Dodaj do ulubionych

To chyba było na e-matce?

12.08.18, 16:55
Wydaje mi się, że chyba czytałam tę dyskusję na e-matce. Na pewno nie przeczytałam całej, ale te teksty już gdzieś na pewno czytałam. Może wiecie czy był taki wątek i może ktoś wklei linka?
Z artykułu nie wynika, że wzięli to z e-matki.

ugotuj.to/przepisy_kulinarne/7,87978,23760896,weszlam-w-kolejke-bo-nie-bylo-wlasciciela-zakupow-brzydkie.html#Z_BoxLSImg
Obserwuj wątek
    • pani-noc Re: To chyba było na e-matce? 12.08.18, 17:00
      W tekście jest podlinkowany wątek nangi.
      • asia-loi Re: To chyba było na e-matce? 12.08.18, 17:04
        pani-noc napisał(a):

> W tekście jest podlinkowany wątek nangi.

Kurczę, chyba już jestem całkiem ślepa, bo nie widzę.
        Możesz napisać w który miejscu?
        • tak_to_nowy_nick Re: To chyba było na e-matce? 12.08.18, 18:40
          We fragmencie:
          "Do poruszenia tematu savoir-vivre w sklepowej kolejce skłonił nas wątek, który pojawił się niedawno na naszym forum."
          • spirit_of_africa Re: To chyba było na e-matce? 12.08.18, 18:43
            Dałabym sobie rękę uciąć ze wcześniej ten fragment brzmiał „skłonił nas problem naszej czytelniczki”
            • muchy_w_nosie Re: To chyba było na e-matce? 16.08.18, 09:18
              Bo tak było, sama,w komentarzach wpisalam, e to z forum.
              • muchy_w_nosie Re: To chyba było na e-matce? 16.08.18, 09:19
                A inne komentarze wyśmiewały problem i e autor sam sobie wymyślił list więc zmienili na prawdę - czyli znowu artukuł dzięki ematce 😜
        • beata985 Re: To chyba było na e-matce? 12.08.18, 18:42
          Jest podkreślony. Po wytluszczonym kawałku pierwsze zdanie "wątek który niedawno pojawił się na naszym forum"
    • spirit_of_africa Re: To chyba było na e-matce? 12.08.18, 17:03
      Tak to nanga była tą „czytelniczką”.
    • vre-sna Re: To chyba było na e-matce? 12.08.18, 17:03
      A byl. Pamietam, ze wywiazala sie dyskusja za i przeciw. Nie przypadkiem Nangaparbat?
      Tak mi sie kojarzy smile
    • katja.katja Re: To chyba było na e-matce? 16.08.18, 09:20
      Kolejna forumowa dobra pani, która w realu okazuje się być burakiem.
    • lady-z-gaga Re: To chyba było na e-matce? 16.08.18, 09:23
      wczoraj o tym pisałam smile
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,166511608,166511608,Lekcja_klasy_kolejkowej.html
    • cauliflowerpl Re: To chyba było na e-matce? 16.08.18, 09:34
      Swoją drogą, nie sądziłam, że ktokolwiek przywiązuje wagę do tego, kto komu mówi przy kasie PIERWSZY dzień dobry - vide dobre rady na końcu artykułu.
      To jest kompletnie poronione, zamiast skupić się na tym, by generalnie było sympatycznie, by być dla siebie nawzajem uprzejmymi, to ktoś skupia się na tym, KTO PIERWSZY będzie uprzejmy. I potem foch, bo ona mi PIERWSZA nie powiedziała, a POWINNA.

Następna rada będzie brzmiała "gdy ktoś w kolejce do kasy niechcący uderzy Cię wózkiem, zwróć mu uwagę. W żadnym razie nie mów, że nic się nie stało, bo się stało, racja jest po Twojej stronie. Nie zapominaj jednak przy tym o dobrym wychowaniu - nigdy nie mów "uważaj ku*wa na ten wózek" tylko "czy szanowny Pan mógłby ku*wa z łaski swojej uważać na swój pier**lony wózek". Koniecznie pamiętaj o zachowaniu form grzecznościowych."
      • lady-z-gaga Re: To chyba było na e-matce? 16.08.18, 09:36
        >czy szanowny Pan mógłby ku*wa z łaski swojej uważać na swój pier**lony wózek".

ja uważam, że to bardzo grzeczna uwaga big_grin
    • kota_marcowa Re: To chyba było na e-matce? 16.08.18, 09:38
      Ostatnio sporo tematów ematkowych było.
      Stażyści na urlopach, sezon ogórkowy, to czerpią inspirację z forumwink
      Media zeszły na psy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka