tmk123 13.05.18, 22:32 Mój syn stwierdził, że jakbym widziala to mogę kupić. E matka wie wszystko, więc gdzie w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojamarusia Re: Różowy KitKat 13.05.18, 22:50 Nie w Krakowie ale kupowałam z żabce Odpowiedz Link Zgłoś
kabakabakaba Re: Różowy KitKat 13.05.18, 22:51 Spróbuj w Kuchniach Świata w Galerii Krakowskiej (poziom -1). Maja słodycze z różnych stron świata, ostatnio widziałam tam zielone KitKaty. Oczywiście cena jest kilkukrotnie wyższa niż normalnie ale „kolorowych” KitKatow nie ma chyba w Polsce w normalnej dystrybucji. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Różowy KitKat 13.05.18, 22:58 Różowe kitkaty to nowośc, bo czekolada nie jest farbowana tylko kolor jest uzyskiwany z konkretnego typu ziarna poprzez konkretny typ prażenia. Chciałabym kupić różową czekoladę bez 'kitkata" ale też nie wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Różowy KitKat 13.05.18, 23:02 Od sierpnia będzie tu: sklepczekolada.pl/callebaut-rb1-rozowa-czekolada-rubinowa-2-5-kg Wygooglane, żeby nie było. Na amazonie też są z tego co widzę, tylko inne. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Różowy KitKat 13.05.18, 23:10 Dzięki! Kocham Cię! Szukałam parę miesięcy temu i albo nie było albo źle szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Różowy KitKat 14.05.18, 00:22 Zrób mu chipsy z jarmużu a nie dawaj różowej czekolady! Odpowiedz Link Zgłoś
sea.sea Re: Różowy KitKat 14.05.18, 11:07 W stolicy w Żabkach, bez większego problemu. Kosztuje, jeśli dobrze pamiętam, 4 złote. Niestety, smakuje jak biała czekolada z dodanym aromatem owoców leśnych. Mdły jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś