patir23 27.05.18, 19:26 W Rossmann na promocji jest i tak myślę czy warte zakupu. ? Ma ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 27.05.18, 20:14 Mam. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 27.05.18, 20:51 Moja siostra twierdzi - że nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.tyl Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 27.05.18, 21:21 Jeśli skóra na piętach szybko twardnieje to moim zdaniem nie warto, ja wróciłam do zwykłych szorstkich pumeksów. Jeśli ktoś nie ma takich problemów, to warto Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 27.05.18, 22:47 Mzd. warto, ale z dobrymi bateriami. No i nie jest to sprzet na zgrubienia z calej zimy Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf re: 11.10.18, 14:29 no nie wiem czy moze byc lepsza bateria w takim sprzecie. To ma wewnetrzna baterie ktora laduje sie na prad i to wytrzymuje kilkadziesiat razy Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: re: 11.10.18, 14:51 ?? Moj ma w srodku 4 baterie "paluszki". Co do urzadzenia - jak ktos naprawde robi pedicure regularnie to moze i warto, ale ja tam wole zwykly pilnik. Oddalam Scholla mamie i ona jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: re: 11.10.18, 15:23 aaa to chyba masz inny model. Ja mam ten www.amazon.co.uk/Scholl-Rechargeable-Velvet-Electric-Remover/dp/B01CDDCGEY Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: re: 11.10.18, 16:18 Ja mam taki www.scholl.pl/produkty-do-pielegnacji-stop/velvet-smooth/scholl-velvet-smooth-elektroniczny-pilnik-do-stop-z-krysztalkami-diamentow/ I nadal sobie chwalę. Jest duża różnica w działaniu w zależności od baterii. Odpowiedz Link Zgłoś
karola2122 Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 28.05.18, 05:17 Miałam taki z jakiejś innej firmy (nie Scholl) i twierdzę, że nie warto. Używam pilnika do usuwania zrogowaceń, właśnie z Rossmanna, i jestem bardzo zadowolona. Pięty są gładziutkie, a wcześniej zawsze miałam z tym problem. www.rossmann.pl/Produkt/Fusswohl-pilnik-do-usuwania-zrogowacen-2w1-1-szt,102978,5870 Na zdjęciu jest pokazana strona z pumeksem- tego w ogóle nie używam, a po drugiej stronie jest ten pilnik. W instrukcji napisane jest, żeby robić to na sucho, ale ja robię w czasie kąpieli, przez dłuższy czas, ale raczej delikatnie, nie naciskając za bardzo. Potem odpowiedni krem, i gotowe. Najlepszy efekt można osiągnąć robiąc to 2-3 razy w tygodniu, ale jeden raz też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 28.05.18, 06:15 Mam no z Lidla Silversrest i bardzo sobie chwalę, a dużo tańszy - ale ja regularnie przez cały rok w gabinecie robię pedicure. Schola za te pieniądze bym nie kupiła. archiwum.allegro.pl/oferta/pilnik-elektryczny-do-piet-silvercrest-opis-i7134605181.html . Poszukaj czegoś tańszego choćby w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 11.10.18, 14:32 tak kupilam wlasnie ten Scholl w Amazonie. Wczesniej mialam podobne ustrojstwo firmy "Made in China" i bylo slabsze i pilnik byl jednorazowy bo nie mozna kupic bylo zapasowych.Scholl ma wymienne te pilniki oraz sa roznej ostrosci, Jest to ladowane jak szczoteczki do zebow i jedno ladowanie starcza na wiele razy To uratowalo moje piety bo sezonie ogrodniczym i smiem twierdzic ze sa jak pupa niemowlaka przy systematycznym pilowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 11.10.18, 14:32 Warto. Jak nie miałam to kupowałam ręczne- tez świetne. Kilka ruchów raz na kilka dni, i zawsze wieczorem krem do rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ura Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 11.10.18, 14:38 Nie warto. To ledwie co dziala nawet z super bateria. Ja przycisniesz mocniej to sie zatrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 11.10.18, 15:21 jak ledwo? masz? to naladuj. nic sie nie zatrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 11.10.18, 15:23 www.amazon.co.uk/Scholl-Rechargeable-Velvet-Electric-Remover/dp/B01CDDCGEY Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 11.10.18, 15:26 One mowia o modrlu dostepnym w roasmannie. On jest na zwykle baterie. A watek jest stary. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 11.10.18, 15:58 znowu sie dalam wkopac w watek-trupa Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: Elektroniczny pilnik Scholl warto kupić? 11.10.18, 16:08 Warto. Używam i jestem bardzo zadowolona. Ale mam innej firmy, Scholla nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś