spadam, spadam, bo ty przeciez musisz nie tylko zakladac co piec minut jakis durny watek, ale dodatkowo musisz klepac durnoty w watkach innych. I nic cie nie przekona, ze nie tylko posmiewisko z siebie robisz, ale tez szkodzisz. Musisz i juz. Szkoda mojej klawiatury na ciebie, EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Plamka na migdale 18.04.18, 23:04 jola-kotka napisała: > To bylo do cosmetic jakbys nie zauwazyla ona by wiedziala ze to zart Jakoś się nie uśmiałam. Zastanów się dlaczego niektórzy mawiają, że milczenie jest złotem. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Plamka na migdale 18.04.18, 23:09 Wielokrotnie milczałam, gdyż to, co o tobie piszę, to tylko promil mojej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka [...] 18.04.18, 23:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Plamka na migdale 18.04.18, 23:18 Żeby tak ktokolwiek doczytał do końca..... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Plamka na migdale 18.04.18, 23:46 Ok ladniej odpadam bo oczywiscie wyjde na najgorsza zolze w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Plamka na migdale 18.04.18, 23:36 Jak masz duży stres to niech płucze eludrilem Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Plamka na migdale 19.04.18, 09:34 skoro nie skarzy sie na bol gardla to skad wiesz ze ma jasna plamke na migdale. zauwazyla przy myciu zebow, czy jakos inaczej przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Plamka na migdale 19.04.18, 09:46 wczoraj zauważyła,że wychodzi jej siódemka i pokazywała mi to odkrycie, więc przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Plamka na migdale 19.04.18, 11:07 widzę ,że to budzi silne emocje owej plamki już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Plamka na migdale 19.04.18, 12:08 Wypowiem sie tylko odnosnie „po co zagladac jak sie nie skarzy” dziecko pewnego dnia usmiecha sie a ja widze ze na teczowce ma plamke. Mruga jest nie boli poszlam do okulisty okazalo sie ze dziecku sie drzazga wbila w oko. Twierdzil ze nie czul. Odpowiedz Link Zgłoś