Dodaj do ulubionych

Karta lojalnościowa

14.07.18, 22:42
supermarketu na T. - ktoś ma?

Bo przelicznik wynosi pół procenta, więc wydając sto złotych otrzymamy pięćdziesiąt groszy.

Ludzie się na to napalają, w dodatku koniecznie chcą cudze czterdzieści groszy, jeśli nie ma się karty.
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Karta lojalnościowa 14.07.18, 22:42
      PS. Wiem, że mam wątkotok. I tak lepszy niż rwa kulszowa (dosłownie i w przenośni).
    • slonko1335 Re: Karta lojalnościowa 14.07.18, 22:47
      Tesco? Mam. Na nic się nie napalam. Co jakiś czas przysyłają kupony zniżkowe i tyle z tego pożytku.
      • butch_cassidy Re: Karta lojalnościowa 14.07.18, 23:48
        Dokładnie tak podchodzę. Aczkolwiek jak kiedyś długo temat olewałam i dostałam jednorazowo kupony na 90 zł, to się ucieszyłam, nie powiem, że nie.
        No i przy zakupach ze skanerem karta jest potrzebna - a to spora wygoda, szczególnie przy dużych, jak wózek z czubem wypakowany. Brak konieczności wywalania tego przy kasie to błogosławieństwo.
        • taki-sobie-nick Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 00:40
          butch_cassidy napisała:

> Dokładnie tak podchodzę. Aczkolwiek jak kiedyś długo temat olewałam i dostałam
          > jednorazowo kupony na 90 zł, to się ucieszyłam, nie powiem, że nie.
          > No i przy zakupach ze skanerem karta jest potrzebna

Możesz wyjaśnić?
          • butch_cassidy Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 08:21
            Ale co?
            Długo nie korzystałam z kuponów, a zakupy robiłam praktycznie tylko tam i te bony mi się skumulowały, a może kartę miałam, ale nieaktywną (bo często ignoruję programy lojalnościowe)? Nie wiem, jak to technicznie wyszło, że taka kwota się zrobiła.

A żeby wziąć skaner z jego półeczki trzeba najpierw zeskanować kartę, bo bez niej jest zablokowany. Po prostu nie da się go wziąć i zrobić zakupów ze skanerem bez tej karty. Przynajmniej mnie się go bez niej nie udało odblokować (bo leniwie nie chciało mi się wyjmować portfela i karty, więc spróbowałam - bezskutecznie, musiałam jednak ją sięgnąć smile ).
            • przystanek_tramwajowy Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 09:01
              O matko, Następna wunska szpecjalistka! Nie trzeba karty skanować. Jest opcja "bez karty". O matko! Naprawdę tego nie zauważyłaś? Świecą się takie dwa napisiki "Z kartą" i "Bez karty". Trza klinknąć bez karty. smile
              • przystanek_tramwajowy Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 09:06
                Tu objaśnienie na stronie Tesco:

Przy wejściu do sklepu weź przenośny skaner i rozpocznij zakupy.

Jeśli chcesz zrobić zakupy z kartą Clubcard, zeskanuj ją pod ekranem na ścianie skanerów.

Jeśli chcesz używać skanera bez karty członkowskiej, kliknij na ekranie powitalnym „Zakupy bez Clubcard”.
                • butch_cassidy Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 09:10
                  A możliwe że nie zauważyłam - ja często myślę o niebieskich migdałach, to mi umyka to i owo smile
                  • przystanek_tramwajowy [...] 15.07.18, 09:18
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • taki-sobie-nick Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 21:41
              butch_cassidy napisała:

>Ale co?

Brak konieczności wywalania przy kasie.
        • slonko1335 Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 08:30
          O boże gdzie to? Cudowne ja też chcę tak.....u nas na razie w sferze marzeń i musze to przewalutowanie na kasę potem znowu do kosza ....
          • slonko1335 Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 08:31
            Przewalac. ...głupi telefon znowu wie lepiej...
          • butch_cassidy Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 08:59
            W Łodzi.
            • slonko1335 Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 09:00
              Na serio w Polsce ? O rany to jest nadzieja ze juz niedługo. ....
              • arwena_11 Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 10:37
                Warszawa
              • stara.mostowiakowa Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 15:53
                A gdzie konkretnie?
                • arwena_11 Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 16:18
                  Tesco na Ursynowie ( al.Ken )
    • blimsien Re: Karta lojalnościowa 14.07.18, 22:53
      robisz zakupy tylko tam?
      to sobie odpowiedz czy się oplaca. a, wez jeszcze obczaj to tesco.pl/img/tescoce_pl/mlt/banner/files/regulamin-mmt.pdf mozesz sie bawic na komorce w symulację marketu i zbierac dodatkowe punkty - idiotyzm
    • ewa_mama_jasia Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 01:01
      Przecież to nie o to chodzi. Jeśli robisz zakupy w Tesco, to punkty przeliczanie na gotówkę to tylko taki bonus. Jeśli nie robisz, to ładowanie się w kartę lojalnosciowa specjalnie dla punktów jest bez sensu. Ja w Tesco sporo kupuje i dostaje bony i kupony i nie gardze nimi. Zawsze to parenascie /paredziesiat zł mniej za kolejny rachunek.
    • takisobieludz Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 10:22
      Jako pracownik wyzej wymienionej sieci marketow wink powiem tak. Punkty faktycznie sie zbiera mozolnie, ale jest to dosc oplacalne pod warunkiem, ze jest sie stalym klientem. Wtedy te punkty wpadaja tsk przy okazji a raz na jakis czas ma sie mily bonusik w postaci rabatow. Druga rzecz- kilka razy w roku jest orhanizowana akcja rozsylania kupnow znizkowych na odziez, np 20 zl taniej przy zakupie za 80. Trzecia- czesc promocji nalicza sie dopiero przy nabiciu karty club card wink to jest program lojalnosciowy, od jednorazowych czy sporadycznych zakupow wielkiego profitu nie ma, ale jak ktos robi w tesco zakupy regularnie to raz na jakis czas moze sporo zaoszczedzic.
      • black_magic_women Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 16:19
        takisobieludz napisała:

jest program lojalnosciowy, od jednorazowych czy sporadycznych zakupow
        > wielkiego profitu nie ma, ale jak ktos robi w tesco zakupy regularnie to raz na
        > jakis czas moze sporo zaoszczedzic.

Ale wiernym klientem możesz być tylko stacjonarnie, bo online nawet ćwierć kuponu się nie zrealizuje sad
        • takisobieludz Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 18:24
          Planuja to zmienic. Oby...
    • ichi51e Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 10:45
      Nie wiem ile sie dostaje za ile ale ostatnio lego mnie o 87 zeta taniej wynioslo. suspicious wiec jak najbardziej doceniam.
      • takisobieludz Re: Karta lojalnościowa 15.07.18, 15:37
        Za kazde wydane 2 zl jest 1 pkt, 100pkt to kupon 1zl. Jskby tak na to patrzec to fakt, nikomu niczego nie urwie. Ale zdarzaja sie duper oferty, chocizby ta z lego (z karta clubcard przy zakupie powyzej 200 zl bylo 30% taniej)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka