Dodaj do ulubionych

Dziwne uczucie

15.10.18, 12:47
Dawno nie bylam na forum, czesto czytalam.
Mam problem a moze niepotrzebnie mysle i sama stwarzam problem.
Pracuje z fajnymi mezczyznami i kobietami.
Jeden facet z pracy mnie kreci.
Przyznam sie ze w malzenstwie z 15 letnim stazem zrobilo sie kiepsko. Maz nie jest zainteresowany moja osoba. Komplementow nie ma, buzi tez. Jak nalegam to dostaje co chce ale z wielka laska. Seks nalegalam ale juz mi sie nie chce prosic. Maz ma niskie libido. A mi sie widocznie zwiekszylo bo wczesniej bylo tak samo a moze wiecej. Ale teraz to zanik seksu.
Przejde do rzeczy. Posiadam konto na portalu. Wrzucam fotki itd.
I ciagle mysle o tym mezczyznie z pracy.
Do tego stopnia ze chyba go przyciagam, bo dostaje powiadomienia ze wchodzi na moj profil ogladac zdjecia.
On ma zone, ulozone zycie. Po co wchodzilby ogladac zdjecia akurat moje?
Nigdy nie dawalam powodow do niczego, pracujemy razem, sluzbowo rozmawiamy.
Jestem zadbana, moze nie najpiekniejsza ale nienkeden oko zawiesil do tej pory. I zastanawia mnie ze on mnie nie ma w znajomych, nie zaprasza, a przeglada zdjecia.
I czesto o nim mysle i wtedy on zaglada na moj profil. To jest jakies dziwne.
I bardzo mi sie podoba, chcialabym isc na kawe, takie male marzenie. Zastanawiam sie wlasnie ostatnio.
Wlasnie wyjechal na wczasy z zona. I w czasie pobytu przeglada moj profil. Dziwne. Czy faceci sa tak ciekawi, a moze tez o mnie mysli.
Przez to ze nie uklada sie z moim malzenstwie ma w glowie takie glupoty. Ale na sama mysl serce mi bije
Mam nadzieje ze to nic powaznego.

Dzieki
Obserwuj wątek
    • hummorek Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:02
      Jak serce bije, to nic poważnego. Gorzej gdyby nie biło.
      • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:07
        Ufff to dobrze
    • berber_rock Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:07
      Masz 15 lat?

• beverlyja90210 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:08
      Nie idź ta droga...
    • milva24 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:13
      Popracuj nad małżeństwem a jeśli się nie uda to się rozwiedź i wtedy szukaj podniet, ale najlepiej z osobą wolną.
      • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:26
        Yyyy, pani myśli o koledze z pracy, ale chyba nie zwierza mu się z tych myśli.
        • milva24 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:40
          Pewnie jeszcze nie ale jakieś fluidy, że jest chętna na bzykanko pewnie wysyła skoro pan namiętnie śledzi jej profil. A tak w ogóle to troll moim zdaniem.
          • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:43
            Może i troll, ale założę się, że sporo dojrzałych wiekiem i stażem małżeńskim kobiet ma takie myśli i skrywane pragnienia.
          • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:43
            Milva chyba ty to robisz ze od razu ludzi traktujesz wg siebie. Juz pisalam ze chodzi mi o kawe. Ja jeszcze sie nie stoczylam zeby z kolega z pracy isc na bzykanko. Podoba mi sie ale to nie jest powod do takiego kroku.
            • milva24 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:50
              Wiesz, ja takich rozkmin nie mam i o umawianiu się z kolegami na gruncie prywatnym nie marzę. A jeśli w małżeństwie źle się dzieje a tak jest sądząc z opisu u Ciebie to wszyscy wiemy do czego takie umawianie się prowadzi.
              • nangaparbat3 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:47
                No wlaśnie niekoniecznie. Róznie bywa.
            • majaa Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:33
              Tiaaaa…. bajerować to my, a nie nas. O kawę Ci chodzi... na razie. A jak się okaże, że facet jednak reflektuje na bzykanko, to coś czuję, że dasz się skusić big_grin
            • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:56
              Powiadasz,że o kawę chodzi. Hmmmm hahahahaha
              • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:28
                No wiec wlasnie sa kobiety i szm.ty.
                Jestem porzadna osoba i nigdy nie posuwam sie do takich dalekich spraw. Marzenia mozna miec? Nawet gdyby on chcial wiecej niz kawe to by cala firma o tym wiedziala i jego zona. A do tego nie posuwam sie. Zreszta kawa wyglada podejrzliwie, wiem ale mam taka ochote sie z nim napic. Matko nikogo nie zdradze.
                • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:32
                  To pij tę kawę, na co czekasz?
                • jematkajakichmalo Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:38
                  Są kobiety i szmaty powiadasz... A moze jest coś pomiędzy? Bo jak okreslisz osobę, ktora jest mezatka, ma konto na jakimś tam portalu (i rozumiem, że to nie FB, bo tam chyba nie widać jak się ogląda cudzy profil), to jeszcze marzy o KAWIE (buhahah) z żonatym facetem?
                  • jematkajakichmalo Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:51
                    Jeszcze dodam, że jeżeli w twoim świecie mieszczą się tylko dwie kategorie: kobiety i szmaty, to zdecydowanie bliżej masz do tej drugiej.
                • mama-ola Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:41
                  Możesz namieszać mu w głowie. Zacznie o Tobie marzyć. To źle dla jego żony, dla jego małżeństwa. Ty nikogo nie zdradzisz, będziesz się czuła niewinna, to tylko kawa ble ble ble, ale co namieszasz to Twoje. Naprawdę musisz realizować tę potrzebę?
                  • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:48
                    Powazny facet ma swoj mozg. A na kawe chodzi tez ze swoimi innymi kolezankami z pracy. I one juz mu tak namieszaly w glowie ze nie chce myslec.
                    • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:31
                      Ale cały czas nie napisałaś po co ta kawa?
                • anika772 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:01
                  Ohhohohoo. Grubo, no.
                  Kobiety i szmaty, no no.
                  • lellapolella Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:40
                    Grubo, grubo. Wygląda na to, że facet ma najlepszą kawę w mieście, bo nasza lutymarzec nie jest jedyną, która daje się skusić. Jakiś sławny barista?
                    • klamkas Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 22:22
                      😂
                • nangaparbat3 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:48
                  >>> No wiec wlasnie sa kobiety i szm.ty.

Gazecia?
                  Fuj.
            • nangaparbat3 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:46
              >>>Juz pisalam ze chodzi mi o kawe. Ja jeszcze sie nie stoczylam zeby z kolega z pracy isc na bzykanko.

No wiesz, od rzemyczka do trzewiczka.
              Ale ja bym nie była aż tak zasadnicza. Oczywiście bzykanko z kolega z pracy może wywolać ostry kryzys małżenski. Który może sie róznie skończyć. Mam w najblizszym otoczeniu kochajace sie malżeństwo, gdzie najpierw ze trzy
              razy o mało nie doszlo do rozwodu z powodu romansow żony, a potem romansowal mąż - i co? są razem, troszczą się o siebie, mają wspólne cele (niezawodowe) o ktore razem walczą, są naprawdę dobrym malżeństwem. Wreszcie.
              • alicia033 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 23:26
                nangaparbat3 napisała:

> No wiesz, od rzemyczka do trzewiczka.

od rzemyczka DO CZEGO?
                • piekna_remedios4 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:21
                  trzewik, taki bucik. Serio nie skumałaś?
                  • izjaa Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:24
                    Od rzemyczka do koniczka - chyba tak to brzmi wink
                  • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:27
                    Przecież to przysłowie i związek frazeologiczny jednocześnie. Od rzemyczka do trzewiczka się nie klei i nie ma pierwotnego sensu.
                    • milva24 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:28
                      Ale za to jak ładnie się rymuje wink
      • muchy_w_nosie Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:52
        Taaaa .... rada z dupy .... najpierw znajdź kogoś, później się rozwiedź ... W odwrotną stronę to tylko baby mogą radzić wink
    • jola-kotka Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:20
      A to malzenstwo to chcesz skonczyc czy tak pobzykac? zostaw zonatego w spokoju poszukaj singla. Ryzykuj wlasna rodzina nie cudza.
      • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:38
        Pobzykac? Chyba jednak cos zle doczytalas. Chcialab pojsc na kawe. Nic wiecej.
        • klamkas Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:43
          Po co?
          • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:47
            Pewnie po to, żeby przypomnieć sobie, jak to jest spędzić półtorej godziny z dorosłym niespokrewnionym mężczyzną na przyjemnej konwersacji, która nie będzie dotyczyła domu, dzieci, spraw organizacyjnych etc. prozy życia.
            • klamkas Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:00
              Wiesz, ja akurat nie widzę nic złego w pijaniu kawy z kolegami, ale z postu startowego wynika jasno, że pani leci na pana i nie chce mi się wierzyć, że w tej sytuacji chodzi o niewinne rozmowy o literaturze czy bieganiu w maratonach wink.
              • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:02
                Nie chce mi się wierzyć, że nawet jeśli pani leci na pana, to rozmowę przy kawie zacznie od przedstawienia preferowanych pozycji. Co nie znaczy, że nie może dojść później do tego etapu. big_grin
                • klamkas Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:07
                  No ale właśnie o tym piszę, że to ma być pierwszy krok...
        • alpepe Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:44
          no wiesz co, może trochę szczerości, jak już tu się odważyłaś pisać.
          • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:47
            Ze po co na kawe? Tak po kolezensku wypic kawe. Nigdy nie odwazylabym sie umowic na seks. A zreszta on tez, po co w ogole takie pytania.
            • alpepe Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:55
              WTF? Może przeczytaj post startowy, pieśń tęsknoty za dobrym bara bara wybrzmiewa FORTE. No, chyba, że kompletnie sobie tego wcześniej nie uświadamiałaś.
              • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:25
                To ze seks w zwiazku jest jaki jest to nie znaczy ze zdradzilabym meza. Mam glupie mysli ale nie o seksie. Podoba mi sie i tyle. On ma zone a ja nie rozbijam zwiazkow. Jedynie glupia kawa w jego towarzystwie. Nikt z nas nie rozbilby malzenstw. Bez przesady. Marzyc mozna.
                • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:29
                  No dobra kawa i co dalej?
                • majaa Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:33
                  To zaproś go na tą kawę, to Ci może w końcu ciśnienie trochę zejdzie.
                  • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:51
                    Ja wlasnie nie zaprosze. A on mnie pewnie tez noe zaprosi. Chodzi w czasie pracy z kolegami i kolezankami na kawe ale jest do nich smialy.
                    Do mnie raczej smialy nie jest i nigdy nie pojdziemy na kawe. Dlatego mam w glowie glupie pragnienia. Moze dlatego ze maz mnie nie chce zapraszac na kawe.
                    • milva24 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:58
                      A Ty męża na kawę zapraszałaś?
                      • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 20:26
                        Ja meza zapraszalam w poprzednim tyg 2 razy.
                        I bardzo bym chciala zeby zaprosil mnie raz na rok chociaz. Nie zaprosil mnie nigdy
                    • alpepe Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:03
                      No cóż, nie chcesz siebie nazywać szmatą, ale pięknie żeglujesz w tę stronę, jesteś tego świadoma?
                    • piekna_remedios4 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 19:09
                      więc czy dopuszczałaś myśl, iż ogląda twój profil jako swego rodzaju ciekawostkę ornitologiczną? I np. na tych wczasach z żoną wspólnie z nią go ogląda i się zaśmiewają do łez? Skoro z innymi chodzi na kawę, z tobą nie, nie rozmawiacie prywatnie, nie masz go w znajomych na tym portalu, to o czy ty w ogóle piszesz?
                      Zresztą pójście razem na kawę, skoro pracujecie w tym samym miejscu, wraz z całą resztą jego kolegów i koleżanek, jest aż tak problematyczne?
                      No i proszę, nie rób z nas idiotek - piszesz w starterze, że seksu nie ma, ty byś chciała więcej, płynnie w tym przechodzisz do kolegi, a teraz wciskasz kit, że chodzi tylko o kawę? To na cholerę w ogóle wspominałaś cokolwiek o seksie, skoro o niego nie chodzi?
                      • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 20:30
                        Moze i wysmiewa sie ze mnie ogladajac zdjecia. Nie wiem. On wie najlepiej. A jesli chodzi o to kto oglada to wiem ze on, bo robi to tez w pracy.
              • kropka_kom Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 19:30
                alpepe napisała:

> WTF? Może przeczytaj post startowy, pieśń tęsknoty za dobrym bara bara wybrzmie
                > wa FORTE.
                smile
      • muchy_w_nosie Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:58
        Też rada z dupy, do zdrady szukamy podobnych sobie, tak jest bezpieczniej, bo nim puścisz obecne życie z dymem to dwe osoby muszą podumać nad tym i cz3sto studzi to zapędy.
    • pani_tau Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:24
      Dejże spokój..., W sensie oddal od siebie te pokusy, bo nikomu nic dobrego to nie przyniesie.
      Zdaje się, że jesteś zła na męża i masz ochotę się na nim odegrać za ten festiwal obojętności co tylko pogorszy sytuacje.
      Pogadaj z nim, spróbujcie mediacji czy czegoś a żonkosia odstaw zanim zacznie się przystawiać albo ty do niego. Amant zaś (abstrahując od oczywistych kwestii) powinien wziąć pod uwagę przestrogę, ktora mówi, że gdzie się mieszka i pracuje tam się ch...m nie wojuje. Co się zresztą tyczy obu płci, nie wiem tylko czy istnieje wersja specjalnie dla kobiet.
    • panna_lila Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:34
      przypomniały mi się słowa prof. Wiktora Osiatyńskiego
      "Gdyby połowę energii zużywanej na rozerwanie związku poświęcić na jego naprawienie, byłoby dużo szczęśliwszych ludzi"

słowa wyrwane z kontekstu, ale tak mi tu pasowałysmile

całość wypowiedzi
      "O co warto się w życiu pobić?"

"O dobry związek. Oczywiście w przypadku przemocy kobieta powinna z małżeństwa natychmiast uciekać, a wszyscy wokół, z władzami i Kościołami na czele, powinni jej w tym pomóc. Ale w innych przypadkach warto próbować związek naprawiać. Gdyby połowę energii zużywanej na rozerwanie związku poświęcić na jego naprawienie, byłoby dużo szczęśliwszych ludzi. Bo jeden nieudany, rozerwany związek nie uczy nas, jak zbudować kolejny, lepszy. Chociaż wiele drugich małżeństw jest lepszych niż pierwsze, to równie wiele jest pewną formą beznadziei. Wie pani, ja wielokrotnie zastanawiałem się, dlaczego ludzie się rozwodzą"
      • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:41
        Cudownie. Pod warunkiem, że starania i próby naprawy nie są jednostronne.
        Panu się nie chce, a przynajmniej nie z żoną. Trudno będzie pani wynegocjować, żeby mu się jednak chciało w sposób dla niej atrakcyjny.
        • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:58
          To po co tkwi w tym układzie i śni o kawie hehe z kolegą?
          • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:05
            A nie wiem, pewnie dlatego że dość głupio jest po iluś latach porzucić męża dlatego, że słabo i niechętnie dyma. Mężowie porzucający żony z tego powodu nie spotykają się z aprobatą otoczenia.
            • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:20
              I ponieważ mąż niechętnie dyma to kawa z kolegą z roboty to wynagrodzi hehehe.
    • bella_roza Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:43
      a skąd wiesz że przegląda twój profil?
      • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:44
        Juz pisalam ze dostsje powiadomienia mailem i sms. Mozna to ustawic.
        • bella_roza Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:12
          ale co to za portal bo na FB chyba tak się nie da
        • xxxblow Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:16
          co to za portal z którego przychodzą powiadomienia kto oglądał profil? bardzo mnie to interesuje
          • ira_08 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:52
            Na LinkedIn wink
            • azsiezaloguje Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:56
              I na LinkedIn się wrzuca swoje zdjęcia?
        • azsiezaloguje Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:55
          Chyba bym zwariowała gdyby mi coś bzyczało i to podwójnie za każdym razem gdy ktoś wchodzi na mój profil. Cóż to za nieprzyjazny ludziom portal?
    • conena Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:45
      ojp... przypomina mi to rozkminy dawnej znajomej, której życiem była sympatia, odsłony profilu, zdjęć, jakieś statystyki, ludzie, jakie to było wcoorwiające. no nic, dobrze, że wygadałaś się na forum, bo rozumiem, że to musiało z ciebie wyjść, więc wyszło, dziękuj bogowi, że nie wyszło gdzieś w realu, bo wstyd byłby większy. walnij se kielicha, męża strzel w ucho żeby się obudził i więcej nie rób siary poza domem.
      • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:48
        Ale jakiej siary? To ze oglada ktos moj profil? Ze pomyslalam o nim i tyle. Ze chcialabym sie kawe napic. Ni straszne
        • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 13:52
          Po prostu kontroluj fantazje, żeby nie wymknęły Ci się spod kontroli.
      • frey.a86 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:17
        conena napisała:

> ojp... przypomina mi to rozkminy dawnej znajomej, której życiem była sympatia,
        > odsłony profilu, zdjęć, jakieś statystyki, ludzie, jakie to było wcoorwiające.

O tak, też miałam taką znajomą. Przypominała mi koleżankę z gimnazjum, która non stop analizowała, który chłopak w jaki sposób na nią spojrzał na przerwie i czy jak patrzył te 3 sekundy dłużej to znaczy, że coś jest na rzeczy i czy na pewno patrzył, a najlepiej żeby jakaś koleżanka stanęła na półpiętrze i dyskretnie sprawdzała czy patrzy i jak długo. Przy czym u 14-latki te rozterki były jeszcze w miarę strawne, u dorosłej baby nie da się tego znieść.

Co z tego, że wchodził na twój profil. Zobaczył znajomą to wszedł. Ja też bym weszła, gdybyś była moją koleżanką z pracy, a nie interesują mnie kobiety.
        • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:33
          Ale kilka razy dziennie przegladac czyjs profil?
          • milva24 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:35
            Z nudów może?
          • conena Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:47
            lutymarzec1 napisał(a):

> Ale kilka razy dziennie przegladac czyjs profil?

oczywiście nie przyjdzie ci do głowy, że te statystyki się mylą i wyskakują ci pierdoły, a nie rzetelne dane? przecież tego nikt nie sprawdza, to jest po to, żeby od ciebie wyciągać kasę, jakiś algorytm liczy i wypluwa co mu tam pasuje. jak inkasent w Misiu. komputer. można mu wpisać, co się chce.
            nikt przy zdrowych zmysłach nie wchodzi na czyjeś zdjęcia kilka razy dziennie, prędzej by sobie ściągnął foty do ukrytego folderu. poza tym, widzi cie w pracy, jak się chce napatrzeć to ma sporo okazji.
            doprawdy, głupkowato trolujesz.
    • spanish_fly Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:02
      Może w czasie urlopu jego żona dorwała się do jego laptopa/telefonu i przegląda historię.
    • barattolina Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:03
      Słuchaj.
      Jak go bzykniesz i będzie niefajnie, to wszyscy się dowiedzą.
      A jak będzie fajnie to tym bardziej.
      Jesteś gotowa na zmianę fabryki w razie W?

• triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:10
        Co jest z wami, qrde...
        Laska zwierzyła się z dość pensjonarskich myśli <myśli, nie czynów> o koledze z pracy, spowodowanych deficytem zainteresowania ze strony małżonka. Od myśli do czynów daleka droga, byle nie rozkręcała fantazji.
      • chicarica Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:01
        Jest jeszcze opcja, że będzie fajnie i nikt się nie dowie. Pan podejrzewam też rozgłosem zainteresowany nie jest.
        Inna opcja to że pani sobie pofantazjuje, a następnie tak puknie męża myśląc o koledze z pracy, że mężowi konar zapłonie i coś tam się poprawi.
    • mama-ola Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:21
      Denerwują mnie takie paniusie, które się nudzą seksualnie z własnymi mężami i dlatego łypią na cudzych. Chciałabyś, żeby jakaś z nudów na Twojego męża pozerkiwała i o pójściu z nim na kawę marzyła? Nie byłoby zdradzanych kobiet, gdyby nie było kobiet marzących o cudzych mężach. Opanuj się kobieto i zacznij myśleć o pójściu na kawę z jakimś aktorem z Hollywood, skoro to takie niewinne z Twojej strony, to niech zostanie niewinne do końca. "Fluidy wysyłam, a on odbiera, ach, czy to możliwe, że on... też... mnie, ach, ach". Przestań to robić, bo nic dobrego z tego nie wyniknie.
      • frey.a86 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:24
        Ale ona go chyba nie zmusiła do założenia konta na portalu randkowym i oglądania profili innych kobiet, nawet podczas urlopu z żoną?
        • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:26
          Gdzie jest napisane, że autorka ma konto na portalu randkowym?
          • frey.a86 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:28
            W sumie nie jest, jakoś tak naturalnie założyłam, że tylko na randkowych wyskakują powiadomienia o osobach wchodzących na dany profil. Może się mylę.
          • chicarica Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:20
            Nigdzie, ale na fejsie nie ma takich powiadomień. Pewnie jakieś badoo czy inne takie.
        • milva24 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:28
          Ja zrozumiałam, że chodzi o konto na fejsie czy coś takiego.
      • taniax Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:37
        One chciałyby miec w zyciu komedie romatyczna, ktos im wmówił że to jest realne jak kania dzdzu potrzebuja oczekują uniesień a jak nie dostaną od męza atencji 20 lat po slubie bo wkroczyły w jesien związku, kolejny etap juz bez fajerwerków i wyrzutu hormonów bo taka jest naturalna kolej rzeczy marzą o chłopach z otoczenia. Nie trudno sie domyslec ze taka baba bedzie bazowała na tych z roboty bo głownie z tymi ma kontakt, dlatego takie tarło w tych firmach.
        • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 14:52
          Yyy zakazać pracy zawodowej kobiet? tongue_out
          • alpepe Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:08
            to przyjdzie, przyjdzie.
    • zle_emocje Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:15
      > Do tego stopnia ze chyba go przyciagam, bo dostaje powiadomienia ze wchodzi na moj profil ogladac zdjecia.

Jak to się robi, żeby wiedzieć, kto oglądał profil?
    • kosmos_pierzasty Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:23
      Jeśli podobasz się temu gościowi i chciałby w coś te upodobania przekuć, to jest płytkim kretynem i idiotą. Nie zadawałabym się z takim.
      • danaide Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:42
        Ty nie, Ty celujesz wyżej. Prosto w gwiazdybig_grin
      • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:52
        Dlaczego kest kretynem?
        • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:32
          Bo jak cie przeleci to zrobi z ciebie szmatęwink
    • danaide Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:41
      Skarbie - zrozumienia tu nie znajdziesz. Niejedna ematka-mężatka wizualizuje sobie teraz, co by zrobiła ze swoim mężem, gdyby się dowiedziała, że łypie na Twój profil. Póki co odbija sobie na Tobie.
      Również dlatego, że Twoje "ja tylko chcę kawy" jest głupim wyparciem. Ty nie chcesz TYLKO kawy. Każda kobieta chce dużo więcejwink
      • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:56
        Tak, ja z zycia chce wiecej niz tylko kawy. Ale to nie znaczy ze z pierwszym lepszym pojde na sex.
        Podoba mi sie, bardzo go lubie, jest bardzo przystojny, itd. Ale zeby wiecej to najpierw musialabym zamknac swoje malzenstwo a on swoje.
        • fawiarina Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:17
          Po paru kawach i kilku głębszych mogłoby by się okazać, że wcale nikt niczego nie musi zamykać i że właśnie oto rozpoczęliście bardzo długi i emocjonujący romans. Więc no.
        • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:33
          No i od kawy to chcesz zaczac? W sumie niegłupie hehehehe
        • danaide Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 19:06
          To mocnego żołądka życzę. Przyjdzie Ci wiele kaw wypić...
          • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 20:15
            Dobrze ze kawe lubie
        • chicarica Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:09
          Ojtam ojtam.
    • anika772 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 15:59
      Ja też mam nadzieję że to nic poważnego. Dla dobra wszystkich. Po co komu komplikacje.
      Chyba, że Ci ta nuda tak doskwiera, że chcesz zaryzykować.
    • jeziorowa Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:14
      Facet przegląda często twój profil, bo:
      1. Nudzi mu się a z napalonej koleżanki można mieć niezłą polewkę
      2. Błąd wskaźników (jeżeli to profil randkowy to nieprzypadkowy błąd)
      3. On też marzy o kawie z tobą (serwowanej do śniadania)
      Reasumując: jeżeli 1 lub 2 to powinnaś się wycofać. Jeżeli 3 to kawa zakończy się albo rozczarowaniem (więc lepiej teraz się wycofać) albo kolejnymi kawami aż do.... I to jedyna szansa na realizację twoich fantazji, ale (abstrahując od twojego i jego małżeństwa) przypomnij sobie zacne słowa: „gdie rabotajesz tam nie jebiosz”. W związku z tym wyjście jest jedno: daj se spokój, zostaw w spokoju tego człowieka i reaktywuj swój związek (jeśli trzeba to z pomocą specjalisty). Powodzenia😀
      • niu13 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 16:37
        Nooo jeśli dostajesz co chcesz z WIELKĄ LASKĄ to ja bym się nie rozglądała za kolegą z pracy
        • milva24 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:24
          big_grin
        • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 20:17
          Łaską hehe
    • wilcza.jagoda97 Re: Pytanie do lutymarzec1 15.10.18, 16:49
      > Do tego stopnia ze chyba go przyciagam, bo dostaje powiadomienia ze wchodzi na
      > moj profil ogladac zdjecia.

Czy ten portal to facebook?
    • volta2 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:01
      może to żona przegląda twój profil?
      ja mam na laptopie zalogowane konto męża i sobie czasem przeglądam, również laski z pracy, czasami do jakiejś mi się wyśle zaproszenie w środku nocy. gorzej, że czasem piszę komentarze, bo zapominam że nie jestem u siebie na koncie.

mój w tym czasie smacznie śpi. a że nie jest bywalcem fejsa to nawet nie wie, że gdzieś tam wisi zaprosznie albo akceptacja.
      • alpepe Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:04
        no to sobie grabisz volta.
        • volta2 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:44
          ale że u męża? jego lasek z pracy czy tu na forum?

• volta2 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:46
            żeby nie było, kolegów profile też sobie przeglądam, przecież wielu z nich znam, to sobie popatrzę, gdzie wyjechali czy co tam ich aktualnie ciekawi. czasem też zalajkuję, zanim sobie uświadomię, że to profil męża.
      • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:40
        Ty się dobrze czujesz?
        • nangaparbat3 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:52
          Chyba znakomicie big_grin big_grin big_grin
      • danaide Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 19:09
        Komentujesz jakieś nieznane Ci laski z pracy męża? A po co? Do mnie przychodzą powiadomienia co słychać na fejsie jednej koleżanki (dodałam ją w związku z pracą). Nawet przeglądać mi się nie chce, a co dopiero komentować. A tu przeglądanie i komentowanie obcych osób?
        • volta2 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 20:46
          nie, lasek nie komentuję, tylko przeglądam. komentuję coś co mnie zaciekawi, na swoich stronach, napiszę, a potem się kapnę że piszę jako mąż. na szczęście na fejsie inaczej niż na forum łatwo można usunąć wpis, więc problemu zbytniego nie ma. mąż tylko prosi, bym nie szperała na jego profilu w godzinach jego pracy, ale to mi nie grozi, bo na laptopie siedzę tylko nocą.
          do lasek zdarza mi się tylko wysłać zaproszenie, albo coś zaakceptować, a to jednak różnica. po prostu może jakaś się podnieca że nocą pan spać nie może bo o łani myśli? vide tutejsza autorka posta?(ale nie zdarza to się jakoś szczególnie często, może raz czy dwa na rok i tylko przez nieuwagę coś kliknę niżej/wyżej i jest małe zamieszanie)
          • sumire Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:12
            A po co wysyłać zaproszenia do nieswoich w sumie znajomych?
            • volta2 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 22:52
              przez przypadek, zdarza się, środek nocy, w odróżnieniu od komentarza cofnąć się nie da(chyba?)
          • nangaparbat3 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:46
            >>>do lasek zdarza mi się tylko wysłać zaproszenie, albo coś zaakceptować, a to jednak różnica. po prostu może jakaś się podnieca że nocą pan spać nie może bo o łani myśli?

Mówilaś o tym swojemu psychoanalitykowi?
            • volta2 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 22:53
              tak, reaguje bez pudła. niezbyt lotny ale daje radę.
              • sumire Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 22:57
                I nie powiedział ci, że stalkowanie "lasek" z konta męża to raczej słaba sprawa?
                • volta2 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 23:03
                  nie wiem, musisz nangi spytać, chyba że nie rozumiesz słowa "przez przypadek"?. to sobie możecie pogratulować percepcji.
    • 21mada Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:06
      Nie licz na zrozumienie na tym forum. Już prędzej na forum kobieta. Tutaj są same stare baby, którym Te Rzeczy już dawno nie w głowie. One w ogóle już nie zauważają mężczyzn w otoczeniu, a co tu mówić o fantazjowaniu o nich...
      • gama2003 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:35
        Każdej takiej z ,, tymi rzeczami w głowie,, życzę by odłowiony miś drogą sztafety poszedł do kolejnej.
        I tę marzącą o kawie zostawił na lodzie z połamanym tymi rzeczami sercem. Nieuleczalnie.
        Pozostałym płci dowolnej życzę udanych uczciwych związków, z seksem w pożądanej ilości.
        Taaaa. O kawie marzy. Ciekawe czemu nie o herbacie, czy bułce z serem.....
        • 21mada Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:01
          > Każdej takiej z ,, tymi rzeczami w głowie,, życzę by odłowiony miś drogą sztafe
          > ty poszedł do kolejnej.
          A dlaczego miałby nie iść do kolejnej? Przecież nikt nie chce się z nim żenić! 😁

• jeziorowa Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:58
        Przykre 21mada, że jesteś taką kobietą, ale cóż.... Na tym forum (oprócz 21mady i kilku kobiet jej pokroju) są kobiety, które dbają o swoje związki, jeśli nie da się ich naprawić to je kończą. Fantazjowanie o innym partnerze jest normalne w długoletnim związku. Zdarza się raz na jakiś czas i tyle. Cechą charakterystyczną fantazjowania jest to, że pozostaje ono w głowie bez przełożenia na rzeczywistość (żadnych portali randkowych, sweet foci i innej szmiry). Samo przechodzi jak katar i za jakiśtam czas powraca i dotyczy najczęściej innej osoby niż poprzednio. Może wpłynąć na decyzję o ożywieniu dotychczasowego związku lub jego zakończeniu, ale nie wpływa na rozkminy typu „jak by to zrobić aby mając męża wyrwać żonatego tak aby to on wyrwał i dodatkowo nadal pozostać świętą dziewicą”😜😝😝😝
        • danaide Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 19:15
          Przykre w sumie jeziorowa jest to, co piszesz. No i skąd wiesz jakiego pokroju jest mada? Może właśnie tego, że miała odwagę skończyć to, co naprawić się nie da?
          • jeziorowa Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 19:22
            Skąd wiem? Z jej postu z 17.06😀 I nie rozumiem co jest przykre? To, że po wielu latach małżeństwa nadal zauważa się atrakcyjność innych mężczyzn i czasem przychodzi myśl „co by było gdyby.....” i tyle? Bez wcielania tego w życie, portali randkowych i pensjonarskich rozkmin.
      • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 20:19
        Wszystkie takie obawiajace sie bo moze to jej maz.
        Zadna romansu nie miala, zadna na kawie z kolega z pracy nie byla, pewnie nie gadacie z kolegami bo maz by sie obrazil?
        Moze kawa sie uda moze nie, zobaczymy
        • gama2003 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 20:32
          Pytanie do mnie?
          Nie śnię o kawie z kolegą utyskując w duchu na brak seksu w małżeństwie. Do tego rozkminy, że facet zagląda na tajemne portale. Pewnikiem napalony, co wątkodajkę intryguje.
          W tym kontekście jakoś żadna ematka nie uznała kawusi z wyposzczoną i rozmyślającą o koledze autorką za spotkanie bez podtekstu. Bo niby czemu z tym kolegą a nie z innym, czy z grupą kumpli z pracy?
          • chicarica Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 22:33
            Ale tu akurat od razu wiadomo, że nie chodzi o żadną niewinną kumpelską kawę, to po co pani miałaby się spotykać z grupą kumpli z pracy, skoro puknąć chce tylko jednego?
        • jeziorowa Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 20:34
          Oczywiście, że gadam z kolegami w pracy (z koleżankami też), mąż tak samo. Pijemy razem kawę lub herbatę, czasem jemy razem lunch. I tyle. Bez podtekstów, rozkmin, fotek na portalach i drugiego dna. Normalne życie dorosłych ludzi.
          • lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 08:49
            A ja tez bez podtekstow bo on nie wie ani ka nie wiem co on mysli. Wiec spotkanie kolezenskie. A niech te zony beda zazdrosne.
            • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 08:57
              Biedna jesteś. W sumie to ci współczuję.
              • gama2003 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:18
                Nie biedna. Podła.
                Misiowi życzę, żeby okazał się klasyką gatunku.
                Wtedy doczekamy się wątku o złamanym serduszku, które tak gorąco biło a on wstrętny nie odwzajemnił.
                • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:23
                  O misiu nic nie wiem. Jej mi skoda i tyle.
                  • jeziorowa Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:53
                    Jej ci szkoda? Dorosłej kobiety, która ma mentalność 14-to latki? Ja bardziej współczułabym facetowi, bo napalone świruski są często niebezpieczne.
                    • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:09
                      Tak jej mi szkoda. Nie ze autorki bo troll, ale są i takie babki w realu.
                      • gama2003 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:30
                        A mnie szkoda jej męża i dzieci. Oraz rodziny misia, jeśli sprawy potoczą się ku romansowi. Dorosłych poszukiwaczy motylków brzuchu i reszty intymnych wrażeń nie jest mi szkoda absolutnie.
                        • gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:32
                          A mnie jest szkoda jej.
        • piekna_remedios4 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:11
          nie, ja nie byłam na kawie z kolegą z pracy. Po co miałabym to robić? Mam lepsze rzeczy w życiu do roboty
          • jeziorowa Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:55
            Z kolegą, nie ze współpracownikiem tylko z kolegą, czyli z osobą, z którą łączy cię coś oprócz pracy (np hobby)
    • nangaparbat3 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:51
      Ojojoj, same ciotki-cnotki na tym forum.
      Ciekawe, że w realu to jakoś inaczej wygląda big_grin
      • triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 17:53
        W realu to prędzej jak posłanka Sawicka, parę komplementów, kwiatki, zaproszenie na drinka, ze dwa romantyczne tańce i pani płynie.
        • nangaparbat3 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:04
          No i własnie smile
        • chicarica Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:13
          Zależy. Ten model co w tym wątku, to zapewne jak posłanka Sawicka. Model inny, ten co to już dawno puknąłby kolegę po kawie, nie będzie się w tym wątku wypowiadał, bo i po co.
      • milva24 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:30
        Bywasz świadkiem licznych romansów w pracy?
        • nangaparbat3 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:44
          No. mimo proporcji.
          • milva24 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 19:46
            A ja jestem świadkiem drugiego przy czym pierwszy był między ludźmi wolnymi, którzy na końcu się pobrali. Aktualny się tak raczej nie skończy bo obie osoby zajęte. To są obserwacje z kilkunastu lat pracy a na brak spostrzegawczości nie cierpię. Nie gwarantuję oczywiście, że koleżeństwo nie ma romansów poza biurem.
            • nangaparbat3 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:02
              Na mnie najwieksze wrażenie zrobiły dwa:
              1. piorun sycylijski - trafił ojca dwoch synkow i swiezo zatrudnioną pstudiach koleżanke. Najwieksze wrazenie zrobilo na mnie, kiedy wyjechala sama na urlop, wrociła po dwoch tygodniach, z nowym pierścionkiem na palcu, bynajmniej nie od naszego kolegi, z nim sie nie przywitala, traktowala jak powietrze, a on po prostu szału dostawał z zazdrosci i niepewności. Parę dni później wyprowadzil sie od żony i zamieszkal z ukochaną.
              Ta historia sprawiła, że nie zgadzam się z opinią, że tylko mąż jest winien, kiedy porzuca żonę, a "ta trzecia", jeśli była wolna, nie ponosi żadnej odpowiedzialności. To nie takie proste.
              2. Oboje mają rodziny, ona 30 plus, wyjątkowo szlachetna, odpowiedzialna, żadna tam latawica, dokladnie na odwrót. On z 10 lat mlodszy, bardzo chlopiecy. To byla wielka romantyczna milość i oboje bardzo cierpieli. Nie wiem, jak się skończyło, bo zmienilam pracę.
              potem już takich powaznych romansow nie widzialam, chociaz kiedy przez dwa lata pracowałam burko w biurko z nieslychanie atrakcyjnym mlodym czlowiekiem, przynajmniej dwie zamężne kolezanki mialy z nim romans. jedna ostatecznie sie rozwiodla (przedtem robiła wszystko, żeby rozwieść innego kolegę, ale sie jej szczęsliwie nie udalo) i poślubila cudzoziemca , druga powiła dziecko (męża, męża) i jest szczęśliwą mamą.
      • princesswhitewolf Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:49
        No ja nie wiem czy wyglada inaczej. Nie romansuje na prawo i lewo
    • hrabina_niczyja Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:04
      Tak uściślając:
      Z mężem seksu nie masz, więc masz konto na portalu. Konto na portalu, na którym widać kto oglądał twoj profil to na pewno nie konto na fejsiku. Skoro masz konto i tam własne zdjęcia to opcje są takie: mężowi uprzejmie doniesiono albo też ma konto i dlatego cię nie bzyka, facet z pracy ma konto bo żony nie byzka. Dlaczego facet z pracy zagląda? Albo chce ciebie pobzykać albo polewkę z tych wrzucanych fot. Tak czy owak masz przesrane
      • alpepe Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:25
        toś pocieszyła...
        • hrabina_niczyja Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:48
          alpepe napisała:

> toś pocieszyła...
          >
          Lepiej niech ona się dzisiaj gorzko uśmiechnie niż za chwilę będzie płakać, że cała firma ja na języki wzięła. Facet z pracy jest tu kluczowy. Zresztą na takich portalach ludzie siedzieli i siedzieć będą, a nikt anonimowy nie jest i wystarczy jedna osoba, która zobaczy, że Pani wrażeń szuka. Reszty już pisać nie muszę 😉
      • chicarica Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:16
        Bo ja wiem? Facet z pracy ją puknie, może wcale nie ma przesrane. Ja bym nie wyrokowała.
        • hrabina_niczyja Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:45
          chicarica napisała:

> Bo ja wiem? Facet z pracy ją puknie, może wcale nie ma przesrane. Ja bym nie wy
          > rokowała.
          >
          W sumie... Może jak opowie reszcie załogi to i kolejni ją pukną? Masz rację jest dla niej jakaś nadzieja
          • chicarica Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 22:27
            Po co ma opowiadać? Ja wiem o jednym, który puknął i nic nie opowiada (wiem akurat od drugiej strony). Wszystkim w sumie wyszło to na dobre, a i żadnego skandalu nie było. Ot, romans jakich wiele. Opowiadałby może, gdyby był wolny, ale że sam jest żonaty, to woli się za dużo nie chwalić. Takie scenariusze też bywają, tylko rzecz jasna nikt o nich nie opowiada, skoro nikomu nie zależy na rozgłosie.
            • hrabina_niczyja Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 00:09
              Oj Chicarica bo ty myślisz, że on od razu tak pójdzie i wprost powie. Jak Pan Panią puknie to kolegom się jej profilem, na którym to wystawia zdjęcia w kusych majteczkach pochwali. Sprytne będzie, na wypadek gdyby Pani się zachciało parę puścić. Wtedy to Pani wyjdzie na ryczącą desperatke, która wymyśla historie z braku rżnięcia
    • princesswhitewolf Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:47
      A co to za.miejsce gdzis on oglada to twoje zdjecie gdzie wysylaja powiadomienia?
    • princesswhitewolf Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 18:50
      Moja rada jest prosta:

Don't shit where you eat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka