Dodaj do ulubionych

Znajdź się

03.07.18, 17:31
Na fali wątku o poszukiwaniu w googlach: gdzie się znajdujecie?

locatemyname.com

Mnie potwierdzono, że jestem jedyną na świecie posiadaczką takiego zestawu (imię+nazwisko), a reszta "moich" (poza Polską) mieszka w większości w USA i Kanadzie... Mocno mnie to zdziwiło, cóż, statystyka, ja tam nie znam nikogo.
Obserwuj wątek
    • qs.ibidem Re: Znajdź się 03.07.18, 17:32
      www.locatemyname.com

• alpepe Re: Znajdź się 03.07.18, 17:42
      Moje nazwisko rodowe zawiera literę polską, więc w zasadzie go tam nie ma, jeśli patrzeć dokładnie. Ciężko mi się więc wypowiedzieć. Natomiast dawnymi czasy na fejsie zostałam zjechana przez uczennicę mojej imienniczki, że nie chcę jej przyjąć do przyjaciół... Oczywiście moja sobowtórka imieniowo-nazwiskowa jest mi nieznana.
    • tt-tka Re: Znajdź się 03.07.18, 17:55
      Niech sie wypchaja.
      "ooooops, invalide name, a single name".
      No single, jestem jednoimienna. Tak ze nie moge sie odnalezc tongue_out
      • gryfna-frelka Re: Znajdź się 03.07.18, 20:24
        Mam dokladnie to samo : jedno imie i nazwisko, zadnych udziwnien i ten sam wynik...
    • feliz_madre Re: Znajdź się 03.07.18, 17:56
      To jakaś kolejna bzdura. Na podstawie czego ta wyszukiwarka? Podaje, że w mazowieckim są tylko 3 osoby z moim nazwiskiem, a ja tylko z mojej najbliższej rodziny znam 9 i jedną z poza...
      • qs.ibidem Re: Znajdź się 03.07.18, 18:05
        W tajemnicy przed Tobą przemeldowali się... wink ale teraz już wiesz!
        • feliz_madre Re: Znajdź się 03.07.18, 18:38
          Własne dzieci też? 🤣
      • biala_ladecka Re: Znajdź się 03.07.18, 18:10
        Obok masz liczbe szacowana. Tez jestem ciekawa na jakiej podstawie te wyliczenia...
        • blimsien Re: Znajdź się 03.07.18, 18:32
          No ciekawe skąd szacunki. Sporo ludzi o moim nazwisku wsrod Polonii w USA/Kanadzie. Demograficznie w PL najwięcej w wlkp/zachodniopomorskim
      • agata_abbott Re: Znajdź się 03.07.18, 19:46
        A jak z podwójnymi nazwiskami? Bo ja widzę, że np. osoba z nazwiskiem nowak-kowalska i kowalska-nowak nie będzie już w zestawieniu nowaków liczona.
    • tol8 Re: Znajdź się 03.07.18, 20:01
      Lepsza jest polska strona
    • ida_listopadowa Re: Znajdź się 03.07.18, 20:32
      Akurat tego portalu nie znam, ale przed takimi przestrzegam, czesto buduja w ten sposob niezbyt legalna baze danych nazwisk. Cos jak Cambridge Analitica. Trzeba uwazac
    • araceli Re: Znajdź się 03.07.18, 20:35
      Ale bzdura.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka